James Corden op de zwarte lijst gezet door BTS-fans nadat hij ze '15-jarige meisjes' noemde

James Corden op de zwarte lijst gezet door BTS-fans nadat hij ze '15-jarige meisjes' noemde
James Corden op de zwarte lijst gezet door BTS-fans nadat hij ze '15-jarige meisjes' noemde
Anonim

BTS is weer trending op Twitter, en deze keer is James Corden misschien niet zo blij om te weten waarom.

Corden, die lijkt te denken dat hij meer fans heeft dan hij in werkelijkheid heeft, heeft er misschien een paar verloren na zijn opmerkingen over het BTS-leger op The Late Late Show gisteravond.

Over de Zuid-Koreaanse supergroep gesproken, die de VN bezocht als speciale gezant van de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in, beschreef Corden hun bezoek als 'ongewoon'.

"De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties begon vanmorgen in New York City, en het begon met een aantal vrij ongebruikelijke bezoekers - BTS was erbij", begon de 43-jarige tv-persoonlijkheid het segment met.

Maar volgens het leger was er niets ongewoons aan het bezoek. Twitter wees er snel op dat, zoals bandlid Jimin zei, dit eigenlijk hun derde bezoek aan de VN was.

"Jimin zei: 'Ik geloof dat dit ons tweede bezoek is. Inclusief ons online adres, is dit ons derde bezoek aan de VN.' Vertel me nu eens hoe het in godsnaam ongebruikelijke bezoekers zijn? Ik had veel beter verwacht van James Corden, "schreef een boze fan.

Maar Corden wekte de woede van het leger alleen maar verder op toen hij vervolgde: "Veel mensen zeiden: waarom is BTS daar? De wereldleiders hebben geen andere keuze dan BTS serieus te nemen. Aan het eind van de dag, BTS heeft een van de grootste legers op aarde."

"Historisch moment. Het is eigenlijk de eerste keer dat 15-jarige meisjes overal ter wereld wensten dat ze secretaris-generaal António Guterres waren", concludeerde hij.

Corden was al lang een vriend van BTS en nodigde ze regelmatig uit voor zijn show, en nam zelfs zijn BTS-bijnaam Papa Mochi op in zijn Twitter-bio. Maar zijn laatste zet lijkt de grenzen van het geduld van het leger te hebben verlegd.

"Het James Corden-gedoe doet me echt herinneren dat zoveel beroemdheden doen alsof ze om BTS geven, terwijl ze dat echt niet doen … ", schreef een niet onder de indruk zijnde fan.

"De laatste keer dat ik keek, verdien ik mijn eigen geld, werk ik 8 uur per dag, betaal ik voor mijn eigen merchandise, enz. KIJK IK 15 NAAR JE, JAMES CORDEN?" ondervroeg een ander.

"James Corden, als tienermeisje wil ik even de tijd nemen om te zeggen: laat ons met rust. Ik ben niet hersenloos als ik een jongensband leuk vind, en ik vind een jongensband ook niet slecht voor hun prestaties. Stop met het gebruik van mijn geslacht en leeftijd als een manier om andere mensen te bespotten en wat ze doen ", schreef een andere fan, wiens tweet bijna 20 duizend likes kreeg.

Corden's minachting tegen het BTS-leger is slechts de laatste in een reeks acties die het internet meer dan niet onder de indruk hebben gemaakt van de televisiepresentator. Vorige maand nog maakte hij inwoners van LA boos nadat ze het verkeer hadden geblokkeerd om een ondoordachte sketch te filmen waarin hij zijn film Assepoester promootte met Camilla Cabello. Eerder in de zomer waren critici niet onder de indruk van zijn deelname aan de Friends-reünie, evenals zijn positie als een succesvolle heteroseksuele blanke man die een homoseksueel personage speelde in Ryan Murphy's The Prom.

Welkom bij de Corden-haattrein, leger!

Aanbevolen: