Nick Jonas morst de thee op muziek Collab met de Jonas Brothers en Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Nick Jonas morst de thee op muziek Collab met de Jonas Brothers en Taylor Swift
Nick Jonas morst de thee op muziek Collab met de Jonas Brothers en Taylor Swift
Anonim

De jongens werken naar verluidt samen met de enige echte T-Swift!

Nick Jonas plaatste een TikTok waarop fans naar antwoorden zoeken. Het filter dat de broer van Jonas gebruikte, zei: "collab. Jonas Brothers X Taylor Swift." Nick gedroeg zich verward in de video, maar fans doorzagen zijn act!

Kan dat toeval zijn of heeft Nick de thee gemorst voor de fans?

Taylor Swift heeft haar albums opnieuw opgenomen vanwege het eigendomsdebacle van Scooter Braun. Het lijkt erop dat Taylor de medebroeders erbij ha alt om samen met haar een van haar hitnummers opnieuw op te nemen.

Zal Taylor een van de liedjes die ze schreef over ex-vriend Joe Jonas gebruiken om met hem te zingen? Dat is misschien ver gezocht, maar zou iconisch zijn.

Als dit allemaal waar en dandy is… kunnen ze misschien wel het internet breken.

Nick Jonas Viral TikTok

"Dit effect is zo cool. En… waar gaat dit collab-gerucht over? Voor de goede orde… hier voor het. @jonasbrothers foryoupage taylorswift collab"

Fan-theorieën zijn ongebreideld over of het legitiem is of gewoon pluis. De informatie komt er allemaal op neer dat de speculatie correct is.

De voorafschaduwing is te echt om te negeren. Nick Jonas die de geruchten in het algemeen aanpakt, is het bewijs dat er iets aan het koken is.

De Jonas Brothers en Taylor hebben blijkbaar allebei naar pizza verwezen, wat overeenkomt met haar album uit 1989 en haar album Red. Deze fans zijn als detectives en ze laten niets aan hen voorbij gaan

Fan-speculatie is volledig van kracht

"YALL THE JONAS BROTHERS HADDEN PRECIES DEZELFDE GLITCH IN HUN VIDEO ALS TAYLOR DEED, COLLAB EASTER EGG?!?@?"

Een gebruiker schreef: "Een samenwerking tussen Taylor Swift en Jonas Brothers kan niet plaatsvinden omdat een hele generatie het gewoon niet zou overleven", terwijl een andere gebruiker een terugblik op Taylor Swift en Joe Jonas die samen op het podium zongen.

Een fan maakte grapjes door in 2007 een foto van de Jonas Brothers op Hannah Montana te plaatsen.

Een andere fan wees erop hoe episch een collab van Should've Said No zou zijn.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat Taylor Swift hun nieuwe hitcollab laat vallen en het echt opschudt.

Aanbevolen: