Katie Couric morst de thee over hoe prins Harry echt is

Inhoudsopgave:

Katie Couric morst de thee over hoe prins Harry echt is
Katie Couric morst de thee over hoe prins Harry echt is
Anonim

De voormalige presentator van de Today Show heeft een lange lijst van beroemdheden opgenomen en achter de schermen details onthuld van haar ontmoetingen met enkele van Hollywood's grootste namen. Prins Harry behoorde tot een aantal van haar gerichte slachtoffers die niet ongedeerd bleven.

Katie Couric leek geen grenzen te kennen toen ze enkele persoonlijke en ongelooflijk vernietigende details uitstortte over een aantal grote namen in de wereld van beroemdheden. Nadat ze in een erepositie was die haar in staat stelde om veel van deze ongelooflijk getalenteerde mensen te interviewen, en in veel gevallen haar de kans gaf om vriendschap met hen te sluiten, keerde ze zich tegen iedereen op wie ze kon schieten. Couric aarzelde niet om thee te morsen over hoe Prins Harry echt was achter de schermen, en geen enkel aspect van haar verhaal leek erg 'koninklijk'.

Katie Couric morst alles

Toen werd onthuld dat Katie Couric een memoires uitbracht, gingen de meesten ervan uit dat het om haar persoonlijke gevoelens en haar carrière in de schijnwerpers zou gaan, inclusief de verschillende manieren waarop ze werd beïnvloed door de belangrijke mensen dat ze het geluk had ontmoeten.

Fout.

Ze nam een andere wending en in plaats daarvan gebruikte Couric haar memoires als platform om een aantal van de mensen die ze ontmoette te roosteren, zonder dat er een naam werd bewaakt, en niets was heilig. Ze vuurde af op haar minder dan indrukwekkende ervaringen met mensen als Martha Stewart, haar ex, Tom Werner, en ze was zelfs brutaal genoeg om het op wijlen Larry King te richten, zonder hem in vrede te laten rusten.

Haar beschrijving van prins Harry was bijzonder kleurrijk en Couric gebruikte haar vijf minuten roem om hem zo goed mogelijk te slepen.

Prince Harry's True Colors

Katie Couric toonde geen schaamte om haar ontmoeting met prins Harry aan de kaak te stellen door hem in het slechtst mogelijke licht af te schilderen. In haar memoires stelt ze dat ze enige tijd heeft doorgebracht om hem echt te leren kennen in Brazilië, tijdens een polowedstrijd.

In plaats van onder de indruk te zijn van zijn koninklijke aanwezigheid, geeft Couric aan dat ze ernstig verrast was door zijn 'het zaaien van zijn haver', en ging verder met het beschrijven van prins Harry, maar niet door zijn esthetische kenmerken te gebruiken.

In plaats daarvan klaagde ze over zijn geur.

Trolling Prins Harry met volle teugen, Couric verklaarde dat; "de stank van sigaretten en alcohol leek uit elke porie in zijn lichaam te sijpelen."

Ze ging verder met het afkeuren van zijn bekentenis dat ze zijn pijn met alcohol verdoofde en deed er alles aan om zijn karakter te bekritiseren en hem te laten lijken op een verwarde, volledig weerbarstige man met ernstige problemen.

Sociale media zijn niet onder de indruk en wijzen nu met de vinger terug naar Couric en vragen haar waarom ze zo veel aandacht nodig had dat ze bereid was om tegen prins Harry uit te halen om haar naam actueel te maken terwijl dat niet zo was.

Aanbevolen: