Wat de ondersteunende spelers van 'Schitt's Creek' van plan zijn in 2021

Inhoudsopgave:

Wat de ondersteunende spelers van 'Schitt's Creek' van plan zijn in 2021
Wat de ondersteunende spelers van 'Schitt's Creek' van plan zijn in 2021
Anonim

Toen Eugene Levy en Catherine O'Hara in de jaren tachtig hun eerste prijzen wonnen voor hun werk op Second City TV, wisten ze niet dat dit slechts de opmaat was naar een recordbrekende prijsuitreiking die ze samen zouden zien ruim 20 jaar later. De twee werden herenigd om een show tot leven te brengen die Eugene met zijn zoon Daniel creëerde, de show die we tegenwoordig allemaal kennen als Schitt's Creek.

Schitt's Creek en de verlossingssaga van de familie Rose liepen 6 seizoenen van 2015 - 2020. De aantrekkingskracht van de show hing niet alleen af van de vader-zoon-dynamiek tussen het personage van Eugene Levy, Johnny Rose, en zijn zoon David (Daniel Levy), maar ook het realisme dat tot leven werd gebracht door zowel de sterren als de ondersteunende personages van de show, van wie sommigen ook werden gespeeld door leden van de Levy-familie. Samen met de Levys en Catherine O'Hara als de matriarch Moira van de Rose-familie, hing de show af van de komische timing van Annie Murphy toen het gekke trustfondsmeisje Alexis Rose, het slimme PR-meesterbrein werd.

Sinds het einde van de show in 2020 heeft het Hollywood-records gebroken door zowel de Emmy's als de Golden Globes te winnen, waarbij elk hoofdpersonage een prijs won voor hun optreden. Elke acteur uit de show is doorgegaan met zijn eigen nieuwe projecten. Daniel is nu een woordvoerder van verschillende producten, Murphy heeft een nieuwe show genaamd Kevin Can Fck Himself op AMC, en zowel O'Hara als Levy kunnen deze show toevoegen aan hun toch al duizelingwekkende en iconische film- en televisie-cv's. Maar hoe zit het met de rest van de inwoners van Schitt's Creek? Wat hebben de rest van de stedelingen uitgespookt in 2021?

7 Bob - John Hemphill

John Hemphill is een alumnus van de comedygroep Second City, de plek waar Eugene Levy en Katherine O'Hara elkaar ontmoetten en samenwerkten met andere comedylegendes, zoals Rick Moranis, John Candy en Martin Short. Maar in tegenstelling tot de meeste cast van Schitt's Creek, werkt Hemphill meer achter de schermen dan als acteur. Volgens IMDb is de eenvoudige monteur van Schitt's Creek sinds 2003 de regisseur van de enorm succesvolle komediegroep Women Fully Clothed. De groep bestaat uit Second City-alumni zoals Debra McGrath, Robin Duke, Jayne Eastwood, Teresa Pavlinek, en Kathy Greenwood.

6 Ronnie - Karen Robinson

Robinson speelde Veronica, beter bekend als Ronnie, en was de gevatte aannemer en gemeenteraadslid van Schitt's Creek. Ze bleef acteren op zowel de Canadese als de Amerikaanse televisie. Sinds de laatste aflevering van Schitt's Creek speelde Robinson in shows als Star Trek: Discovery, A Million Little Things en DC's Titans.

5 Jocelyn - Jennifer Robertson

Jocelyn, de leraar van de stad en echtgenote van de burgemeester Roland Schitt (Chris Elliott), werd gespeeld door Jennifer Robertson. Robertson heeft sindsdien een terugkerende rol gespeeld als Ellen Baker in de Netflix-serie Ginny and Georgia en rollen in de films Crawlspace en Single All The Way, de laatste met Michael Urie, Barry Bostwick en Jennifer Coolidge.

4 Stevie - Emily Hampshire

Hampshire, ook bekend als Stevie Budd, de slimme motelbediende die een verstandige zakenvrouw werd, is zowel op als buiten het scherm blijven werken. Ze leende haar stem aan een aflevering van Robot Chicken en een verhalende podcastserie genaamd The Beautiful Liar. Ze speelt Rebecca Morgan in Adrian Brody's nieuwe show Chapelwaite en is gepland om Mary Hartman te spelen in de remake van Mary Hartman, Mary Hartman. Leuk weetje, voorafgaand aan het werken met de Levys op Schitt's Creek. Hampshire werkte regelmatig samen met een andere Canadese komiek, Jay Baruchel.

3 Twyla - Sarah Levy

Sarah Levy speelde de serveerster van de stad die vreemd opgewekt was over haar donkere en deprimerende verleden. De broer of zus van Daniel Levy is blijven werken in film en televisie, hoewel in een veel rustiger tempo dan haar vader en broer. Ze speelde Chloe in de film Distancing Socially uit 2021, ze verscheen in 10 afleveringen van SurrealEstate en ze was in een tv-miniserie genaamd Stories of Kindness.

2 Patrick - Noah Reid

Reid won de harten van het publiek als de liefdesbelang van David Rose, en het paar bracht een nieuw type homorelatie op tv, een onderwerp dat vaak ongepast of vernederend wordt behandeld in Hollywood. Sinds het einde van de show is Reid verschenen in een korte film met de titel The Archivists. Voorafgaand aan Schitt's Creek had Reid al een respectabel televisie-cv, met credits op House of Lies en Degrassi. Reid is ook een muzikant en schreef en voerde in 2020 een nummer uit voor een aflevering van The Morning Show, met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon in de hoofdrol.

1 Roland - Chris Elliott

Roland Schitt, de razend varkensachtige burgemeester en familienaamgenoot van Schitt's Creek was gemakkelijk het grootste stukje komische noot in de show. Chris Elliott heeft altijd gestaag gewerkt als een komische acteur sinds hij SNL in de jaren 90 verliet, waarbij hij vaak mensen speelde die net zo onaantrekkelijk of eenvoudig van geest waren als Roland Schitt. Chris Elliott heeft een paar nieuwe rollen voor de toekomst, waaronder een optreden in een film met de titel Christmas vs the W alters en een aflevering van een tv-serie met de titel Maggie. Hij is ook een schrijver met vier boeken op zijn naam, en hij heeft onlangs opnieuw audio-opnamen van zijn boeken uitgebracht, die hij zelf heeft verteld.

Aanbevolen: