Fans beschuldigen Kim Kardashian van het schrijven van een liefdesbriefje

Inhoudsopgave:

Fans beschuldigen Kim Kardashian van het schrijven van een liefdesbriefje
Fans beschuldigen Kim Kardashian van het schrijven van een liefdesbriefje
Anonim

Als je je hebt afgevraagd wat Kim Kardashian gaat doen zonder haar hitserie Keeping Up With The Kardashians, creëert ze misschien nepmomenten om weer in de schijnwerpers te komen op zichzelf.

Tenminste, dat is wat fans denken dat er zojuist is gebeurd.

Kim Kardashian plaatste een afbeelding van een wc-papierrol, en daarop stonden de woorden; "Mam, ik hou van je" krabbelde in wat we veronderstellen een eyeliner-potlood te zijn. Ze probeerde dit door te geven als een briefje van haar zesjarige dochter North, maar fans kopen het niet. Ze denken dat ze dit zelf heeft geschreven en probeert iets nieuwswaardigs te cultiveren.

Kim genereert badkamerbuzz

Als het gezoem in de badkamer is waar ze naar op zoek was, heeft Kim zeker een stank veroorzaakt. Wat al dan niet een schattig mama-dochtermoment was, staat nu in het middelpunt van de belangstelling op Kim's Instagram-pagina. Met de woorden 'mam ik hou van je' op wat wc-papier gekrabbeld, is Kim erin geslaagd om fans te hypnotiseren en ze in een schijnbaar mysterie te brengen.

North is absoluut schattig, en Kim zegt dat ze dit voor haar heeft geschreven., maar deed ze dat echt? Fans vinden dat echt helemaal niet. De commentaren die binnenstromen, vertellen een heel ander verhaal. Veel fans zagen dit bericht en dachten meteen dat het een farce was. Kim ondertitelde de foto met de woorden; “Ik hou ook van jou Noord, voor altijd!!! ♾” en meteen schoten de fans weg.

Het moet een hoax zijn

Gezien het feit dat haar show is ingepakt en een ander huwelijk net is afgebrokkeld, is het mogelijk dat Kim Kardashian moeite heeft om een soort relevantie te vinden in de wereld van vandaag. Liefdesbriefjes op toiletpapier voor zichzelf waren misschien haar laatste tactiek om in de schijnwerpers te blijven staan.

Fans suggereerden snel dat ze deze post had verzonnen, met één persoon die schreef; “

U schreef dat zeker….. “wat de sluizen opende voor meer speculatie om binnen te stromen. Anderen schreven; "Kim, zeg gewoon dat je het hebt geschreven, wie probeer je nu voor de gek te houden?" en een andere fan woog mee; "Ik weet zeker dat Kim dit zelf heeft geschreven." Veel fans stemden in met instemming.

Toen een fan schreef; “Ze bereikte nieuwe niveaus. Nieuwe dieptepunten nu. She has no game” werd het duidelijk dat maar heel weinig mensen geloofden dat dit het sentimentele liefdesmoment van North was.

Kim heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen, maar de beschuldigingen zijn talrijk en we weten zeker dat ze de reactie van de fans inmiddels heeft opgemerkt.

Aanbevolen: