Echte huisvrouw van New Jersey: 20 feiten over de ECHTE Danielle Staub

Inhoudsopgave:

Echte huisvrouw van New Jersey: 20 feiten over de ECHTE Danielle Staub
Echte huisvrouw van New Jersey: 20 feiten over de ECHTE Danielle Staub
Anonim

Danielle Staub is gemakkelijk een van de meest spraakmakende 'Real Housewives' in de geschiedenis, maar om de verkeerde redenen. De reality-tv-ster heeft haar ups en downs op het scherm gehad en ze levert elk grammetje van haar pittige zelf op seizoen 10 van de 'Real Housewives of New Jersey'.

Ze begon in 2009 met de show en is sindsdien een van de meest gehate huisvrouwen van de show tot nu toe. Ze is het meest bekend om haar incident met co-ster Teresa Giudice nadat ze een tafel op haar had laten vallen. Ze heeft ook het nieuws gehaald omdat ze maar liefst 21 keer verloofd was!

Hoewel we er zeker van houden om getuige te zijn van de chaos die ze op het scherm creëert, heeft Danielle Staub de zaken naar een historisch dieptepunt gebracht nadat ze een van haar medesterren had aangevallen. Hoewel je misschien denkt dat je Danielle Staub kent, is dat zeker niet het geval. Hier zijn 20 feiten over de huisvrouw uit Jersey die laat zien wie ze werkelijk is.

20 Ze is drie keer getrouwd geweest…

Bruiloft van Danielle Staub
Bruiloft van Danielle Staub

Danielle Staub is vrij berucht door de 'Real Housewives'-franchise, omdat ze een van de huisvrouwen is die het meest is getrouwd. Hoewel bruiloften en echtscheidingen geen ongewoon fenomeen zijn in deze shows, pakte Danielle zeker de kroon in 2018 nadat ze in 2018 met Marty Caffrey trouwde, wat haar derde huwelijk markeerde.

19 …Maar 21 keer verloofd

Danielle Staub Verlovingsring
Danielle Staub Verlovingsring

Als drie huwelijken een verrassing is, is de ster ook 21 keer verloofd, ja je leest het goed, 21 keer! Hoewel we het nog steeds moeilijk hebben om ons hoofd rond dit aantal te wikkelen, is het in feite waar. Staub kreeg haar 21e verloving slechts enkele maanden na haar scheiding van Marty Caffrey, maar dat ging ook net zo snel als haar vorige huwelijk deed.

18 Ze is moeder van twee dochters

Danielle Staub Dochters
Danielle Staub Dochters

Hoewel ze misschien niet zoveel geluk heeft gehad op de huwelijksafdeling, is Danielle Staub een geweldige moeder voor twee prachtige jonge vrouwen. Danielle Staub heeft twee dochters, Jillian en Christine Staub, die beide te zien zijn geweest in 'Real Housewives of New Jersey' en 'Watch What Happens Live!'.

17 Ze is uitgeroepen tot een van de meest gehate huisvrouwen

Danielle Staub-gevecht
Danielle Staub-gevecht

Hoewel we Danielle Staub niet kennen buiten haar vertolking van de 'echte huisvrouwen', lijkt het erop dat de vrouwen die haar persoonlijk kennen, niet de beste dingen over haar te zeggen hebben. Daarnaast is Danielle een aantal keer verkozen tot de meest gehate huisvrouw in de geschiedenis van 'Housewives', wat geen titel is die iemand van ons zou willen hebben.

16 Ze speelde in een aantal tv-shows

Danielle-Staub-RHONJ
Danielle-Staub-RHONJ

Hoewel we Danielle Staub vooral kennen van haar rol in de 'Real Housewives', is de ster ook in andere shows verschenen. Een soap die de reality-tv-ster onder haar riem heeft, is niemand minder dan 'All My Children'. Staub verscheen in 2001 in de show en heeft een paar andere kleine acteeroptredens op haar cv.

15 Ze had een tafel op haar geklapt

Teresa Giudice Danielle Staub Tafel Flip
Teresa Giudice Danielle Staub Tafel Flip

'The Real Housewives of New Jersey' was officieel de meest spraakmakende show in 2010. Hoewel we graag zouden zeggen dat het om goede redenen was, is het echt allemaal omdat Teresa Giudice een tafel omdraaide naar Danielle Staub tijdens de shows Seizoen 1 finale. Dit was een van de meest schokkende realityshow-momenten ooit, die in het hele land in de krantenkoppen verscheen.

14 Ze is een dierenvriend

Danielle Staub Dog
Danielle Staub Dog

Ze kan misschien niet opschieten met haar castleden, maar als er één soort is waar Danielle Staub een hart voor heeft, dan zijn het zeker honden! De ster is een fervent dierenliefhebber en is ook heel liefdadig als het gaat om haar harige vrienden. Zij en haar dochters geven terug aan dierenorganisaties en hebben zelf een paar pups.

13 Ze houdt ervan om fit te blijven

Danielle Staub Bokstraining
Danielle Staub Bokstraining

Het is geen verrassing dat iemand die er net zoveel van hield om op televisie te zijn als Danielle Staub, dat ze er op haar best uit zou willen zien. De ster traint behoorlijk veel en pikt activiteiten op zoals boksen, yoga, pilates en frequente bezoeken aan de sportschool zoals te zien op de 'Real Housewives'. Als er één ding is dat we over Danielle weten, is dat ze zeker een gemene klap kan uitdelen.

12 Ze houdt absoluut van koken

Daniele Staub aan het eten
Daniele Staub aan het eten

Rekening houdend met reality-televisie is misschien niet de beste gok voor Danielle Staub, het lijkt erop dat ze een back-upplan heeft. Staub heeft de laatste tijd heel veel kookvideo's op haar Instagram geplaatst en heeft onlangs aangekondigd op 'Watch What Happens Live!' dat ze zich in de wereld van koken zal wagen en haar eigen show zal beginnen!

11 Ze was vroeger beste vriendinnen met Kelly Ripa

Danielle Staub Kelly Ripa
Danielle Staub Kelly Ripa

Danielle Staub was een vrij bekende persoon in de vroege jaren 2000. De in New Jersey opgegroeide ster was bevriend met nogal wat spraakmakende namen, waaronder niemand minder dan Kelly Ripa. Hoewel de twee misschien niet zo hecht zijn als ze ooit waren, beweren geruchten dat Kelly's hechte relatie met Andy Cohen ervoor zorgde dat Staub een plaats kreeg in de New Jersey 'Housewives'-show.

10 Ze speelde in een andere realityserie 'Famous Food'

Beroemd eten Danielle Staub
Beroemd eten Danielle Staub

Danielle Staub is niet alleen een Bravo-realityster, maar ze is ook in een andere realityshow verschenen! Staub tekende in 2011 bij VH1 voor een show genaamd 'Famous Food', waarin ze speelde naast andere semi-beroemde namen zoals Heidi Montag en voormalig vrijgezel Jake Pavelka. Het is veilig om te zeggen dat de show het niet zo goed deed.

9 Ze was een exotische danseres

danielle staub rode loper rhonj
danielle staub rode loper rhonj

Na haar tumultueuze twee seizoenen op Bravo's 'The Real Housewives' waagde Staub zich in een wereld van exotische dans. De ster tekende bij Score's Gentleman's Club in Manhattan, waar ze zou dansen voor enkele van de meest welvarende zakenlieden van New York. Haar dansoptreden duurde niet lang en ze beëindigde het contract kort daarna.

8 Ze werd geadopteerd

Danielle Staub RHONJ
Danielle Staub RHONJ

Hoewel we Danielle Staub kennen als een inwoner van Jersey, is ze daadwerkelijk geadopteerd! Volgens Danielle's boek 'The Naked Truth' werd de realityster geadopteerd en naar Pennsylvania gebracht, waar ze een groot deel van haar jeugd doorbracht. Hoewel ze misschien geadopteerd is, is de ster nog steeds erg Italiaans, omdat ze is geboren uit een Siciliaanse moeder.

7 Ze heeft haar naam veranderd

Danielle Staub Rode Loper
Danielle Staub Rode Loper

Danielle Staub is nogal een open boek, zozeer zelfs dat er een boek over haar is geschreven! In seizoen 1 van de 'Real Housewives of New Jersey' onthulden de castleden van Staub een boek dat over haar was geschreven met de titel 'A Cop Without A Badge', waaruit bleek dat ze meerdere naamsveranderingen had ondergaan, waarbij haar geboortenaam eigenlijk Beverly was.

6 Zij en Teresa Giudice verzoend door yoga

Teresa Giudice Danielle Staub Squas Feud
Teresa Giudice Danielle Staub Squas Feud

In 2010 gooide Teresa Giudice een tafel naar Danielle Staub, wat uiteindelijk een einde maakte aan hun vriendschap en hun beruchte vete begon. Terwijl fans voor het grootste deel aan Teresa's kant stonden, waren ze verbijsterd toen ze de twee in 2016 met elkaar zagen verzoenen nadat ze een band hadden opgebouwd over yoga!

5 Ze werd gearresteerd

Danielle Staub RHONJ
Danielle Staub RHONJ

Naast het feit dat haar naam is veranderd, drie keer getrouwd en 21 keer verloofd, werd Danielle Staub in 1986 ook gearresteerd voor afpersing en drugsbezit. Dit is een aantal keren in de show naar voren gebracht en blijft de reality-tv-ster tot op de dag van vandaag achtervolgen.

4 Ze viel co-ster Margaret Josephs aan

Danielle Staub Margaret Josephs
Danielle Staub Margaret Josephs

Seizoen 10 van de 'Real Housewives of New Jersey' is in volle gang en het seizoen zit vol intense momenten. Een van de meest adembenemende scènes die zich ontvouwde, was de aflevering van vorige week waarin Danielle Staub castlid Margaret Josephs fysiek aanviel nadat ze haar aan haar paardenstaart op de grond had getrokken terwijl haar rug naar haar toe was gedraaid. Over een goedkoop schot gesproken!

3 Ze was de eerste 'WWHL'-gast ooit

Danielle Staub WWHL 2009
Danielle Staub WWHL 2009

Danielle Staub heeft zonder twijfel naam gemaakt in het Bravo-universum, zozeer dat ze een Bravo-record heeft. Staub was de allereerste gast van Andy Cohen in de populaire laatavondshow 'Watch What Happens Live!' De eerste aflevering werd uitgezonden in 2009 en de twee haalden herinneringen op aan het eerste bezoek van Staub tijdens haar recente bezoek deze week.

2 Ze geniet van het gezelschap van zowel mannen als vrouwen

Danielle Staub Lori Michaels Dating
Danielle Staub Lori Michaels Dating

Danielle Staub is misschien exclusief getrouwd en verloofd met mannen, ze wijkt niet af van vrouwen. De reality-tv-ster had de beruchte date met muzikant Lori Michaels voor een hete minuut, waar de twee nogal veel van elkaars gezelschap leken te genieten. De twee traden zelfs live samen op 'WWHL' op in een zeer stomend optreden.

1 Ze zal nooit meer terugkeren naar de "echte huisvrouwen van New Jersey"

Danielle Staub WWHL Andy Cohen
Danielle Staub WWHL Andy Cohen

Zoals vermeld, heeft Danielle Staub de afgelopen week Andy Cohen bezocht op 'WWHL'. De ster zag er ongelooflijk uit, maar ze liet een bom vallen die niemand van ons verwachtte. De ster kondigde aan dat ze nooit meer zal terugkeren naar de 'Real Housewives of New Jersey', en ze maakte het heel duidelijk.

Aanbevolen: