Heeft Joe Alwyn de laagste nettowaarde van alle vriendjes van Taylor Swift?

Inhoudsopgave:

Heeft Joe Alwyn de laagste nettowaarde van alle vriendjes van Taylor Swift?
Heeft Joe Alwyn de laagste nettowaarde van alle vriendjes van Taylor Swift?
Anonim

Er zijn veel redenen waarom Taylor Swift indrukwekkend is als artiest en mens. Maar misschien is een van de meest opvallende dingen aan haar hoeveel ze waard is. Taylor bouwde haar vermogen van $ 400 miljoen op uit praktisch niets, en ze heeft in de loop der jaren wat zakelijke intelligentie ontwikkeld.

Een ding dat fans in de loop der jaren echter zorgen baart, is dat Taylor zo verliefd lijkt op het idee van liefde (ze heeft zoveel gezongen!). Haar snel vallende gewoonte baarde fans zorgen, vooral omdat het vermogen van Swift bleef stijgen.

Gelukkig lijkt het erop dat de meeste exen van Taylor zelf behoorlijk welgesteld waren, dus er is weinig kans dat een van hen haar gewoon voor haar geld gebruikte. Hoewel het misschien op sommige van hun radars was om haar te gebruiken voor haar bekendheid.

Hoe dan ook, Taylor's heeft door de jaren heen haar indrukwekkende vermogen behouden, maar fans vragen zich af hoe haar huidige schoonheid het doet. Is het vermogen van Joe Alwyn vergelijkbaar met dat van Taylor, en kan hij concurreren met een van haar exen?

Wat is het vermogen van Joe Alwyn?

Voordat Joe en Taylor in 2016 met elkaar gingen daten, was Alwyn al een acteur op de radars van sommige fans. Hoewel het verrassend was om te ontdekken dat de twee aan het daten waren, bewijst de datinggeschiedenis van T Swift dat het een kleine, kleine wereld is.

Maar dankzij Joe's acteerachtergrond heeft hij in de loop der jaren een vermogen van $ 4 miljoen opgebouwd. Geen woord over of dat geld afkomstig is van zijn bijdragen aan Taylor's zeer gewilde albums, maar het zou kunnen zijn.

Sommige bronnen maken zelfs ruzie over de vraag of Joe $ 4 miljoen of $ 5 miljoen waard is, en misschien is die boost te danken aan zijn inkomsten uit 'Folklore' en andere projecten?

Hoe dan ook, hoe verhoudt het vermogen van Joe Alwyn zich tot Taylors vorige vriendjes? Om eerlijk te zijn, is hij lang niet zoveel waard als sommige van haar exen, hoewel hij wel een paar beats heeft.

Joe Alwyn is niet de 'armste' partner van Taylor

Hoewel Joe momenteel de belangrijkste ranglijst in Taylor's leven heeft, gaat hij natuurlijk nog steeds met haar uit! -- hij is zeker niet de rijkste man met wie ze is geweest. Die prijs gaat naar Calvin Harris, die maar liefst 240 miljoen dollar waard is en duidelijk de rijkste ex van Taylor is.

En hoewel Joe's vermogen niet kan concurreren met andere beroemde exen van Taylor's, zoals Harry Styles of Jake Gyllenhaal (elk $ 80 miljoen) of zelfs John Mayer ($ 70 miljoen) of Joe Jonas of Taylor Lautner (beide $ 40 miljoen)), staat hij niet onderaan de lijst.

Wat doet Joe Alwyn voor de kost?

Joe Alwyn is natuurlijk een acteur, maar verdient hij daar zijn geld? Het zou zo lijken. In tegenstelling tot sommige andere beroemde exen van Taylor, zoals Connor Kennedy, lijkt Joe geen familiegeld te hebben. In plaats daarvan heeft hij hard gewerkt voor zijn verdiensten en acteert hij na het voltooien van een formele opleiding op school.

Maar dankzij wat duidelijk een creatieve kant is, kon Joe erin springen en Taylor helpen met het schrijven en produceren van enkele van haar grootste nummers tot nu toe, wat hem duidelijk een soort roy alty's zal opleveren.

Het is echter niet zo dat Joe Taylor's hulp nodig heeft met zijn carrière. Zijn projecten omvatten werk met grote namen als Rachel Weisz, Shailene Woodley, Emma Stone en Lena Dunham.

Het is duidelijk dat hij geen problemen heeft met het landen van rollen, zelfs als hij geen betaalde acteeroptredens hoeft op zich te nemen om rond te komen. Het lijdt geen twijfel dat Taylor bereid is meer dan haar deel bij te dragen aan de kosten van het paar, aangezien ze 100 keer rijker is dan hij. Maar met $ 4 miljoen kan Alwyn ook genoeg alleen doen.

Wie was de ex met de laagste nettowaarde van Taylor Swift?

De enige bevestigde ex van Taylor's met het laagste vermogen was Lucas Till, met wie ze naar verluidt in 2009 een paar maanden uitging. Till, die Taylor ontmoette tijdens een gastrol in de 'Hannah Montana'-film, verscheen later in Swift's video voor 'You Belong with Me'.

Hun relatie was in alle opzichten van zeer korte duur, en blijkbaar ging Lucas rond diezelfde tijd ook met Miley uit. Bronnen suggereren dat Lucas en Miley een korte date hebben gehad tijdens het filmen van de film, waarvoor Taylor twee nummers schreef en ook in verscheen.

Het lijkt erop dat er geen kwaad bloed zit, hoewel de jury nog niet weet of Miley en Taylor officieel vrienden zijn. De vriendschap, of het gebrek daaraan, heeft echter waarschijnlijk niets te maken met een gedeelde ex van tien jaar geleden. Fans hopen in ieder geval van niet.

Hoe dan ook, Lucas bleef bij geen van beide beroemde dames, en zijn vermogen lijkt niet zo te zijn gebloeid als dat van hen. Joe Alwyn daarentegen werkt zich nog steeds omhoog in Hollywood (en de hitparades als William Bowery), dus wie weet waar hij over een paar jaar zal eindigen.

Aanbevolen: