Fans Slam AGT voor het riskeren van veiligheid ten gunste van kijkers

Inhoudsopgave:

Fans Slam AGT voor het riskeren van veiligheid ten gunste van kijkers
Fans Slam AGT voor het riskeren van veiligheid ten gunste van kijkers
Anonim

Fans van de populaire reality-tv-show America's Got Talent richten zich nu op de show en de producenten omdat ze veel te veel nadruk leggen op kijkcijfers en kijkers, waardoor er uiteindelijk een extreem onveilige werkplek ontstaat.

Deze kritiek komt op de hielen van het laatste nieuws waarin een recent, bijna dodelijk ongeval op de set van de show wordt beschreven. Helaas heeft dit gruwelijke incident ervoor gezorgd dat een stuntman voor zijn leven in het ziekenhuis moet vechten.

AGT wordt geconfronteerd met terugslag voor het bestendigen van een omgeving waarin extreme stunts worden aangemoedigd, ongeacht de risico's die worden genomen. Fans wijzen met de vinger naar de show omdat ze onverantwoord de nadruk leggen op het succes van de serie en beschuldigen hen van het goedkeuren van stunts die duidelijk een te hoog risico inhouden om de gok waard te zijn.

Het schokkende incident waardoor een stuntman vecht voor zijn leven

Zijn naam is Jonathan Goodwin, en hij is niet alleen een stuntman voor America's Got Talent. Hij is een man met vrienden en familie die van hem houden en nu waken over hem in een nabijgelegen ziekenhuis, terwijl zijn leven op het spel staat. Hij probeerde een zeer riskante stunt uit op de set van de show toen er iets heel erg mis ging, en het is niet te zeggen of hij het incident zal overleven.

Het ongeval was echt afschuwelijk. Jonathan droeg een dwangbuis en hing aan zijn voeten, ondersteboven bungelend, twintig voet in de lucht. Aan weerszijden van hem slingerden twee auto's en onder hem lag een luchtbed. Door de stunt moest hij zichzelf uit het keurslijf bevrijden en op het luchtbed vallen zonder dat de auto's tegen hem aan botsten.

Dat is niet wat er is gebeurd.

Terwijl hij ondersteboven hing met zijn ledematen stevig vastgebonden in het dwangbuis, sloegen de auto's tegen elkaar, met Goodwin in het midden. Door de klap vlogen de auto's in brand en viel Goodwin met het hoofd op de matras.

Goodwin reageerde niet toen medici ter plaatse kwamen en zou nu vechten voor zijn leven in een trauma-eenheid.

Fans halen uit tegen de show

Fans zijn woedend dat het productiepersoneel zo'n stunt zou goedkeuren. Het zou duidelijk een fataal eindresultaat kunnen hebben, en hoe aantrekkelijk het ook is om dit op zich te nemen omwille van de kijkcijfers en het grotere aantal kijkers, dit wordt als zeer nalatig beschouwd.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "De verwondingen die hij allemaal opliep voor het amusement zijn het gewoon niet waard," en "Hier is mijn gedachte, hoe zijn de auto's ontploft? Ik zou denken dat alles wat een explosie zou kunnen veroorzaken, zou worden verwijderd. Dan zou hij tenminste gewoon verpletterd worden. Het touw zou niet in brand zijn gestoken waardoor hij 70 ft viel."

Andere opmerkingen inbegrepen; "alles voor kijkcijfers, toch Simon? blij dat ik gestopt ben met het steunen van deze show, werd moe, muf en plakkerig na een tijdje," en "waarom zou ik zelfs zo'n show maken?"

Gebeden gaan uit naar de dierbaren terwijl we ons aansluiten bij het wensen van Goodwin een spoedig herstel.

Aanbevolen: