Echte huisvrouw van Beverly Hills: 20 feiten over de ECHTE Lisa Rinna

Inhoudsopgave:

Echte huisvrouw van Beverly Hills: 20 feiten over de ECHTE Lisa Rinna
Echte huisvrouw van Beverly Hills: 20 feiten over de ECHTE Lisa Rinna
Anonim

Lisa Rinna zit al zo lang als we ons kunnen herinneren in de branche! De actrice was te zien in tal van shows van 'Days Of Our Lives', 'Melrose Place', 'Dancing With The Stars' en meest recentelijk Bravo's 'The Real Housewives of Beverly Hills'.

Hoewel we dol zijn op het drama dat ze naar de show brengt, is Rinna al eeuwen op het toneel. De ster is sinds de eerste dag druk bezig, met maar liefst een salaris voor haar Depend-commercials en zeer succesvolle QVC-lijn, samen met haar talloze andere optredens, die de ster allemaal bespreekt in de populaire reality-serie.

Terwijl we Lisa haar leven elke week op het scherm zien leven, is er veel meer aan de ster dat we eigenlijk niet weten! Gelukkig voor ons is Lisa Rinna niet iemand die geheimen bewaart. Hier zijn 20 feiten over de ECHTE Lisa Rinna die de 'Real Housewives' niet laten zien.

40 Ze is getrouwd in haar achtertuin

39

Hoewel Lisa Rinna misschien graag de weelderige levensstijl zou leiden zoals afgebeeld op de 'Real Housewives of Beverly Hills', hield ze het rustig als het op haar bruiloft aankwam. De soap-actrice trouwde in 1997 met man Harry Hamlin en volgens People zijn zij en Harry in hun achtertuin getrouwd.

38 Ze houdt van luipaardprint

37

Terwijl Lisa Rinna geobsedeerd is door haar designermerken van Louis Vuitton, Gucci en Fendi, is er één ding waar ze echt niet zonder kan, en dat is luipaardprint! De ster is gespot met bijpassende trainingspakken met luipaardprint, blouses, jurken en zo ongeveer alles. Als het in luipaardprint komt, dan weet je zeker dat Lisa Rinna het heeft.

36 Ze treedt op in het circus

35

Lisa Rinna is een vrouw met veel talenten! De actrice speelde in televisieshows, films, commercials en het circus! Ja, Lisa Rinna gaf toe dat ze ervaring had met het koorddansen na haar deelname aan 'Circus of the Stars' in 1990. Dat kan ze zeker aan haar cv toevoegen.

34 Ze kreeg haar eerste baan in de verkoop van limonade

33

Terwijl Lisa Rinna is bestempeld als de "grootste oplichter" in het bedrijf, heeft ze geleerd wat het betekent om haar eigen geld te verdienen sinds de leeftijd van 11. De actrice gaf toe dat ze limonade verkocht in Oregon als haar allereerste functie. Het is geen verrassing dat haar arbeidsethos zo geweldig is als ze is, ze is al sinds eeuwig in het spel.

32 Ze was een echte atleet op de middelbare school

31

De voormalige 'Days Of Our Lives'-actrice heeft heel duidelijk gemaakt dat ze, hoewel ze van yoga en meditatie houdt, een behoorlijk atleet was toen ze opgroeide. Volgens Us Magazine was de soapster de nummer één tennisspeelster tijdens haar middelbare schooltijd en heeft ze in het verleden zelfs marathons en atletiek gelopen!

30 Ze houdt van taart

29

Hoewel de actrice ervan werd beschuldigd "te mager" te zijn in de roddelbladen en in de "Real Housewives of Beverly Hills", heeft ze heel duidelijk gemaakt dat ze "nooit nee zal zeggen tegen een fluitje van een cent". We houden van het feit dat ze zo open en eerlijk is, en iedereen die net zoveel van taart houdt als Lisa Rinna, is iemand met wie we vrienden willen zijn.

28 Ze kan helemaal niets koken

27

Hoewel ze misschien graag taart eet, heeft Lisa Rinna heel duidelijk gemaakt dat ze geen kokkin is! De 'Housewives'-ster onthulde tijdens een interview op Bethenny dat ze niet kan koken en er nooit talent voor heeft gehad. Terwijl van 'huisvrouwen' wordt verwacht dat ze onder dwaze rolpatronen vallen, heeft Lisa Rinna er niets van!

26 Ze kan wel bakken

25

Ondanks het feit dat ze niet kan koken, heeft Lisa Rinna gezegd dat ze behoorlijk gemene chocoladekoekjes kan bakken. De ster ging ooit naar Twitter om te verklaren dat ze misschien niet de weg weet in de keuken, maar ze weet wel hoe ze haar kenmerkende chocoladekoekjes moet maken waar haar dochters, Amelia en Delilah absoluut dol op zijn!

24 Ze wilde oorspronkelijk een babyjongen

23

Terwijl Lisa Rinna en echtgenoot Harry Hamlin twee prachtige dochters delen, Amelia en Delilah, die zijn uitgegroeid tot prachtige modellen, lijkt het erop dat de droom was om een jongen te hebben! In Rinna's interview met Us Magazine, onthulde ze dat ze had gehoopt op een jongen toen ze ontdekte dat ze zwanger was, maar ze was gezegend met twee meisjes.

22 Ze stopte met studeren

21

Terwijl Lisa Rinna hoge verwachtingen heeft van haar kinderen om naar school te gaan en hun studie voort te zetten, onthulde de ster van 'Real Housewives' dat ze stopte met studeren om modellenwerk en acteren na te jagen. Volgens Bravo studeerde de actrice af van de middelbare school in Oregon en verliet ze kort daarna de universiteit om naar San Francisco te verhuizen.

Aanbevolen: