Adam Sandler speelt een NBA-scout in aankomende door LeBron James geproduceerde film

Inhoudsopgave:

Adam Sandler speelt een NBA-scout in aankomende door LeBron James geproduceerde film
Adam Sandler speelt een NBA-scout in aankomende door LeBron James geproduceerde film
Anonim

"Ik ben nu in Philadelphia, ik ben net in dit huis, ik ben bezig met een film," vertelde Sandler Jimmy Kimmel tijdens een video-interview op Jimmy Kimmel Live.

De Uncut Gems-ster zal een NBA-scout spelen in een aankomende film die wordt gefinancierd door het bedrijf van LeBron James, SpringHill Entertainment.

Adam Sandler speelt NBA-scout in aankomend project

De acteur legde uit dat het paar basketbalschoenen in een doos van plexiglas achter hem LeBron James' zijn, die ze tekende voor de eigenaar van het huis waar Sandler tijdens de productie verblijft.

Sandler heeft ook een langere baard voor de film, waarvoor hij de titel niet heeft bekendgemaakt.

"Ik maak me klaar om een basketbalfilm te maken, een verkennerfilm waarin ik een NBA-verkenner speel en ik ontdek een speler in Spanje en ik breng ze naar Amerika", vertelde hij aan Kimmel.

Sandler zei ook dat het bedrijf van LeBron James het in de maak had en bood hem de rol aan.

Shaquille O'Neal schittert in Sandler's film 'Hubie Halloween'

De 50 First Dates-acteur heeft vaak met NBA-sterren gewerkt. Voormalig NBA-speler Kevin Garnett had een rol in Uncut Gems, dat zich afspeelt in 2012, toen Garnett bij de Boston Celtics speelde. Bovendien speelt NBA-legende Shaquille O'Neal een personage in Sandlers aankomende film, horrorkomedie Hubie Halloween.

"Twee geweldige jongens waar ik nu vrienden mee kan worden", zei Sandler over Garnett en O'Neal.

Hij beloofde ook dat zijn nieuwe project "heel veel NBA-jongens" zal schitteren.

"Shaq krijgt de grootste lach in de hele film", zei Sandler over het personage van O'Neal.

Naast Sandler en O'Neal, schittert de film ook regelmatig met Sandler's medewerker, Kevin James, evenals Modern Family-actrice Julie Bowen, Steve Buscemi, Ray Liotta, Maya Rudolph en Stranger Things-acteur Noah Schnapp, onder anderen. Acteur Ben Stiller is ook opgenomen in de cast in een onbekende rol.

Deze horrorkomedie met Halloween-thema, geregisseerd door Steven Brill, gaat volgende week in première op Netflix en is mede geschreven en geproduceerd door Sandler. Hubie Halloween ziet de Amerikaanse acteur de titelrol spelen. Net als de meeste personages van Sandler, is Hubie DuBois een bizarre, goedaardige man die zorgt voor zijn gemeenschap - Salem, Massachusetts - maar op grote schaal wordt bespot en verkeerd wordt begrepen door de mensen om hem heen. Terwijl de stad het toneel wordt van een reeks mysterieuze moorden, zal Hubie opstaan en proberen de boel te redden.

Hubie Halloween gaat op 7 oktober in première op Netflix.

Aanbevolen: