Hier zijn de rijkste sterren van dansmoeders

Inhoudsopgave:

Hier zijn de rijkste sterren van dansmoeders
Hier zijn de rijkste sterren van dansmoeders
Anonim

Met zoveel reality-tv die er is, kan het moeilijk zijn voor een nieuwe show om op te vallen, maar Dance Moms bewees het tegendeel! Vanaf het moment dat de pilot in juli 2011 in première ging, waren mensen gefascineerd door Abby Lee Miller en haar getalenteerde team van dansers.

Hoewel de focus altijd op de kinderen lag, konden de kijkers niet anders dan het kleine drama tussen de moeders geweldig vinden! Hoewel de show niet meer in de lucht is, kunnen fans nog steeds acht ongelooflijke seizoenen bekijken. Hoewel de meisjes de show hebben verlaten, is hun roem en fortuin er zeker niet van gemaakt. Gezien het succes dat de cast van Dance Moms heeft gehad, is hier wie er als beste uit de bus komt als het gaat om hun vermogen.

Bijgewerkt op 7 oktober 2021, door Michael Chaar: De cast van Dance Moms is zeker doorgegaan met grotere en betere dingen! Het vermogen van Nia Sioux groeide na haar succes in muziek en acteren, aangezien ze een rol kreeg in Lifetime's Imperfect High. Wat Kendall Vertes betreft, hielpen de optredens van de sterren in veel films, waaronder Rapunzel en Anastasia, haar bekendheid te krijgen en een mooi salaris te verdienen. Wat de Ziegler's betreft, heeft Maddy's samenwerking met Sia zeker zijn vruchten afgeworpen! Het vermogen van Abby Lee Miller stortte in toen ze miljoenen verloor na haar juridische problemen en verblijf in de gevangenis, maar JoJo Siwa is op de top van haar spel. De ster heeft een toename van miljoenen gezien na haar succes met muziek, touren, haar eigen label en natuurlijk haar verschijning in het meest recente seizoen van Dancing With The Stars.

10 Brooke Hyland netto waarde - $500, 000

Brooke Hyland verscheen vier seizoenen in de serie en heeft sindsdien een nettowaarde van $ 500.000 verzameld. Fans zullen zich herinneren dat Paige, haar broer of zus, ook een van de dansers van Abby Lee Miller was.

Mensen waren erg benieuwd of Brooke ooit weer danseres zou worden, maar na haar studie aan de Ohio State University lijkt het alsof ze haar ogen op andere dromen heeft gericht.

9 Kendall Vertes netto waarde - $1,5 miljoen

Volgens The List heeft Kendall Vertes een nettowaarde van $ 1,5 miljoen. We herinneren ons dat Kendall in seizoen twee in de realityshow begon te verschijnen, en ze was altijd zo leuk om naar te kijken.

Toen ze werd geïnterviewd door Feeling The Vibe, zei Kendall: "Ik vind het geweldig hoe dansen een verhaal kan vertellen. Ik ga ook graag naar wedstrijden en ontmoet graag andere dansers." Kendall heeft sindsdien een poging gedaan om te acteren, rollen te landen in Rapunzel: A Princess Frozen In Time en Anastasia.

8 Kalani Hilliker Netto waarde - $2 miljoen

Kalani Hilliker is misschien nog maar 20 jaar oud, maar ze heeft al een vermogen van $ 2 miljoen. We herinneren ons Kalani ook van Abby's Ultimate Dance Competition.

Volgens Tiger Beat kwam Kalani in 2016 met een lijn sokken uit, die KH By Kalani heet, en ze zei: Ik begon mijn obsessie omdat ik nooit bijpassende sokken draag, dus ik kan net zo goed gek maken geweldig sokken die je eigenlijk niet kunt verliezen, want ze zijn zo kleurrijk en leuk!”

7 Abby Lee Miller netto waarde - $2 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Abby Lee Miller, de beroemde danscoach en eigenaar van ALC, een nettowaarde van $ 2 miljoen.

Abby staat bekend om haar stoere stijl en haar gevechten met de moeders van haar jonge danseressen.

Ze runt de Abby Lee Dance Company en volgens Deadline was ze in 2017 overtuigd van fraude - haar straf was een jaar. Women's He alth zegt dat ze gedurende die periode acht maanden in de gevangenis zat.

6 Paige Hyland Netto waarde - $2 miljoen

Brooke's zus, Paige Hyland, heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen, die ze voornamelijk verdiende met haar tijd in de serie.

De lijst zegt dat Paige naar de universiteit van West Virginia studeert en daarvoor heeft ze enkele video's op YouTube geplaatst. Ze heeft ook wat modellenwerk gedaan. Het is interessant dat sommige sterren van de show zich op andere dingen dan dans hebben gefocust.

5 Nia Sioux netto waarde - $2 miljoen

Top Planet Info zegt dat Nia Sioux een nettowaarde van $ 2 miljoen heeft. Dat is indrukwekkend, want ze is pas 19 jaar oud. Fans zullen zich Nia uit de serie herinneren zoals haar moeder, Holly, regelmatig ruzie maakte met Abby, Woman's Day zegt dat Nia in 2015 een nummer uitbracht met de naam "Star In Your Own Life", en sindsdien heeft ze heel veel acteermogelijkheden gehad. Tegenwoordig studeert Nia Amerikaanse literatuur aan de UCLA, terwijl ze nieuwe rollen op zich neemt in Lifetime-films.

4 Mackenzie Ziegler netto waarde - $3 miljoen

Hoewel broers en zussen in realityseries niet altijd goed overweg kunnen, was dat niet het geval bij de Ziegler-zussen. Dance Moms, zussen Mackenzie en Maddie Ziegler wonnen ons snel voor zich en bleven dit doen in de loop van hun tijd op de show.

Celebrity Net Worth zegt dat Mackenzie een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft. De 16-jarige verdient het grootste deel van haar vermogen uit de serie, maar ze verscheen ook in een aantal tv-shows terwijl ze met muziek bezig was.

3 Maddie Ziegler Netto waarde - $5 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth komt het vermogen van Maddie Ziegler uit op een indrukwekkende $ 5 miljoen! Ze was zes seizoenen in de show en verdiende gemiddeld $ 2.000 per aflevering, wat veel is als je alles bij elkaar optelt.

Naast haar succes in de show, is Maddie ook gaan samenwerken met zangeres Sia, ze danste voor haar tijdens haar tours, muziekvideo's en verscheen zelfs in haar meest recente film! Maddie's vermogen is ook flink gestegen na haar verschijning in Sia's nieuwste film, Muziek.

2 Chloe Lukasiak Netto waarde - $6 miljoen

De volgende is Chloe Lukasiak die, volgens Celebrity Net Worth, een nettowaarde van $ 6 miljoen heeft. Chloe legde de reden voor haar vertrek uit Dance Moms op haar YouTube-kanaal uit en zei: "De reden dat ik Dance Moms verliet, was dat mijn voormalige dansleraar grapjes maakte over een medische aandoening die ik heb."

De aandoening wordt 'silent sinus syndrome' genoemd. Gelukkig stopte haar carrière daar niet! Chloe zette haar inspanningen op het gebied van dans voort en hield zich zelfs bezig met acteren en muziek. De voormalige ster van Dance Moms zou nu een relatie hebben met Brooklinn Khoury, die vorig jaar bekendheid kreeg na een pitbullaanval.

1 JoJo Siwa Netto waarde - $20 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft JoJo Siwa een nettowaarde van $ 20 miljoen, waarmee ze de rijkste van onze favoriete Dance Mom-sterren is. JoJo is een geliefd castlid van de show, dankzij haar schattige uiterlijk en leuke persoonlijkheid. Ze heeft zelfs een lijn strikken genaamd JoJo's Bows die bij Claire's kan worden gekocht.

Dit markeerde het begin van Jojo's rijk, dat later in de muziek zou veranderen, op wereldtournees zou gaan en een van de grootste merchandise-collecties aller tijden zou hebben! JoJo doorbreekt nu barrières als de allereerste deelnemer aan Dancing With The Stars die een partner van hetzelfde geslacht heeft, en het is duidelijk dat ze zeker de finale zullen halen.

Aanbevolen: