De echte partners van de 'Schitt's Creek'-cast

Inhoudsopgave:

De echte partners van de 'Schitt's Creek'-cast
De echte partners van de 'Schitt's Creek'-cast
Anonim

De geliefde personages van Schitt's Creek hebben veel ups en downs doorgemaakt als het ging om hun romantische relaties op het scherm die zich uitstrekten over de loop van zes seizoenen, die allemaal scoorde de show en hun cast een groot aantal nominaties en overwinningen voor Emmy-awards, vooral met de uitvoerende producenten van Schitt's Creek, Dan en Eugene Levy.

Fans keken toe hoe het personage van Dan Levy, David Rose, in het huwelijksbootje stapte met Patrick Brewer, gespeeld door Noah Reid, tijdens een emotionele bruiloft, terwijl zijn zus, Alexis, gespeeld door Annie Murphy, een liefdesverdriet kreeg nadat ze uit elkaar ging met verloofde Ted Mullens, gespeeld door acteur Dustin Milligan.

Natuurlijk weten fans dat geen van deze romantische relaties in de show zo echt is als fans zouden willen dat ze waren. In feite zijn veel van de castleden in de show eigenlijk getrouwd of daten ze met andere mensen. De grootste vraag blijft wie de partner van Dan Levy is, maar fans zijn geschokt om te ontdekken dat de acteur eigenlijk vrijgezel is, maar hij is ook een van de weinige castleden die vrijgezel is.

Bijgewerkt op 1 september 2021, door Michael Chaar: Terwijl de acteurs van Schitt's Creek een vrij speciale relatie op het scherm hadden, vooral als het ging om de favorieten van fans, David en Patrick, ze zijn allemaal eigenlijk in afzonderlijke romances in het echte leven. Terwijl Dan Levy het enige castlid is dat vrijgezel is, werd Emily Hampshire lid van de singleclub na haar scheiding van verloofde, Teddy Geiger. Eugene Levy, Catherine O'Hara en Annie Murphy hebben al tientallen jaren een vast huwelijk! Sarah Levy, die Twyla Sands speelde, is naar verluidt klaar om zich te verloven met vriend, Graham Outerbridge, om duidelijk te maken dat ze op weg is om nog lang en gelukkig te leven.

10 Eugene Levy

Acteur Eugene Levy schittert als Johnny Rose, de patriarch van de Rose-familie die met de hulp van zijn vrouw, Moira Rose, erin slaagt hun nieuwe leven in Schitt's Creek te navigeren. In het echte leven is Levy getrouwd met Deborah Divine, en ze zijn al 43 jaar gelukkig getrouwd.

Levy heeft eerder zijn vrouw bedankt tijdens zijn Emmy's dankwoord in 2020, waarin hij verklaarde: "Ik wil eerst mijn lieve vrouw van 43 jaar, Deb Divine, bedanken voor alle liefde, steun en wijze raad door de jaren heen. [Ik] zou hier niet zijn zonder jou, Deb. Ik hou van je." Het getrouwde stel is ook de ouders van Dan en Sarah Levy, die in de serie schitteren.

9 Catherine O'Hara

Catherine O'Hara, die schittert als Moira Rose op Schitt's Creek, is in het echte leven heel erg getrouwd met productieontwerper Bo Welch. Hoewel het paar, dat in 1992 trouwde, beide prominente sterren in Hollywood zijn, zijn het behoorlijk privémensen, zonder sociale media-accounts.

O'Hara, die uit Canada komt, vertelde dat ze naar de VS is verhuisd om bij Welch te zijn. "Nou, ik was in Beetlejuice en de productieontwerper, Bo Welch, was erg aantrekkelijk, en hij vroeg me uiteindelijk uit. We gingen op locatie aan het einde van de film en we begonnen te daten. Ik verhuisde naar L. A. hem."

8 Dan Levy

Dan Levy's personage, David Rose, heeft misschien zijn sprookjesachtige romance op Schitt's Creek gehad met het personage van Noah Reid, Patrick Brewer, maar in het echte leven lijkt het erop dat Levy momenteel vrijgezel is, ondanks dat fans zich constant afvragen wie de partner van Dan Levy is is.

Volgens een interview in 2015 met Out magazine, deelde de A-lijstacteur dat hij geen tijd had voor een relatie vanwege zijn drukke acteercarrière: "Ik ben al een tijdje vrijgezel. Het is iets vreemds. " Aangezien de acteur en schrijver net klaar is met zijn rol in en het creëren van een van de grootste series tot nu toe, is het geen verrassing dat hij geen tijd heeft om te daten.

7 Annie Murphy

Actrice Annie Murphy schittert als Alexis Rose met haar personage dat tijdens de show een wervelwind van romances doormaakt, maar uiteindelijk gaat ze terug naar dierenarts Ted Mullens, voordat ze hun verloving verbreekt.

In het echte leven is Murphy sinds 2011 getrouwd met Menno Versteeg, een Canadese muzikant. Volgens Versteeg zou zijn vrouw hem en zijn band vergezellen op tournee en zelfs helpen bij het schrijven van een aantal van hun liedjes. Hij beantwoordde later de gunst en hielp bij het schrijven van het zeer grappige "A Little Bit Alexis" dat Murphy in de show zingt.

6 Emily Hampshire

Emily Hampshire schittert als Stevie Budd in de sitcom en hoewel ze geen liefde vindt in de sitcom, was ze ooit in het echte leven verloofd met een beroemde muzikant. De actrice en Teddy Geiger, die bekend staat om het nummer "For You I Will (Confidence)", waren zes maanden verloofd voordat ze in juni 2019 uit elkaar gingen, volgens E! Nieuws.

Momenteel lijkt het erop dat Hampshire vrijgezel is sinds ze haar verloving afzegde en in een horrorfilm met de titel Thuis werkte.

5 Dustin Milligan

Dustin Milligan schittert als Ted Mullens op Schitt's Creek en terwijl hij en het personage van Annie Murphy, Alexis Rose, niet samen eindigen nadat hij een fulltime baan op de Galapagos-eilanden heeft aanvaard, in het echte leven is Milligan aan het daten vriendin Amanda Crew.

Crew en Milligan waren in 2010 mede-sterren in de film Repeaters en in 2013 werkten ze opnieuw samen voor de film Ferocious en een jaar later in Bad City. Het is duidelijk dat deze twee graag met elkaar samenwerken en een serieuze relatie hebben.

4 Chris Elliott

Chris Elliott's karakter als de uitgesproken burgemeester, Roland Schitt is getrouwd en krijgt uiteindelijk een baby met het karakter van Jennifer Robertson, Jocelyn Schitt. In het echte leven is de acteur gelukkig getrouwd met Paula Niedert Elliott, die hij naar eigen zeggen ontmoette tijdens David Letterman.

Zijn vrouw maakte deel uit van het productiepersoneel van The Late Show in de jaren '80, terwijl de acteur regelmatig in de show was en komische sketches schreef en opvoerde. Het stel is nu 30 jaar getrouwd.

3 Sarah Levy

Sarah Levy, die de eigenzinnige cafémedewerker speelde die eigenaar Twyla Sands werd, is nu getrouwd met acteur Graham Outerbridge. Het schattige stel kondigde aan dat ze in oktober 2021 in het huwelijksbootje stapten op Instagram in een lief bericht met de tekst: "De belletjes rinkelen 10.16.2021".

In 2020 deelde de actrice een schattige foto van de twee voor een kerstboom en ze had een ring om die vinger. Na de seriefinale van de show toonde Outerbridge zijn steun voor Levy op Instagram en deelde hij: "Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik ben op deze geweldige vrouw. Ze is de meest getalenteerde en gracieuze persoon die ik heb ontmoet, en ik heb meer geluk dan Ik zou het me ooit kunnen voorstellen!"

2 Noah Reid

Noah Reid's personage Patrick Brewer trouwt met Dan Levy's personage David Rose tijdens een ontroerende huwelijksceremonie in de sitcom, maar in het echte leven is Reid onlangs getrouwd met de Canadese actrice Clare Stone.

De twee hebben een laag profiel gehouden, maar Reid gutste ooit over zijn vrouw in een Instagram-bericht en deelde: Eerlijk gezegd, weet niet waar ik zou zijn zonder deze. Dankbaar voor jou elke dag, Clare. De beste kamergenoot die een man zich kan wensen.' Hoewel fans dol waren op Patrick en David, spreekt het voor zich dat het liefdesleven van de acteur in het echte leven anders is dan dat van zijn romance op het scherm.

1 Tim Rozon

Last but zeker not least, acteur Tom Rozon, die speelde als Mutt Schitt in de komedie, was een man die zich niet kon binden. In het echte leven is deze ster echter gelukkig getrouwd met zijn vrouw Linzey Rozon.

Het paar vierde hun vijfde huwelijksverjaardag in september 2020 met Linzey die een ontroerend eerbetoon schreef waarin stond: "5 jaar geleden trouwde ik met mijn beste vriend en ik heb van elke seconde genoten", en zal hun zesde vieren deze maand!

Aanbevolen: