Echte huisvrouw van New Jersey: 20 feiten over de ECHTE Teresa Giudice

Inhoudsopgave:

Echte huisvrouw van New Jersey: 20 feiten over de ECHTE Teresa Giudice
Echte huisvrouw van New Jersey: 20 feiten over de ECHTE Teresa Giudice
Anonim

Teresa Giudice is gemakkelijk een van de meest bekende 'huisvrouwen' in het hele Bravo-universum. De ster is niet alleen 10 seizoenen in de show verschenen, maar heeft haar fulltime status sinds de eerste dag behouden, wat vrij ongebruikelijk is en alleen is voorgekomen met twee andere huisvrouwen, Ramona Singer en Kyle Richards.

Naast haar succes op de 'Real Housewives', heeft Teresa ook succes gevonden met haar eindeloze aantal producten en boeken, waardoor ze op de New York Times Best Sellers-lijst is beland! Hoewel dit allemaal geweldig klinkt, namen de zaken een wending toen zij en haar echtgenoot, Joe Giudice, schuldig werden bevonden aan draadfraude en belastingontduiking, waardoor ze allebei in de gevangenis belandden.

Na de vrijlating van Giudice nam ze haar leven in eigen hand en werd ze sterker dan ooit. De 'Real Housewives of New Jersey' is nu een van de meest bekeken 'Housewives'-shows in de hele franchise en blijft groeien. Hoewel Teresa al 10 jaar haar leven op het scherm deelt, is er nog zoveel meer dat je zou verbazen!

20 Ze werd geboren in Patterson, New Jersey

real-housewives-new-jersey
real-housewives-new-jersey

Teresa Giudice werd geboren op 18 mei 1972 in Patterson, New Jersey. Hoewel Teresa misschien niet in Italië is geboren, waren haar twee ouders dat wel! De familie Gorga, voordat Teresa haar achternaam veranderde na het huwelijk, groeide op in de stad Jersey, waar ze behoorlijk bekend werden in de buurt.

19 Haar broer verschijnt ook op de 'Real Housewives'

Teresa Giudice Joe Gorga
Teresa Giudice Joe Gorga

Hoewel Teresa Giudice de show tien jaar geleden begon zonder een familielid van de cast, namen de zaken al snel een wending toen seizoen 3 van 'Real Housewives of New Jersey' binnenkwam en Teresa's nicht Kathy Wakile en broer en schoonzus, Joe en Melissa Gorga. Ondanks dat Kathy de show heeft verlaten, zijn de Gorga's nog steeds aanwezig naast Teresa.

18 Ze werkte als assistent-koper van Macy

Teresa Giudice winkelen
Teresa Giudice winkelen

Voordat ze in de populaire reality-tv-serie Bravo speelde, werkte Teresa Giudice bij Macy's als assistent-inkoper. De ster heeft haar liefde voor mode en winkelen geuit, en dat is nu pas logisch, aangezien ze vroeger voor het warenhuis zelf kocht. Hoewel de dagen van haar Macy al lang voorbij zijn, zijn haar winkelgewoonten dat niet.

17 She Is A New York Times bestverkopende auteur

Teresa Giudice signeersessie
Teresa Giudice signeersessie

Teresa Giudice komt misschien niet over als een afgestudeerde van Harvard op televisie, maar ze is een stuk intelligenter dan het publiek haar de eer geeft. De realityster is een bestsellerauteur van de New York Times geworden met haar talloze succesvolle kookboeken die allemaal in de show te zien zijn geweest.

16 Ze haalde meer dan $70K op met 'Celebrity Apprentice'

Teresa Giudice beroemdheid leerling seizoen 5
Teresa Giudice beroemdheid leerling seizoen 5

Als je een die-hard Teresa Giudice-fan bent, dan herinner je je zeker haar periode in de realityshow 'Celebrity Apprentice'. Teresa verscheen in het vijfde seizoen en maakte het behoorlijk ver! Hoewel ze de wedstrijd niet won, heeft Giudice met succes meer dan $ 70, 000 ingezameld voor het goede doel, NephCure.

15 Ze heeft haar eigen wijnlijn

Teresa Giudice Fabellini Wijn
Teresa Giudice Fabellini Wijn

Teresa Giudice is niet alleen een bestsellerauteur van de New York Times, maar heeft ook een zeer succesvolle wijnlijn uitgebracht! De wijn die Giudice creëerde, genaamd Fabellini, werd uitgebracht in 2012. Hoewel het zeker niet Teresa's belangrijkste bron van inkomsten is, is haar versie zeker niet te vergelijken met 'Real Housewives of New York' Bethenny Frankel's 'Skinny Girl'.

14 Ze heeft een diploma in Fashion Marketing & Management

Teresa Giudice RHONJ
Teresa Giudice RHONJ

Hoewel ze misschien assistent-inkoper was bij Macy's voordat ze bij de 'Real Housewives' kwam, heeft Teresa Giudice haar modekennis niet uit het niets opgedaan. De realityster woonde en studeerde af aan Berkely College, waar ze een graad in modemarketing en -management behaalde!

13 Ze trouwde in 1999

Teresa Giudice Bruiloft
Teresa Giudice Bruiloft

Als het op liefde aankomt, beweert Teresa Giudice dat ze met haar beste vriendin is getrouwd! Ondanks dat hun rotsachtige relatie soms in de show plaatsvindt, lijkt het erop dat de twee ooit absoluut dolverliefd waren. Teresa trouwde in 1999 met manlief Joe Giudice en werd officieel de Teresa Giudice die we allemaal kennen en waar we van houden.

12 Ze heeft vier dochters

Teresa Giudice Familie Italië
Teresa Giudice Familie Italië

Tijdens het huwelijk van haar en haar echtgenoot Joe Giudice heeft het duo samen vier dochters. De oudste, Gia Giudice, vierde net haar 19e verjaardag. Daarnaast zorgen ook Gabriella en Milania, die 16 en 15 jaar zijn, voor veel plezier op de show. Last but not least, Audriana, de jongste van het stel, maakt dit mooie gezin van zes compleet.

11 Ze heeft haar eigen haarverzorgingslijn

Teresa Giudice Milania Haarverzorging
Teresa Giudice Milania Haarverzorging

Het lijkt erop dat Teresa Giudice veruit de hardst werkende 'Huisvrouw' is in alle franchises. Ze brengt niet alleen boek na boek en wijn uit, maar Giudice heeft ook een haarverzorgingsset uitgebracht genaamd Milania Hair Care. Ze noemde de producten naar haar dochter en had ook veel succes met het product.

10 Ze zat 15 maanden in de gevangenis

Teresa Giudice-gevangenis
Teresa Giudice-gevangenis

Ondanks dat de familie Giudice zo hecht is, namen de zaken een vervelende wending in 2015 toen Teresa werd veroordeeld tot 15 maanden gevangenisstraf nadat zij en echtgenoot Joe schuldig waren bevonden aan belastingontduiking en fraude. Gelukkig werd Teresa's straf ingekort, waardoor ze naar huis kon terugkeren naar haar familie nadat ze 11 van haar 15 maanden gevangenisstraf had uitgezeten.

9 Ze schreef mee aan haar eigen memoires na haar gevangenisstraf

Teresa Giudice draait de rollen om
Teresa Giudice draait de rollen om

Na haar vrijlating uit de gevangenis maakte Teresa Giudice van de gelegenheid gebruik om haar tijd achter de tralies te beschrijven en een boek te maken! Ze verwoordde haar reis niet alleen op een zeer boeiende manier, maar het bracht haar opnieuw op de bestsellerlijst van de New York Times. Over echt de rollen omdraaien gesproken!

8 Ze is een van de weinige overgebleven originele huisvrouwen

Teresa Giudice WWHL
Teresa Giudice WWHL

De 'Real Housewives'-franchise bestaat al meer dan tien jaar. Hoewel veel huisvrouwen zijn gekomen en gegaan, blijft Teresa Giudice een van de weinige originele huisvrouwen die nog steeds fulltime deel uitmaakt van de serie. Ze is niet alleen nog steeds fulltime, maar Teresa heeft nog nooit een seizoen gemist en de productie is zelfs een heel jaar gestopt om te wachten tot ze terugkwam uit de gevangenis. Over loyaliteit gesproken!

7 Ze verdient het hoogste salaris onder huisvrouwen aan de oostkust

teresa-giudice-bravocon
teresa-giudice-bravocon

Aangezien Bravo de productie heeft stopgezet tijdens Teresa's tijd achter de tralies, is het geen verrassing dat het netwerk haar veel beta alt! Volgens Radar Online verdient Teresa $ 1 miljoen per seizoen en verzilvert ze zelfs meer geld nadat Bravo haar een extra cheque van zes cijfers heeft gegeven om privéscènes te filmen van haar en haar dochter's Italiaanse hereniging met vader Joe Giudice.

6 Haar man heeft later 3 jaar in de gevangenis gezeten

Joe Giudice WWHL-gevangenis
Joe Giudice WWHL-gevangenis

Benieuwd wat Joe Giudice in Italië doet en waarom de familie daar herenigd wordt? Welnu, Joe Giudice werd veroordeeld tot 3 jaar gevangenisstraf en werd helaas gedeporteerd nadat hij zijn tijd had uitgezeten. Aangezien Joe in Italië is geboren en nooit zijn Amerikaanse staatsburgerschap heeft gekregen, werd hij permanent teruggestuurd naar Italië, waar Teresa en hun vier dochters naartoe reisden om hem voor het eerst als een vrij man te zien.

5 Ze ondersteunde haar familie terwijl haar man weg was

Teresa Giudice Dochters
Teresa Giudice Dochters

Als er één ding is, kan Teresa Giudice worden omschreven als sterk! De 'Real Housewife' nam de leiding toen manlief Joe Giudice naar de gevangenis werd gestuurd en de enige kostwinner werd. Ze werd een van de hardst werkende mensen die we kennen gedurende deze tijd, en zorgde ervoor dat ze voor haar gezin kon zorgen, en het is veilig om te zeggen dat ze fantastisch werk heeft geleverd.

4 Ze zette de 'echte huisvrouwen' op de kaart

Teresa Giudice Tafel Flip
Teresa Giudice Tafel Flip

Hoewel 'Real Housewives of New Jersey' slechts het vierde deel van de franchise was, hebben ze de serie zeker op de kaart gezet. In seizoen 1 van Jersey 'Housewives' gooide Teresa Giudice een tafel naar castlid Danielle Staub. Deze scène was gemakkelijk een van de meest schokkende reality-momenten in zijn tijd, waardoor het nationaal nieuws en krantenkoppen haalde, waardoor de "Real Housewives" onmiddellijk naar een heel ander niveau schoten.

3 Ze splitste zich van echtgenoot Joe na 20 jaar huwelijk

Teresa Giudice Joe Giudice
Teresa Giudice Joe Giudice

Hoewel we altijd dachten dat Joe en Teresa er sterker dan ooit uit zouden komen, lijkt het erop dat hun tijd uit elkaar een aantal ongelukkige gevolgen had. Het dynamische duo kondigde in 2019 officieel hun scheiding aan na 20 jaar huwelijk. Hoewel het een trieste breuk is, is het wat het meest logisch is, aangezien Joe op een ander continent woont.

2 Ze heeft veel vijanden gemaakt

teresa-giudice-jacqueline-laurita-caroline-manzo
teresa-giudice-jacqueline-laurita-caroline-manzo

Als je bedenkt dat Teresa Giudice al 10 seizoenen in de 'Real Housewives' te zien is, heeft ze zeker veel vijanden gemaakt. Twee mensen die Teresa niet kan uitstaan, zijn voormalige co-sterren en vrienden, Jacqueline Laurita en Caroline Manzo. Ondanks dat ze jaren geleden dichtbij waren, is het veilig om te zeggen dat ze niet snel zullen rondhangen.

1 Ze is een gecertificeerde yoga-instructeur

Teresa Giudice Yoga
Teresa Giudice Yoga

Terwijl Teresa Giudice haar tijd in de gevangenis uitzat, begon de realityster aan yoga. Na haar vrijlating werd ze zo verliefd op de activiteit dat ze officieel gecertificeerd werd en zelfs yogalessen geeft. Naast haar liefde voor yoga, lijkt het haar en voormalig vijand Danielle Staub weer bij elkaar te hebben gebracht!

Aanbevolen: