Alle vriendjes van Kaia Gerber gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Alle vriendjes van Kaia Gerber gerangschikt op nettowaarde
Alle vriendjes van Kaia Gerber gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Vanaf het moment dat Kaia Gerber werd geboren, was het duidelijk dat haar leven anders zou zijn dan dat van de meeste mensen van haar leeftijd. Ze is tenslotte de dochter van een van de beroemdste supermodellen aller tijden, Cindy Crawford, en een rijke en machtige zakenman genaamd Rande Gerber. Alleen al op basis van haar afkomst lijkt het duidelijk dat Kaia had kunnen relaxen en alleen van het geld van haar familie had kunnen leven. In plaats daarvan bewees Kaia dat ze veel meer is dan alleen de dochter van Crawford door zelf een zeer succesvol model en acteur te worden.

Toen Kaia Gerber een beroemdheid werd dankzij haar succesvolle modellencarrière, raakten de roddelbladen geïnteresseerd in haar datingleven. Als gevolg hiervan is bekend dat Gerber met ten minste vier verschillende mensen is uitgegaan, die allemaal op zichzelf opmerkelijk zijn. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe de mensen die Gerber heeft gedateerd op elkaar stapelen, en de enige manier om dat te kwantificeren is door hun vermogen te vergelijken.

Hoeveel is Wellington Grant waard?

Volgens whosdatedwho.com is het bekend dat Kaia Gerber in het verleden met vier mannen is uitgegaan, van wie er één Wellington Grant heet. Heel kort bijgevoegd in 2019, blijkt dat Gerber en Grant één belangrijk ding gemeen hadden, hun carrière.

Aangezien haar moeder een van de beroemdste modellen aller tijden is, mede dankzij de beroemde moedervlek van Cindy Crawford, spreekt het voor zich dat Gerber haar hele leven heeft doorgebracht in de buurt van mensen die poseren voor de kost. Met dat in gedachten is het logisch dat een van de mensen met wie Gerber in het verleden is uitgegaan, zelf een model is, Wellington Grant. Tijdens zijn carrière heeft Grant op catwalks gelopen voor onder meer Tom Ford, Boss, John Elliott en Paul Smith. Volgens popularnetworth.com is het huidige vermogen van Grant $ 1,5 miljoen, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen.

Hoeveel is Austin Butler waard?

Volgens whosdatedwho.com zijn Kaia Gerber en Austin Butler nog steeds een stel op het moment van schrijven en hun relatie begon in december 2021. Voordat hij met Gerber uitging, had Butler een beruchte relatie met Vanessa Hudgens en Austin was erg druk sinds hun breuk. Butler, een voormalig kindsterretje, was een gedenkwaardig onderdeel van shows als Life Unexpected, Switched at Birth en The Carrie Diaries.

Bovendien speelt Butler momenteel in twee shows, The Shannara Chronicles en Masters of the Air. Ook een filmster in de maak, Butler verscheen in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood en hij is klaar om Elvis te spelen in een aanstaande biopic. Dankzij het feit dat zijn acteercarrière van de grond komt, heeft Butler een fortuin van $ 4 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Hoeveel is Jacob Elordi waard?

In de afgelopen jaren is Netflix verrassend genoeg de thuisbasis geworden van veel tienerfilms die enorm populair zijn geworden. De To All the Boys-films, Kissing Booth-films en Enola Holmes hebben bijvoorbeeld allemaal veel succes gehad op de streamingdienst.

Natuurlijk, zoals iedereen die de Kissing Booth-films heeft gezien, al weet, speelde Jacob Elordi een belangrijke rol in de films die zoveel succes kenden. Bovendien schittert hij ook in de HBO-serie Euphoria en vooral dankzij beide rollen is Elordi volgens celebritynetworth.com $ 4 miljoen waard. Elordi was eerder meer dan een jaar betrokken bij Kaia Gerber in 2020 en 2021 en ging langer met haar uit dan met alle andere mannen in haar leven die de wereld kent.

Hoeveel is Pete Davidson waard?

In de afgelopen jaren is Pete Davidson een vaste waarde geworden in de roddelbladen en websites die verslag doen van de liefdeslevens van de sterren. Davidson is tenslotte romantisch verbonden met veel grote vrouwelijke beroemdheden. Zo is Davidson momenteel aan het daten met Kim Kardashian en in het verleden was hij gelinkt aan Ariana Grande en Kate Beckinsale.

Veruit de beroemdste persoon met wie Kaia Gerber ooit te maken heeft gehad, toen zij en Pete Davidson een stel waren, waren de paparazzi overal aanwezig. De relatie tussen Gerber en Davidson was ongeveer drie maanden samen en was van korte duur, maar ze leken veel plezier te hebben tijdens hun affaire. Davidson is op het moment van schrijven het meest bekend vanwege zijn rol in Saturday Night Live gedurende acht jaar, maar hij speelde ook in verschillende films, waaronder The King of Staten Island. Als gevolg van het feit dat zijn carrière een grote vlucht nam, is Davidson volgens celebritynetworth.com maar liefst $ 8 miljoen waard.

Aanbevolen: