Melissa McCarthy morst op de 'rare' cameo van prins Harry in de verjaardagsvideo van Meghan Markle

Inhoudsopgave:

Melissa McCarthy morst op de 'rare' cameo van prins Harry in de verjaardagsvideo van Meghan Markle
Melissa McCarthy morst op de 'rare' cameo van prins Harry in de verjaardagsvideo van Meghan Markle
Anonim

Meghan Markle lanceerde haar nieuwe '40×40'-campagne met de hulp van actrice en komiek Melissa McCarthy. Dit project richt zich op vrouwen die hulp nodig hebben om weer aan het werk te gaan nadat de pandemie zoveel banen heeft weggenomen.

Het initiatief maakte deel uit van een video ter gelegenheid van Meghan's 40e verjaardag vorige week. De video werd uitgebracht op de Archewell Foundation-website met in de hoofdrol The Dutchess of Sussex en haar Hollywood-maatje, Melissa McCarthy.

Sprekend in de video, zei Meghan: Voor mijn verjaardag heb ik 40 vrienden, activisten, atleten, artiesten en wereldleiders gevraagd om te helpen een wereldwijde inspanning op gang te brengen door 40 MINUTEN MENTORSCHAP bij te dragen om vrouwen te ondersteunen het personeelsbestand betreden.

"Met deze tijd hoop ik dat ze allemaal iemand helpen een professioneel leven op haar eigen voorwaarden te ontwikkelen, en ik hoop dat ze talloze anderen inspireren om ook 40 minuten van hun tijd te geven."

Deze zaak kan talloze vrouwen vooruit helpen die moeite hebben om vooruit te komen op de werkplek.

Meghan Markle's verjaardagsvideo

The Bridesmaids-actrice onthulde het moment achter de schermen voor Harry's jongleren op de achtergrond. Ze deelde, "Binnen komt Harry en hij zegt, 'ik kan jongleren', en ik heb zoiets van, 'Oh mijn God, als je jongleert, breek je [het internet].' zal het raar zijn als ik buiten sta en jongleer?” Ik had zoiets van, “raar op een manier waardoor ik het vijf miljoen keer zal kijken!””

De hilarische scène verraste Meghan samen met de rest van de wereld! Plots komt prins Harry binnen die pronkt met zijn willekeurige jongleerkunsten!

Prince Harry's Jongleer Cameo

Melissa McCarthy had niets dan vriendelijke woorden te zeggen over de hertog en hertogin van Sussex. Hoewel het jongleren van prins Harry een beetje vreemd was, genoot McCarthy enorm van haar ervaring met het paar.

Ze verklaarde: Ze waren zo lief en grappig. Ik vind ze gewoon heel inspirerend. Ze vormen hun eigen leven. Ze hakken hun leven uit voor hun kinderen.” Ze voegde eraan toe: “Ze doet zo iets geweldigs om haar 40e te vieren. Ik vind het gewoon geweldig dat ze zegt: 'Oh, wat kan ik doen om iets goeds in de wereld te zetten en sommige mensen te helpen?' Ik dacht: 'Nou, dat is erg aardig.'”

Aanbevolen: