Amelia Hamlin trollen Lisa Rinna en Harry Hamlin voor skinny dippen

Inhoudsopgave:

Amelia Hamlin trollen Lisa Rinna en Harry Hamlin voor skinny dippen
Amelia Hamlin trollen Lisa Rinna en Harry Hamlin voor skinny dippen
Anonim

De meeste kinderen zouden nooit iets te maken willen hebben met het samen naakt zien van hun ouders. Amelia Hamlin had een ander idee. Toen ze haar ouders naakt en skinny dippend aantrof, verspreidde ze hun imago op sociale media en trollde ze voor miljoenen fans.

Het is veilig om te zeggen dat Amelia Hamlin geschokt was toen ze thuiskwam en haar ouders volledig naakt in de hot tub samen aantrof. Deze aanblik voor pijnlijke ogen was helemaal niet wat ze verwachtte tegen te komen, en ze wist echt niet wat ze met haar nieuwe ontdekking moest doen.

Amelia maakte een foto op haar telefoon. Daarna plaatste ze het op sociale media.

Haar zeer beroemde ouders zijn zojuist een stuk beroemder geworden.

Lissa Rinna en Harry Hamlin, In The Buff

Zelfs na 24 jaar huwelijk, lijkt het erop dat Lisa Rinna en haar man Harry Hamlin nog steeds weten hoe ze de vonk in hun relatie levend kunnen houden.

De twee kleedden zich volledig uit en sprongen in de hot tub van hun herenhuis in Beverly Hills, maar toen ze begonnen te genieten van hun middagduel, kwam hun 20-jarige dochter thuis en betrapte ze hen in hun minder dan… glamoureus moment.

Lisa Rinna is niet echt verlegen geweest voor de camera's, en ze was alleen thuis met haar man, dus ze zag dit niet echt als een groot probleem, maar het werd een toen haar dochter maakte een foto en begon deze op sociale media te verspreiden.

Amelia onthult haar reeds blootgestelde ouders

Haar ouders waren al helemaal naakt, dus ze een heel klein beetje meer bloot te geven leek Amelia Gray Hamlin niet te faseren, die het intens vond toen ze haar ouders in een staat zag die ze echt niet wenste observeren.

Ze wordt als volgt geciteerd; "Ik vond mijn ouders net skinny dippen in de hot tub en idk of ik getraumatiseerd ben of leuk vind of het schattig is [sic]," en daarmee voegde ze de belastende foto toe zodat de wereld ze kan zien.

Toen het beeld online begon te circuleren, kregen fans een enorme kick van het feit dat Amelia haar toch al 'zeer blootgestelde' ouders net ontmaskerde, en ze waren geboeid toen ze hen online bleef trollen.

Het is redelijk om aan te nemen dat ze misschien van tevoren belt om haar ouders te laten weten dat ze vanaf nu op weg naar huis is.

Ze kan ook een tijdje wegblijven van de hot tub.

Aanbevolen: