Adele onthult aan Oprah hoe haar persoonlijke reis haar nieuwste album '30' inspireerde

Inhoudsopgave:

Adele onthult aan Oprah hoe haar persoonlijke reis haar nieuwste album '30' inspireerde
Adele onthult aan Oprah hoe haar persoonlijke reis haar nieuwste album '30' inspireerde
Anonim

Vooruitlopend op de release van haar album, sprak Adele af met Oprah voor een allesomvattend interview, waar de Engelse singer-songwriter de inspiratie erachter deelde. 30 is Adele's eerste album in zes jaar, bevat 14 nummers en pakt de scheiding van haar man aan, terwijl het "moederschap en de scrutiny of fame" beschrijft.

Het is geïnspireerd door haar ex-man en hun scheiding

Bij het bespreken van de "brutaal eerlijke" teksten in haar lied Hold On, onthulde Adele dat ze de titel had gekozen nadat ze werd herinnerd aan het advies dat haar vrienden haar zouden geven wanneer ze het gevoel had op te geven.

"Mijn vrienden zeiden altijd: wacht even, zoals ik in het vers zeg. Het was gewoon vermoeiend om ermee door te gaan," zei Adele.

De Hello-zangeres sprak ook over haar persoonlijke leven, echtscheiding en hoe ze nooit van plan was een alleenstaande ouder te worden. "Het is een proces, het proces van een echtscheiding, het proces van een alleenstaande ouder zijn, het proces van het niet elke dag zien van je kind was niet echt een plan dat ik had toen ik moeder werd."

"Het proces van elke dag voor jezelf aankomen, elke dag voor jezelf opduiken, een huis en een bedrijf runnen… ik goochelen met die dingen," voegde ze eraan toe.

De zangeres vervolgde: "Ik had gewoon zin om het niet meer te doen. Ik probeerde ook vooruit te gaan, maar met opzet, niet alleen om er zonder reden uit te komen. Toen deden mijn voeten pijn om door al dat beton te lopen."

Adele onthulde ook dat ze haar ex-man Simon Konecki vertrouwt met haar leven, zelfs nadat ze had besloten hun eigen weg te gaan. Ze prees hem omdat hij haar hielp haar weg door roem te vinden en haar ervan weerhield om een 'onbetrouwbaar pad' te bewandelen.

"Ik denk dat Simon waarschijnlijk mijn leven heeft gered, om eerlijk te zijn," zei Adele tegen Oprah. "Hij kwam op zo'n moment dat de stabiliteit die hij en Angelo me hebben gegeven, niemand anders me ooit had kunnen geven."

"Ik had gemakkelijk een paar onbetrouwbare paden kunnen bewandelen… zelfs nu vertrouw ik hem mijn leven toe", onthulde de hitmaker Rolling in the Deep, waarin hij uiteenzette dat Konecki nog steeds aan de overkant van haar woonde, en ze waren toegewijd aan co-ouders en goede vrienden zijn.

Adele bekende dat hoewel ze zich niet "schuldig" voelt over haar scheiding, ze zich "egoïstisch" voelt omdat ze het leven van haar achtjarige zoon Angelo heeft "ontmanteld" voor haar eigen geluk. "Ik nader mijn doel [geluk vinden]", voegde ze eraan toe.

30 staat gepland voor release op 19 november.

Aanbevolen: