Hier is waarom een 'Entourage'-ster de carrière van Josh Gad bijna verpestte

Inhoudsopgave:

Hier is waarom een 'Entourage'-ster de carrière van Josh Gad bijna verpestte
Hier is waarom een 'Entourage'-ster de carrière van Josh Gad bijna verpestte
Anonim

In de afgelopen jaren is Josh Gad veruit een van de meest succesvolle figuren in Hollywood geworden. Kinderen over de hele wereld zijn immers zo dol op Gads werk dat Olaf uit de Frozen-franchise uitspreekt, dat het moeilijk te overschatten is hoe blij het personage hen maakt. Als gevolg hiervan, wanneer wordt aangekondigd dat Gad Olaf zal inspreken in een nieuw Disney-project, zijn er legio kinderen die zich verheugen.

Gezien alles wat hij heeft bereikt sinds hij Olaf begon in te spreken, zijn sommige mensen vergeten dat Josh Gad al een drukke acteur was voordat hij speelde in Frozen. Verbazingwekkend genoeg had Gad echter een vreemde ervaring toen hij op een avond vroeg in zijn carrière optrad, die hem sindsdien duidelijk is bijgebleven. Hoewel dat opmerkelijk genoeg klinkt, is het evenement des te verbazingwekkender omdat het een van de sterren van de show Entourage omvatte.

Een van deze dingen is niet zoals de andere

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen die Josh Gad als een Disney-legende zijn gaan zien. Gad speelde tenslotte een cruciale rol in de overweldigende populariteit van de Frozen-franchise, aangezien veel kinderen Olaf als hun favoriete Disney-personage beschouwen. Aangezien het waarschijnlijk lijkt dat Gad altijd het best bekend zal zijn als de man die Olaf inspreekt, is het logisch dat veel mensen de acteur als enigszins onschuldig beschouwen.

Volgens een breed scala aan websites die citaten publiceren die verschillende beroemdheden zouden hebben gezegd, heeft Josh Gad gezegd dat hij een meer volwassen gevoel voor humor heeft dan zijn fans misschien denken. In het echte leven is Josh een ander soort lieve idioot. In het echte leven is hij een veel viezere idioot. Hij heeft een vies gevoel voor humor” – Josh Gad. Of het nu wel of niet bewezen kan worden dat Gad die woorden ook echt zei, tijdens de openbare interviews van de acteur komt hij over als een totale lieverd. Aan de andere kant van het spectrum hebben de meeste mensen een heel andere perceptie van de show Entourage. Per slot van rekening beschouwen veel mensen Entourage als een goed voorbeeld van giftige mannelijkheid op televisie, dus het is verrassend dat iemand die bij de show betrokken was een diepgaande invloed op Gad had.

Een vreemde ervaring

Lang voordat Frozen Josh Gad een begrip maakte, kreeg de getalenteerde acteur zijn eerste aanraking met roem toen hij zich bij de originele Broadway-cast van het toneelstuk 'The Book of Mormon' aansloot. Gezien hoe populair "Het Boek van Mormon" is geweest, is het logisch dat Gad veel verhalen heeft verteld over zijn ervaringen met het werken eraan, aangezien fans alles willen weten over het stuk.

Aangezien Josh Gad het podium betrad om nacht na avond te schitteren in 'The Book of Mormon', zou je denken dat zijn herinneringen aan al die uitvoeringen in elkaar over zouden gaan. Het blijkt echter dat iets dat op een avond tijdens een optreden van 'The Book of Mormon' gebeurde, Gad sindsdien schijnbaar heeft achtervolgd.

Tijdens ten minste twee interviews onthulde Josh Gad dat hij tijdens een optreden van 'The Book of Mormon' merkte dat een van de mensen die in Entourage speelde, extreem onbeleefd was. Hoewel dat al erg genoeg is, was Gad zo overstuur door het gedrag van de Entourage-ster dat hij alle woorden van een lied vergat voor een menigte van honderden mensen. Tijdens een optreden op The Off Camera Show noemde Gad die avond de ergste van zijn leven. Tijdens een ander interview voor The Chicago Tribune beschreef Gad tot in detail hoe geschokt hij was die avond.

“Dus er was een bepaalde avond waarop een van onze gewaardeerde toeschouwers zich zeer slecht gedroeg en zich niet noodzakelijkerwijs aan de regels van de theaterervaring hield, en ik was gewoon geïrriteerd. Ik hou deze persoon anoniem, maar ze waren op Entourage.” “Maar deze persoon checkte zijn telefoon, praatte alleen en luisterde niet echt. En wat me van streek maakte, was dat ze op de eerste drie rijen zaten. Dus ik heb zoiets van, je kunt al die dingen doen, maar als je in mijn ooglijn zit? Toon me hetzelfde respect dat ik jou zou tonen.'

“Ik beschouw mezelf niet als een geweldige improvisator, maar ik weet zeker hoe ik moet improviseren en ik heb het gebruikt om uit veel augurken te komen en het is iets waar ik een beroep op doe. Op deze specifieke avond was improvisatie niet beschikbaar voor mij omdat het menselijke vermogen om woorden te spreken niet beschikbaar was voor mij."

Vanaf dat moment beschreef Gad een mede-ster, de toneelmeester en de dirigent van het orkest die allemaal probeerden hem de eerste regel van het lied te geven. Verbazingwekkend genoeg zegt Gad dat hij op dat moment zo overstuur was dat zijn oren suizen en hij ze niet kon horen. Ten slotte zegt Gad dat hij een andere tegenspeler dwong om hem voor de vierde keer de regel te geven, hoewel het voor haar personage geen zin had om te weten wat hij moest zingen. Gezien hoe vernederend dat allemaal klinkt en het feit dat de ervaring duidelijk bij Gad is blijven hangen, zou het logisch zijn geweest als hij het acteren na die uitvoering had opgegeven.

Aanbevolen: