Shawn Mendes gesleept nadat hij de BTS-fandom zijn 'bondgenoten' noemde

Shawn Mendes gesleept nadat hij de BTS-fandom zijn 'bondgenoten' noemde
Shawn Mendes gesleept nadat hij de BTS-fandom zijn 'bondgenoten' noemde
Anonim

Shawn Mendes werd onlangs de nieuwste celeb die deelnam aan de leugendetectortest van Vanity Fair. In een YouTube-video die is geüpload naar het kanaal van het tijdschrift, verraste Mendes fans met de onthullingen dat hij vindt dat het vriendje van Taylor Swift er "als een schurk" uitziet en dat Harry Styles hem niet terugvolgt op Instagram.

Maar de ster bevond zich ook in heet water toen de interviewer de fanbase van K-popband BTS ter sprake bracht. Ze merkten op hoe de naam die werd gekozen door Mendes' eigen fanbase gelijkenis vertoont met die van BTS, respectievelijk "Mendes Army" en gewoon "Army". Mendes antwoordde: "Nou, dat hebben ze duidelijk van ons gestolen", voordat hij snel terugkwam en zei: "Dat was een grap, BTS-leger. We zijn bondgenoten, weet je. Ik denk graag dat we bondgenoten zijn."

Sommige fans van de K-popgroep namen de opmerkingen van Mendes echter niet al te licht op. Een Twitter-gebruiker antwoordde op een clip van het interview van Mendes en schreef: "de man was doodsbang voor zijn leven, hij ging door en loog door te zeggen dat we bondgenoten zijn … sinds WANNEER?" Terwijl een ander beweerde dat BTS-fans de naam van de fanbase als eerste hadden bedacht. Ze twitterden: "Ok, maar ik heb onderzoek gedaan en bts is de eerste die het leger van fans noemt (2013) en het leger van Mendes werd gevormd (2014)". Terwijl een ander verduidelijkte dat BTS-fans eigenlijk het acroniem A. R. M. Y. gebruiken, in plaats van "BTS Army."

Anderen maakten er specifiek bezwaar tegen om "bondgenoten" te worden genoemd met de fanbase van Mendes. Een twitterde: "Nee, we zijn geen bondgenoten gtfo shawn," en een ander schreef: "bondgenoten? de enige keer dat legers praten over shawn is hoe fruitig zijn a eruit ziet", verwijzend naar de geruchten over de seksualiteit van de "Stitches"-zanger.

Sommige Twitter-gebruikers merkten hoe snel de ster zich terugtrok van zijn beschuldiging dat fans van de K-popband de naam van zijn fanbase hadden gestolen. Eentje schreef: "Shawn zag eruit alsof hij een stap zou zetten, realiseerde zich toen wat hij aan het doen was en deed twee stappen terug. Ja, dat is wat we de kracht van het LEGER noemen. Niemand kan tegen ons of BTS staan." En een ander grapte dat Mendes werd gevraagd de band te complimenteren omdat hij zich zorgen maakte over het uitlokken van hun fandom. Ze merkten op: "Er was een moment waarop zijn leven voor zijn ogen flitste."

Maar een paar fans hadden ook medelijden met de 'Treat You Better'-songwriter. Een schreef: "Er was waarschijnlijk geen kwade wil. Ik vond zijn reactie achteraf gewoon grappig." En een ander dacht dat Mendes het goed had gespeeld door te tweeten: "Hij is eigenlijk te lief en aardig. De manier waarop hij meteen duidelijk maakte dat het een grap was. gewoon om respectvol te zijn. Hij is een van de liefste beroemdheden die er zijn, inclusief BTS."

Aanbevolen: