De echte partners van Virgin River Stars

Inhoudsopgave:

De echte partners van Virgin River Stars
De echte partners van Virgin River Stars
Anonim

Netflix's romantische drama, Virgin River, draait om het leven van verpleegkundig specialist Mel Monroe, die haar leven in de stad achter zich laat om een nieuwe start in het leven te krijgen. -gebreide stad. De show die in 2019 in première ging, werd al snel populair bij kijkers vanwege de cast-chemie en aangrijpende verhaallijn. Net als andere geweldige shows die als boeken begonnen, is het romantische drama een bewerking van de Virgin River-romans van Robyn Carr. Ondanks dat de show niet zoveel buzz op sociale media opwekte als het romantische drama Bridgerton van Netflix, heeft de show meer dan 2 miljard kijkminuten verzameld in 30 afleveringen.

Omdat het een romantisch drama is, laat de chemie op het scherm van de castleden in hun fantasierelaties kijkers wensen dat het meer dan schijn was. Maar weg van de lichten, camera's en actie, hebben de sterren van de show unieke romantische ervaringen. Lees verder om de echte partners van de Virgin River-sterren te ontdekken.

9 Alexandra Breckenridge is getrouwd met een gitarist

In de show speelt Alexandra Breckenridge Mel Monroe, een verpleegster die naar het stadje Virgin River verhuist, nadat ze haar man heeft verloren. In het echte leven is Breckenridge geen rouwende weduwe die wil genezen van de pijn van het verlies van een partner. De ster van de show is getrouwd met muzikant Casey Hooper, de leadgitarist van zanger Katy Perry Het stel trouwde in 2015, jaren nadat ze elkaar ontmoetten op een Grammy Awards-afterparty. Het echtpaar runt een gezin van vier met een zesjarige zoon, Jack, en een driejarige dochter, Billie.

8 Tim Matheson vond liefde voor de derde keer

Tim Matheson speelt Vernon "Doc" Mullins, de plaatselijke arts van het stadje. In de show lijdt de dokter aan een tumultueuze relatie met zijn vrouw die bijna eindigde in een scheiding. De realiteit van Matheson verschilt niet veel van het personage dat hij portretteert, behalve dat de Animal House-ster in werkelijkheid twee bittere echtscheidingen heeft doorgemaakt.

Matheson herontdekte liefde op 70-jarige leeftijd met scriptsupervisor Elizabeth Marighetto. In 2018 gaf de Animal House-ster het huwelijk een derde kans toen hij in het huwelijksbootje stapte met Marighetto.

7 Annette O'Toole gaf liefde een tweede kans

Annette O'Toole speelt Hope McCrea, de vrouw van arts Vernon "Doc" Mullins. In Virgin River wordt het personage van O'Toole opnieuw verliefd op haar man nadat ze een tijdje van hem gescheiden is geweest. Net als haar personage in de serie, vond O'Toole opnieuw liefde na haar scheiding van acteur Bill Geisslinger. In 1999 liep de Smile-ster voor de tweede keer door het gangpad met komiek en muzikant Michael McKean. Het stel dat onlangs hun 23e huwelijksverjaardag vierde, werd goede vrienden tijdens het werken aan de levenslange film Final Justice uit 1998.

6 Collin Lawrence's vrouw IS een actrice

De predikant van Virgin River en zijn vrouw Lucia W alters zijn de ultieme koppeldoelen. Het paar is 24 jaar getrouwd en heeft twee dochters. De reis van het paar naar voor altijd begon op de universiteit, terwijl ze allebei acteren studeerden. Het duo deelt een passie voor acteren en speelde af en toe samen in acteerprojecten. De actrice voegde zich bij haar man als castlid in het derde seizoen van Virgin River. De Netflix-serie is echter niet de eerste keer dat het stel samen optreedt, ze speelden een kleine rol in Fifty Shades Darker.

5 Ben Hollingsworth is getrouwd met een lingerieontwerper

4

Ben Hollingworth speelt Brady, de 'bad boy' van de romantische Netflix-serie. In tegenstelling tot zijn personage in de show, is de Canadese acteur in het echte leven een stuk rustiger. De ster van Code Black is getrouwd met lingerieontwerper Nila Myers. Het stel trouwde in 2012, twee jaar nadat ze begonnen te daten. Het paar dat de mijlpaal van 10 jaar in hun huwelijk gaat bereiken, deelt samen drie kinderen.

3 Sarah Dugdale is aan het daten met een Virgin River Aluin

In de show speelt Sarah Dugdale Lizzie, het opstandige nichtje van Connor. De Canadese actrice nam deel aan de show in het tweede seizoen, en haar karakter werd in de daaropvolgende seizoenen uitgebreid. In de show had de bovennatuurlijke ster het moeilijk om over haar mislukte relatie met Ricky te komen. In werkelijkheid is Dugdale echter smoorverliefd op haar vriend, acteur Charlie Nesbitt. Het is niet duidelijk of het duo elkaar op de set ontmoette, maar Charlie Nesbitt verscheen in een aflevering van de show in 2019, rond dezelfde tijd dat de actrice hun eerste foto samen plaatste.

2 Het persoonlijke leven van Lauren Hammersley is privé

In de show portretteert Lauren Hammersley Charmaine, Jack's on- en off-vriendin. De Bloody Mary-ster is erin geslaagd haar privéleven buiten het publiek te houden. Hoewel de Canadese actrice actief lijkt te zijn op sociale media, beperkt ze haar inhoud tot haar hond, levensstijl, reizen, familie en werk. Het is niet duidelijk of de actrice vrijgezel is of dat ze haar relatieleven liever privé houdt.

1 Martin Henderson houdt zijn nieuwe relatie privé

Martin Henderson speelt Jack Sheridan, een voormalige marinier, die een bar runt in het kleine stadje. Per Hallo heeft de Gray's Anatomy-ster een nieuwe relatie met een in Nieuw-Zeeland gevestigde interieurontwerper. De relatie tussen het paar lijkt serieus te zijn, aangezien ze naar verluidt samenwonen op het Great Barrier Island. In tegenstelling tot in het verleden, toen zijn relaties veel publiciteit kregen, is het liefdesleven van Henderson momenteel onder de pet. Hoewel hij nooit getrouwd is geweest, hoopt Henderson de knoop door te hakken zodra hij de juiste persoon heeft gevonden.

Aanbevolen: