Hier is waarom 'Rich Kids Of Beverly Hills' werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'Rich Kids Of Beverly Hills' werd geannuleerd
Hier is waarom 'Rich Kids Of Beverly Hills' werd geannuleerd
Anonim

Reality TV-fans zijn super bekend met de Real Housewives-franchise en hoewel elke stad fantastisch is, krijgt Beverly Hills nu veel aandacht vanwege de scheiding van Erika Jayne. Er is één grote onvergetelijke RHOBH-scène die nog steeds op ieders radar staat, om nog maar te zwijgen van de talloze argumenten waar fans nog steeds over praten.

Er is nog een realityserie die zich afspeelt in dezelfde rijke stad en dat is Rich Kids of Beverly Hills, uitgezonden op de E! Netwerk. In tegenstelling tot de Real Housewives-franchise en andere realityshows die jarenlang in de lucht waren, duurde deze maar vier seizoenen.

Waarom is de show geannuleerd? Laten we eens kijken.

Vaarwel 'Rich Kids Of Beverly Hills'

Toen de realityshow na vier seizoenen werd geannuleerd, klonk het alsof de cast nog een seizoen wilde filmen.

Volgens Entertainment Tonight legt een bron uit: "De cast was overstuur omdat ze nog minstens één seizoen wilden om hun verhaallijnen af te sluiten. De cast is echter dankbaar voor de kans die ze hadden en de show wenste ze allemaal het beste als ze doorgaan naar het volgende hoofdstuk van hun leven."

Het was absoluut verrassend om te zien dat de show niet terugkeerde voor seizoen 5 en volgens Bustle.com zou het logisch zijn geweest als de show werd vernieuwd.

Een officiële reden voor het annuleren van de show werd niet gegeven, maar aangezien shows meestal worden geannuleerd als de kijkcijfers dalen of als er niet genoeg publieke belangstelling is, is dat misschien de reden.

Volgens The Wrap deed de realityshow het aanvankelijk goed: één aflevering die in 2014 werd uitgezonden, had 1,25 miljoen kijkers en 785.000 kijkers in de demografische groep 18-49 die cruciaal is voor adverteerders.

De Show

Rich Kids of Beverly Hills is net als veel andere realityshows die een groep vrienden volgen, maar deze keer zijn de castleden ongelooflijk rijk. De show kijkt naar het leven van Dorothy Wang, Morgan Stewart, Brendan Fitzpatrick, EJ Johnson, Roxy Sowlaty, Bianca Espada en Taylor-Ann Hasselhoff, en Jonny Drubel. Er zijn niet veel afleveringen, aangezien seizoen 1 9 afleveringen heeft, seizoen 2 10 heeft en seizoen 3 en 4 slechts 8.

Het is interessant om te leren hoe de ouders van deze jonge volwassenen hun geld verdienden, aangezien de show zich richt op hoe deze castleden zeer rijk en bevoorrecht zijn opgegroeid.

Volgens Bustle heeft de vader van Morgan Stewart, Herb Stewart, een bedrijf genaamd H Construct, Inc. en hij is een bouwer en ontwikkelaar. De website merkte op dat Morgan's toenmalige vriend Brendan Fitzpatrick als makelaar in onroerend goed voor The Agency heeft gewerkt, dus hij heeft zijn eigen geld.

Dorothy Wang's vader, Roger Wang, heeft een vermogen van $3,8 miljard en is voorzitter van Golden Eagle Retail Group Limited.

Wat betreft EJ Johnson, het andere castlid dat de beroemdste is geworden, zijn vader is Magic Johnson, de beroemde basketbalatleet die ook het bedrijf Magic Johnson Enterprises heeft opgericht.

Hoe de show begon

Morgan Stewart sprak over de oorsprong van Rich Kids of Beverly Hills en deelde dat ze gecast is omdat ze goede vrienden is met co-ster Dorothy Wang.

Morgan zei ook dat de show absoluut authentiek is en dat ze de hele dag zouden filmen en dat een discussie van een paar uur in een paar minuten zal worden bewerkt. Morgan zei volgens Aol.com: "Het is allemaal echt. We hebben een echte show; ik weet niet hoe andere shows zijn, maar we zijn allemaal echte vrienden en we zijn allemaal opgegroeid in Beverly Hills. Weet je wat Ik bedoel? Niemand vertelt ons wat we moeten zeggen of doen. Als iemand dat zou doen, zou ik in een scripted show zitten."

Het is ook interessant om op te merken dat de show is gebaseerd op het Tumblr-account Rich Kids van Instagram, volgens Dailymail.co.uk. De zes hoofdsterren werden erg bekend op sociale media en dat leidde tot de cast.

Morgan legde uit dat ik werd gecast voor de realityserie: "Ik raakte betrokken bij "Rich Kids" omdat Dorothy destijds werd benaderd door een castingdirecteur en ze zeiden: 'breng je vrienden mee, ik denk dat jullie iets hebben speciaal.' En dus maakten zij en ik een tape en zes weken later hadden we een show. Ik bedoel, ik wou dat dit verhaal spannender was en ik heb dit verhaal zo vaak verteld dat ik het me niet meer goed herinner, maar het was bedoeld om het is zo gebeurd."

Hoewel sommige reality-tv-fans zich Rich Kids van Beverly Hills herinneren, kreeg het niet zoveel buzz als sommige anderen in het genre, en dat zou de annulering na slechts vier seizoenen kunnen verklaren.

Aanbevolen: