E!'s 10 rijkste sterren (& hoeveel ze waard zijn)

Inhoudsopgave:

E!'s 10 rijkste sterren (& hoeveel ze waard zijn)
E!'s 10 rijkste sterren (& hoeveel ze waard zijn)
Anonim

De E! Network is door de jaren heen de thuisbasis geweest van tal van heavy-hitting reality-tv-shows. Bravo is misschien de thuisbasis van The Real Housewives, maar E! is de thuisbasis van Keeping Up With the Kardashians, The Howard Stern Show, Talk Soup en meer. Hun toewijding aan alles wat met popcultuur te maken heeft, maakt hun talkshows ook tot een van de meest gevolgde.

Als je terugkijkt naar alle sterren die aan E! begonnen, vraag je je af hoeveel deze sterren verdienden met hun tijd op televisie en hoeveel ze nu waard zijn. Blijf hieronder scrollen om tien van de rijkste sterren te zien!

10 De Kardashians

Afbeelding
Afbeelding

We scheiden Kim, Khloé en Kourtney van de Jenner-kant van de familie, want laten we eerlijk zijn, deze drie zussen zijn wat hun fandom begon.

Keeping Up With the Kardashians uitgebracht op E! in 2007. Destijds waren de Kardashians alleen bekend aan de westkust. Pas toen hun realityshow hun beroemde familiebanden uitbeeldde, explodeerde het gezin in de popcultuur. CheatSheet beweert dat hun salaris van het eerste seizoen onbekend is, maar ze verdienen vanaf 2019 meer dan $900.000 per aflevering!

9 De Jenners

Afbeelding
Afbeelding

De wereld weet dat Kendall en Kylie Jenner de halfzussen van Kim, Khloé en Kourtney zijn dankzij Keeping Up With the Kardashians. Ze waren erg jong toen Keeping Up With the Kardashians op het scherm verscheen, en fans hebben ze de afgelopen 10+ jaar zien opbloeien tot jonge volwassenen.

Tegenwoordig hebben Kendall en Kylie de show niet nodig om de kost te verdienen. Kylie werd in 2019 miljardair dankzij Kylie Cosmetics en Kendall Jenner is naar verluidt $ 18-45 miljoen waard als fotomodel.

8 Ryan Seacrest

Afbeelding
Afbeelding

Ryan Seacrest is het soort man dat daar is geweest en dat heeft gedaan. Van American Idol tot E! Nieuws voor zijn podcast - hij is overal!

In 2006 tekende Seacrest een driejarig contract met E! voor $ 21 miljoen om verschillende dekkingen voor het netwerk te hosten. Net zoals Andy Cohen het gezicht is van Bravo, werd Ryan het gezicht van E! tijdens zijn tijd bij het netwerk. Tegenwoordig is Seacrest ongeveer $ 430 miljoen waard en wordt het "de drukste man in Hollywood" genoemd.

7 Chrisleys

Afbeelding
Afbeelding

De Chrisleys zijn geworden wat ze nu zijn dankzij hun show Chrisley Knows Best. Het volgde de familie van Todd en Julie Chrisley en hun kinderen. Terwijl de show werd uitgebracht op het USA Network, wordt deze nu getoond op de E! Netwerk, dat nog meer fans binnenhaalde.

Todd en Julie verdienden hun rijkdom met onroerend goed, maar proberen hun rijkdom niet te laten bepalen. Hoewel geruchten over hun financiële lasten hun geloofwaardigheid bijna hebben geruïneerd, beweert Todd dat "95%" van zijn rijkdom in fatsoen is. Als gezin met sterke christelijke waarden en een aanmatigende vader keken fans vol ontzag naar dit hilarische gezin.

6 De Bellas

Afbeelding
Afbeelding

Nikki en Bri Bella verdienden hun fortuin met de WWE. Als vrouwelijke tweeling-megasterren in een organisatie die wordt verteerd door mannelijk talent, waren de Bellas geliefd tijdens hun tijd in de ring. Wat volgde was het onvermijdelijke: reality-tv-sterrendom. Het begon toen E! bracht een realityshow uit over vrouwelijke worstelaars genaamd Total Divas. Maar hun sterrendom was zo helder dat ze hun eigen spin-off kregen genaamd Total Bella s. Op Total Bellas leerden fans de tweeling op een heel nieuw niveau kennen. Dankzij de show sprong hun vermogen naar een combinatie van $ 12 miljoen.

Nu beide zussen tegelijkertijd zwanger zijn (en Nikki een nieuw gezin begint met haar verloofde), is het bijna zeker dat hun leven voor de camera's zal doorgaan.

5 Paul Nassif & Terry Dubrow

Afbeelding
Afbeelding

E! houdt van een goede spin-off en dat is precies wat ze deden met Paul Nassif en Terry Dubrow.

Paul en Terry waren beide plastisch chirurgen die reality-tv-goud werden toen ze schitterden in de Real Housewives of Beverley Hills. Ze waren allebei getrouwd met huisvrouwen en waren geweldige co-sterren. Hun ster was echter net zo helder als hun vrouwen en ze kregen een tv-show aangeboden op de E! Netwerk genaamd Botched. Money beweerde dat Terry Dubrow een van de rijkste plastisch chirurgen ter wereld was, en The List merkte op dat het vermogen van Nassif meer dan $ 14 miljoen bedroeg.

4 Giuliana Rancic

Afbeelding
Afbeelding

Giuliana Rancic (zoals Ryan Seacrest) was het gezicht van E! jarenlang tot haar vertrek in 2015. Gelukkig voor de fans keerde ze in 2018 terug naar het netwerk als een anker.

Nadat ze in 2002 presentator was geworden, werkte Giuliana zich een weg naar de top en bewees ze dat ze geloofwaardig en op de hoogte was. In 2010 bracht The Style Network een reality-tv-show uit van Giuliana's privéleven met haar man Bill genaamd Giuliana en Bill. Na zes seizoenen verhuisde de show naar E! voordat u annuleert. Desalniettemin is opgemerkt dat Giuliana $ 3 miljoen verdiende tijdens haar tijd bij E!

3 Kevin Hart

Afbeelding
Afbeelding

Celebrity Game Face is een van E!'s nieuwste shows met gastheer Kevin Hart. Door COVID-19 zit iedereen thuis tijd binnen door weinig te doen. Om vrolijkheid te verspreiden bellen komiek Kevin Hart en zijn vrouw hun beroemde vrienden en dagen ze hen uit voor spelletjes die via de telefoon kunnen worden gedaan. Het is een nieuwe kijk op een spelshow die echt zou kunnen werken voor de E! Netwerk.

Kevin is een ster op zich, met of zonder de spelshow. Hij heeft stand-up, stemwerk en films gedaan en is gewild in de industrie. Terwijl Hart nieuw is bij de E! Network, zijn vermogen ligt tussen $ 150-200 miljoen; een indrukwekkend bedrag voor iedereen.

2 Kristin Cavallari

Afbeelding
Afbeelding

Kristin Cavallari kreeg haar start op MTV's Laguna Beach en later The Hills, maar nadat Kristin trouwde en drie kinderen kreeg, vertraagde haar reality-tv-leven. Dat is tot de E! Netwerk sloop binnen.

In 2018, E! kwam uit met Very Cavallari, een reality-tv-show die het bedrijf van Kristin, Uncommon James, liet zien. Haar ex-man Jay Cutler verscheen in de show, maar het werd later geannuleerd na drie seizoenen. Het is niet bekend hoeveel ze verdiende op E! maar ze kreeg ongeveer $ 90.000 per aflevering op The Hills, wat haar nettowaarde ongeveer $ 3 maakte.5 miljoen.

1 Jillian Michaels

Afbeelding
Afbeelding

Jillian Michaels bestaat al jaren als personal trainer en fitnessgodin. Ze is misschien hard, maar haar resultaten zijn veelzeggend. In 2016 heeft de E! Network heeft Jillian en haar toenmalige partner Heidi Rhoades getekend voor een reality-tv-show genaamd Just Jillian. Het toonde Jillian's zachtere kant als partner, moeder en mogul. Helaas kwam de show niet verder dan één seizoen en gingen Jillian en haar partner uit elkaar. Niettemin is Jillian nog steeds zo rijk als ze komen. Ze heeft een nettowaarde van $ 18 miljoen.

Aanbevolen: