Met hoeveel van haar vriendjes heeft Taylor Swift samengewerkt?

Inhoudsopgave:

Met hoeveel van haar vriendjes heeft Taylor Swift samengewerkt?
Met hoeveel van haar vriendjes heeft Taylor Swift samengewerkt?
Anonim

Helaas heeft Taylor Swift niet veel privacy gekregen als het gaat om haar romantische relaties. Misschien is dat de reden dat ze zoveel liedjes over hen schrijft, zodat ze op haar eigen voorwaarden kan praten over wat er is gebeurd. Sommige relaties zijn slecht geëindigd, terwijl in andere situaties de scheiding in der minne verliep. Desondanks heeft ze er veel geweldige samenwerkingen van gekregen.

De afgelopen vijf jaar is ze dolverliefd geweest op acteur Joe Alwyn, een van haar meest vertrouwde medewerkers, maar laten we eens kijken met hoeveel van haar vriendjes ze heeft gewerkt.

6 Calvin Harris

Taylor Swift en DJ Calvin Harris hadden ongeveer een jaar een relatie tussen 2015 en 2016, en het paar leek een mooie relatie te hebben totdat de zaken verzuurden. Lange tijd na hun breuk waren ze niet bijzonder vriendelijk met elkaar. Er kwam echter één goed ding uit hun tijd samen. Lezers zullen zich zeker Calvin Harris en Rihanna's hit "This Is What You Came For" herinneren. Welnu, in 2016 werd onthuld dat Taylor een van de breinen achter dat nummer was. Zij was degene die de meeste teksten schreef en zelfs wat achtergrondzang voor Rihanna deed, terwijl Calvin de muziek schreef en produceerde. Taylor besloot het echter geheim te houden en tekende onder het pseudoniem Nils Sjoberg. Die eigenaardige naam verscheen opnieuw in Taylor's video voor het nummer "Look What You Made Me Do", maar in minder vrolijke omstandigheden. Het paar heeft inmiddels zeker oude wrok losgelaten, maar in die tijd was het erg dramatisch. Ze hebben er in ieder geval goede muziek uit gehaald.

5 John Mayer

Als er een relatie is die slecht is geëindigd, dan is dat die van John Mayer en Taylor Swift. Het paar begon elkaar de wereld te beloven, om uiteindelijk publiekelijk te vechten in hun break-upnummers. Maar hoewel ze hun romantische relatie niet konden laten werken, lijdt het geen twijfel dat ze chemie hadden als het op muziek aankwam. Jaren geleden, in 2009, rond de tijd dat ze begonnen te daten, vroeg John Mayer Taylor om met hem samen te werken aan zijn nummer 'Half of My Heart'. Zijn redenering om haar dit te vragen was dat hij het beroemde duet van Tom Petty en Stevie Nicks niet uit zijn hoofd kon krijgen, en hij wist dat zij de perfecte keuze was.

"Ik werd wakker met het nummer in mijn hoofd genaamd 'Half of My Heart, en het idee is dat het een echt soort bijgewerkt is - niet dat het moet worden bijgewerkt - een soort Tom Petty, Fleetwood Mac, Stevie Nicks ding, "legde John Mayer uit. "Ik dacht: 'Nou, als dit mijn liefdesbrief aan die muziekstijl wordt, wie worden dan de Stevie Nicks in deze vergelijking? En ik dacht:' Dit Taylor Swift-meisje zal er nog lang zijn tijd.'"

4 Lucas Till

Taylor en Lucas Till's relatie was van zeer korte duur en je zou het bijna een experiment kunnen noemen. De twee waren erg hecht en besloten een relatie te proberen, maar realiseerden zich uiteindelijk dat ze beter samenwerkten als vrienden. Ze waren echter een heel leuk stel op het scherm. Ze werkten samen aan Taylor's video van het nummer 'You Belong With Me', maar ze kenden elkaar al een tijdje en zo wist Taylor dat hij de beste man voor de show was.

"Hij is absoluut perfect voor de rol en ook erg leuk om in de buurt te zijn", zei Taylor toen de video voor het eerst uitkwam. "(Lucas) was onlangs in de Hannah Montana-film," vervolgde ze, "en ik ontmoette hem ongeveer een jaar geleden en reikte gewoon een beetje uit en zei: 'Hé, wil je in de video zijn?' En hij accepteerde het, en ik ben gewoon heel blij hem in de video te hebben."

3 Joe Jonas

Wat lezers zich misschien het meest zullen herinneren van de vluchtige relatie tussen Taylor Swift en Joe Jonas, is het beroemde telefoontje van 27 seconden. Taylor deelde op de Ellen DeGeneres Show dat Joe het uitmaakte met een telefoontje dat 27 seconden duurde. Ze waren toen allebei tieners, dus ze wisten natuurlijk geen van beiden hoe ze een relatiebreuk moesten aanpakken, maar sindsdien hebben ze het goedgemaakt en zijn ze goede vrienden.

Taylor heeft geen liedjes geschreven of gewerkt aan een video of iets dergelijks met Joe Jonas, maar ze verscheen wel in de film Jonas Brothers: The 3D Concert Experience, een film die verschillende uitvoeringen van de Jonas Brothers volgt op hun Burnin' Up Tour. Ze verscheen met het spelen van haar lied "Should've Said No."

2 Joe Alwyn

Taylor Swift en Joe Alwyn arriveren op Zuma, 2019, New York City
Taylor Swift en Joe Alwyn arriveren op Zuma, 2019, New York City

Acteur en songwriter Joe Alwyn gaat al vijf jaar met Taylor uit en fans geloven dat dit de beste relatie van de zanger tot nu toe is. Het paar lijkt net zo gelukkig te zijn als ze ooit zijn geweest, en ze vinden het zo leuk om samen te zijn dat ze besloten om samen te werken aan muziek. In Taylor Swift's Folklore verscheen een co-schrijver met de naam William Bowery, die later werd onthuld als een pseudoniem voor de acteur. De nummers die Joe Alwyn schreef in Folklore waren "Betty" en "Exile", en in Evermore werkte hij mee aan "Champagne Problems", "Coney Island" en "Evermore".

1 Wat volgt er voor Taylor Swift?

Taylor Swift heeft de afgelopen jaren meer muziek uitgebracht dan welke andere artiest dan ook. Ze bracht haar album Lover uit in 2019, en het jaar daarop, tijdens de lockdown, bracht ze twee van haar grootste werken uit, Folklore en Evermore. Maar daar stopte ze niet. In 2021 nam ze twee van haar oudere albums opnieuw op, Fearless and Red (Taylor's Version). Voor dat laatste regisseerde ze een korte film gebaseerd op de tien minuten durende versie van haar nummer "All Too Well", en onlangs nam ze het nummer "This Love" uit 1989 opnieuw op. Dit bracht geruchten naar voren dat er een 1989 (Taylor's Version) in de maak is.

Het is niet bekend wanneer Taylor nieuw materiaal zal uitbrengen, maar als haar laatste twee albums iets opleveren, zal haar liefde Joe Alwyn erbij betrokken zijn, en het zal weer een meesterwerk worden.

Aanbevolen: