Insiders zeggen dat Denise Richards ooit op de zwarte lijst stond van 'Real Housewives

Inhoudsopgave:

Insiders zeggen dat Denise Richards ooit op de zwarte lijst stond van 'Real Housewives
Insiders zeggen dat Denise Richards ooit op de zwarte lijst stond van 'Real Housewives
Anonim

Ja, Denise Richards heeft meer dan 40 afleveringen besteed aan ' Real Housewives,' en ze bleek een interessante toevoeging aan de cast te zijn. Zelfs als veel voormalige fans van de show beweerden dat ze haar haatten. Hoe dan ook, Denise heeft het oorspronkelijk niet gehaald.

Tenminste, dat zeggen insiders over het reality-tv-sterretje. De vraag is, zegt wie -- en waarom ?

Denise Richards stond oorspronkelijk op de zwarte lijst van 'Real Housewives'

Insiders suggereren dat hoewel Denise Richards uiteindelijk de cut maakte, ze de eerste was op een echte zwarte lijst van beroemdheden die zich niet kwalificeerden voor de show. Dat klopt: iemand wilde Richards helemaal niet in de serie.

Fans bespraken talloze theorieën en roddels over Richards en 'RH' op Reddit, en de hints zijn veelzeggend. Ten eerste is een ghostwriter die blijkbaar een boek heeft geschreven voor huisvrouw Erika Girardi degene die de bonen heeft gemorst.

Als je het lek met een beetje zout neemt, gaan fans ervan uit dat er enige waarheid zit in de onthulling van auteur Brian Moylan. Zoals het feit dat er een "forever no"-lijst bestaat in het universum van 'Real Housewives'. Producenten moeten tenslotte mensen hebben die ze niet in hun show willen hebben… toch?

Insiders zeggen dat er zo'n lijst is, hoewel het niet echt "voor altijd" betekent, aangezien Denise uiteindelijk werd gecast. Het uitgangspunt van de lijst is dat er bepaalde persoonlijkheden zijn die om welke reden dan ook niet in aanmerking komen voor 'RH'.

De inside-bron zegt dat het mogelijk mensen zijn die de castingdirectors eerder hadden geïnterviewd, zelfs meerdere keren, maar uiteindelijk hebben doorgegeven. De redenen om een potentiële kandidaat door te geven? Ze zijn ofwel te saai, of ze zijn "te veel rommel of ze zijn niet goed voor televisie."

Was Denise Richards 'te veel gedoe' voor reality-tv?

Wat fans (en tegenstanders) van Denise Richards willen weten, is welke reden de producenten gaven om de huisvrouw überhaupt niet in de show te willen hebben. Vonden ze haar een complete puinhoop, of niet goed voor tv?

Het bleek dat het gerucht ging dat Denise Richards op de zwarte lijst stond omdat ze te saai was. De castingdirectors interviewden haar, zo zegt Girardi's ghostwriter, maar ze vonden haar te dom voor tv.

Later vroeg Bravo echter specifiek naar Denise, blijkbaar was hij van gedachten veranderd. En zoals Moylan het opsomde, pakte het goed uit; "Het werden uiteindelijk twee seizoenen puur goud - dus bedankt."

Welke andere potentiële huisvrouwen staan op de zwarte lijst?

Moylan had ook enkele andere details te onthullen: welke andere beroemde vrouwen zijn op de zwarte lijst gezet om op 'RH' te verschijnen?

Grote namen als Nicolette Sheridan, Lori Laughlin en Heather Locklear zijn specifieke namen waarvan een castingagent heeft bevestigd dat ze op die 'forever no'-lijst staan.

Wat jammer is, zuchtten fans, want zou het juridische drama van Lori Laughlin niet hebben gezorgd voor goede reality-tv?

Aanbevolen: