Dit is hoe de Property Brothers hun nettowaarde opbouwen (buiten reality-tv)

Inhoudsopgave:

Dit is hoe de Property Brothers hun nettowaarde opbouwen (buiten reality-tv)
Dit is hoe de Property Brothers hun nettowaarde opbouwen (buiten reality-tv)
Anonim

Jarenlang hebben de Property Brothers talloze huisrenovatie- en vastgoedshows naar reality-tv gebracht. Het is duidelijk dat ze onderweg hard hebben gewerkt en hun indrukwekkende vermogen van $ 200 miljoen weerspiegelt het.

Maar ze waren er niet tevreden mee om te stoppen bij de grens van twee miljoen en bleven hun franchise uitbreiden, niet alleen op tv, maar ook op andere manieren. Dit is hoe Jonathan en Drew Scott hebben gewerkt aan het vergroten van hun vermogen, zelfs terwijl ze op de set aan hun tv-programma's werken.

The Property Brothers doen veel reality-tv

Vanaf het moment dat de Property Brothers op een reality-tv stapten, leek het alsof ze verslaafd waren. Hoe kunnen fans anders hun te veel om te tellen shows verklaren, die alles omvatten, van renovaties in het 'Brady Bunch'-huis tot webseries waarbij peuterteams eigendommen 'renoveren'?

Op dit moment zijn de broers Scott ook het best betaalde talent op HGTV en verdienen ze meer dan enige andere persoonlijkheid op het netwerk.

Maar de broers zijn in de loop der jaren ook veel veranderd. Ze zijn verder gegaan dan onroerend goed en vastgoedflips om een merk te creëren dat op zichzelf staat. Op dit moment zijn fans er vrij zeker van dat de broers zelf niet eens de renovaties ter plaatse doen voor een van hun shows.

Drew en Jonathan Scott hebben een wereldwijd merk

Het merk dat Drew en Jonathan Scott hebben opgebouwd, is grotendeels te danken aan HGTV, maar op dit moment hebben ze het tv-sterrendom overstegen. En een interview met Jonathan Scott in 2017 bevestigt dat "de Scotts gewoon geen chill hebben", en dat verklaart alles wat de broers hebben bereikt.

Lang voordat ze beroemd werden met HGTV, ploeterden de broers in allerlei bezigheden, maar dat deden ze niet alleen. Jonathan bevestigde dat de vader van de tweeling hen 'nooit liet stoppen', dus doken beiden diep in verschillende bezigheden die ze nog steeds met zich meedragen.

Het is dat gevoel van gedrevenheid dat hen heeft geholpen om te slagen, ook bij het verdienen van een inkomen buiten HGTV.

The Property Brothers zijn het gezicht van alles

Hoewel ze een rol spelen bij het aantrekken van kijkers naar HGTV, hebben de broers Scott ook hun eigen merk ontwikkeld, dat dient als hun eigen inkomstenbron. Ze creëerden hun eigen productiebedrijf, Scott Productions, en hebben een handvol shows die ze met succes hebben uitgebracht.

Dat is echter niet alles; ze hebben documentaires en andere series gemaakt, dus er is altijd wel iets in de maak. Het is duidelijk dat de jongens er niet tevreden mee zijn om met hun miljoenen rond te rollen en zich aan slechts één bron van inkomsten te houden.

In feite hebben ze meer gedaan dan alleen tv om hun totale vermogen op te bouwen.

Jonathan en Drew ploeteren in andere ondernemingen

Naast hun vastgoedonderneming en de shows die ze maken, hebben de Scotts tal van andere projecten in de maak. Dat lijkt de sleutel tot hun succes; niet vasthouden aan slechts één ding, maar in plaats daarvan de 'tentakels' van het bedrijf, zoals een journalist ze noemde, uitbreiden naar andere inkomstenbronnen.

Een paar jaar geleden publiceerden de Scotts samen een boek, een handleiding voor doe-het-zelvers die hun eigendommen willen opknappen zonder de hulp van de Property Brothers. Maar toen kwamen de kinderboeken, een onderneming die misschien een beetje bekrompen was, maar laat zien dat de Scotts nog steeds de wateren testen om te zien wat voor hen net zo goed zal werken als HGTV deed.

Ze hebben ook hun assortiment huishoudelijke artikelen uitgebreid, onder de naam Scott Living. Nu kunnen fans van de broers gordijnen en allerlei andere huishoudelijke artikelen kopen met de lachende gezichten van de Property Brothers op de verpakking.

En het is duidelijk dat de broers daar niet zullen stoppen.

Uit dat interview van jaren geleden hadden de Scotts grote plannen om hun merk te laten groeien. Ze zeiden dat 50 uur per week werken op een set niet "duurzaam" was, en daarom kozen ze ervoor om Scott Living te lanceren. Het is een beetje een terugval voor later, als er iets gebeurt en ze niet langer reality-tv kunnen doen.

Maar ze hopen ook een talkshow en verschillende andere ondernemingen te starten die hun investering in uren per week zouden verminderen, maar toch een inkomen zouden opleveren. Ze hopen in feite een onderneming van een miljard dollar te worden, tussen hen beiden.

Het vermogen van de Property Brothers zal ongetwijfeld blijven stijgen, vooral omdat een van de tweeling (Jonathan) aan het daten is met een bekendere beroemdheid -- Zooey Deschanel.

Natuurlijk, zelfs zonder zijn beroemde vlam, is Jonathan zeker op weg naar de status van miljardair, en het is slechts een kwestie van tijd voordat al hun ondernemingen genoeg geld binnenhalen om hun vermogen een indrukwekkend bedrag te verhogen.

Aanbevolen: