Taylor Swift's ex-vriendjes, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Taylor Swift's ex-vriendjes, gerangschikt op nettowaarde
Taylor Swift's ex-vriendjes, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Taylor Swift staat, buiten haar verbazingwekkende muziekcarrière, bekend om het fladderen van de ene man naar de andere. Een groot deel van haar muziek is geïnspireerd door de mannen om haar heen, en ze heeft echt onder de knie hoe ze het leven in kunst kan transformeren. De singer/songwriter is belachelijk gemaakt door de pers en op sociale media vanwege haar constante rotatie van mannen. Swift heeft gelukkig de spot kunnen drijven met de kijk van het publiek op haar datingleven door middel van liedjes als 'Blank Space' en 'I Did Something Bad', en de meningen van de samenleving lijken haar niet langer te beïnvloeden.

Swift is met allerlei beroemdheden uitgegaan, van politici tot acteurs en muzikanten zoals zij. Hoewel ze nu lijkt te hebben gesetteld met haar acteur-vriend Joe Alwyn, laten we eens kijken naar de rijkste mannen die Taylor Swift heeft gedateerd.

8 Hoeveel is Conor Kennedy waard?

Conor Kennedy is een lid van de politieke familie Kennedy. Taylor Swift en Conor Kennedy waren aanvankelijk met elkaar in verband gebracht nadat ze in juli 2012 werden gespot in Hyannis Port, Massachusetts. Een bron vertelde aan Us Weekly: "Conor sloeg zijn arm om Taylor heen en ze kusten elkaar achter de bootschuur." Hun relatie was echter van korte duur, aangezien ze naar verluidt in september van hetzelfde jaar uit elkaar gingen. Fans speculeerden dat hun tijd samen werd herdacht in Swift's nummer 'Begin Again', dat op het Red-album van de zanger stond en waarin goede vriend Ed Sheeran te horen was.

Kennedy is naar verluidt $ 10 miljoen waard, wat het laagste vermogen is van de beroemde ex-vriendjes van Taylor Swift.

7 Hoeveel is Tom Hiddleston waard?

Tom Hiddleston is vooral bekend van zijn rol in Marvel's Cinematic Universe Hij speelt Loki, god van onheil en broer van Thor, die wordt gespeeld door Chris Hemsworth. Hiddleston speelde in veel van Marvel's films en heeft nu zijn eigen show genaamd Loki op Disney+. Hij heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen uit zijn acteercarrière.

Met betrekking tot de stormachtige relatie van Taylor Swift en Tom Hiddleston zag Tom Hiddleston een kans nadat Swift zich onlangs had afgesplitst van Calvin Harris en de kans had gegrepen. Hij was gecharmeerd van Swift's karakter nadat ze in 2016 samen zaten op het Met Gala, en een bron vertelde Us Weekly: Hij heeft haar echt het hof gemaakt. Hij vond haar leuk en zag een kans toen ze plotseling vrijgezel was.”

Helaas hadden de twee maar een paar maanden een relatie. Het was zeker een ‘wrede zomer’.

6 Hoeveel is Joe Jonas waard?

Joe Jonas en Taylor Swift dateerden van 2008. Jonas staat bekend om zijn band met zijn broers Nick en Kevin, The Jonas Brothers, en heeft een nettowaarde van $ 40 miljoen. De relatie tussen Swift en Jonas leidde tot inspiratie bij de songwriter, en veel van Swifts liedjes die rond 2008 werden geschreven, gaan over de mannelijke muzikant en acteur.

Joe Jonas heeft het zogenaamd uitgemaakt met Taylor Swift tijdens een telefoontje van 27 seconden. Swift nam na hun splitsing snel 'Forever and Always' op en voegde het nummer toe aan het einde van haar Fearless-album. Fans vermoeden 'Mr. Perfectly Fine, 'dat deel uitmaakt van Swift's heruitgave van Fearless, gaat over Jonas.

5 Hoeveel is Taylor Lautner waard?

Taylor Lautner bindt Joe Jonas met een nettowaarde van $ 40 miljoen. Taylor Lautners acteercarrière kreeg een kickstart door zijn rol van Jacob Black in de filmfranchise voor jonge volwassenen, Twilight. Lautner en Swift ontmoetten elkaar op de set van de film Valentijnsdag en hadden eind 2009 een paar maanden een relatie. Fans noemden ze 'Taylor Squared'. Swift maakte het eind van het jaar uit met Lautner en ze schreef 'Back to December' als een vorm van verontschuldiging aan de acteur.

4 Hoeveel is John Mayer waard?

John Mayer heeft een nettowaarde van $ 70 miljoen volgens Celebrity Net Worth. Mayer en Swift dateerden van eind 2009 tot begin 2010 kort nadat ze samenwerkten aan 'Half of My Heart'.’ Swift zong over haar breuk met Mayer in ‘Dear John’, waarbij ze de medemuzikant uitriep omdat hij op zo’n jonge leeftijd misbruik van haar maakte.

Swift is niet de enige zanger die over exen schrijft. Mayer heeft een behoorlijk aantal liedjes over Taylor Swift geschreven, zoals 'Paper Doll', dus het paar kan tenminste zeggen dat hun relatie tot kunst heeft geleid.

3 Hoeveel is Jake Gyllenhaal waard?

De voormalige affaire van Taylor Swift en Jake Gyllenhaal staat weer in de schijnwerpers met Swift's heruitgave van haar Red-album. Hun problematische relatie vond plaats eind 2010, en herhaalde een stukje geschiedenis van Swift met hun grote leeftijdsverschil. Gyllenhaal zou Swift's 21e verjaardag hebben gedumpt en het uitgemaakt met haar via sms!

Gyllenhaal had misschien de meeste nummers over hem geschreven, maar ze werden niet allemaal in eerste instantie uitgebracht. Red (Taylor's Version) bevat niet-uitgebrachte nummers over Gyllenhaal, zoals 'Better Man', 'Babe' en 'I Bet You Think About Me'.’ De tien minuten durende versie van ‘All Too Well’, die meer inzicht geeft in hun relatie, werd ook opgenomen.

Gyllenhaal heeft een nettowaarde van $80 miljoen uit zijn acteercarrière.

2 Hoeveel is Harry Styles waard?

Harry Styles is een voormalig lid van One Direction en heeft nu een sterke carrière als solomuzikant. Hij heeft een nettowaarde van $ 90 miljoen.

Taylor Swift's relatie met Styles was de kortste van haar relaties met beroemdheden. Ze hadden amper een maand voordat ze uit elkaar gingen aan het begin van 2013. Hun beroemde sneeuwscooter-ongeluk werd genoemd in twee van Swift's nummers, 'Coney Island' en 'Out Of The Woods'. Het paar stopte ermee na een ruzie in het Caribisch gebied, en Swift verlieten de vakantie vroeg. Styles sprak met Billboard over zijn voormalige vlam en zei: "Het was zeker een leerervaring."

1 Hoeveel is Calvin Harris waard?

Taylor Swift en de relatie van DJ Calvin Harris was haar langste relatie voorafgaand aan haar relatie met Joe Alwyn. Ze hadden een relatie van 15 maanden, van maart 2015 tot juni 2016. Een moment van hun relatie wordt vastgelegd in 'Coney Island', waarin wordt verwezen naar Harris nagelaten Swift te bedanken in zijn 2016 GQ Men of The Year-toespraak.

Hun breuk vond plaats om verschillende redenen, maar het kwam uiteindelijk neer op het nummer 'This Is What You Came For', dat Swift onder een pseudoniem schreef. Harris wilde zogenaamd dat haar betrokkenheid een geheim was, en dat beviel Swift niet goed.

Harris heeft een nettowaarde van $300 miljoen van zijn muziek.

Aanbevolen: