Was Ryan Phillippe Reese Witherspoon de inspiratie voor het opbouwen van haar carrière?

Inhoudsopgave:

Was Ryan Phillippe Reese Witherspoon de inspiratie voor het opbouwen van haar carrière?
Was Ryan Phillippe Reese Witherspoon de inspiratie voor het opbouwen van haar carrière?
Anonim

Toen Reese Witherspoon en Ryan Phillippe voor het eerst trouwden, begonnen ze allebei net in Hollywood. Ze werkten samen aan de breakout-film 'Cruel Intentions' en vanaf dat moment leek het erop dat het jonge stel een industriële krachtpatser zou worden.

Ze verschenen zelfs samen op evenementen, zoals de Academy Awards, om andere getalenteerde acteurs en actrices te belonen. Maar terugkijkend was er één opmerking die Ryan maakte die totaal niet geschreven was, niet erg aardig, en misschien als inspiratie had gediend voor Reese om zijn carrière volledig uit het water te blazen.

Ryan Phillippe en Reese Witherspoon staan vandaag op goede voet

Hoewel hun lang geleden gescheiden breuk kwam met suggesties voor een liefdesdriehoek met een derde persoon, lijkt het erop dat Reese en Ryan tegenwoordig op goede voet staan.

Toen iedereen Ryan complimenteerde met hoeveel hun zoon Deacon op hem leek, deelde Ryan in plaats daarvan de liefde met zijn ex-vrouw, wat suggereert dat beide kinderen op verschillende familieleden passen.

In feite heeft Ryan door de jaren heen alleen maar goede dingen te zeggen over Reese in de media.

Maar het leek een ander verhaal in 2002, toen Ryan zijn niet-gescripte opmerking maakte terwijl hij zich voorbereidde op het afleveren van een Oscar aan een acteur.

Heeft Ryan Phillippe's subtiele klacht Egg Reese op?

Het jaar was 2002, Ryan Phillippe en Reese Witherspoon waren nog steeds getrouwd (ze gingen pas uit elkaar in 2007), en de twee waren co-presentatoren bij de Academy Awards. Toen het echter tijd was om de winnaar bekend te maken, grapte Ryan: "Je verdient meer dan ik, dus ga je gang."

Kaken zakten, maar Reese leek niet zichtbaar ongemakkelijk, hoewel ze in latere interviews bekende dat ze zich "een beetje verward" voelde. Ryan had haar niet van tevoren gewaarschuwd en het moment stond ook niet in een script. En het is duidelijk dat de opmerking als hatelijk kan worden opgevat. Maar het kwam van Reese's man, dus hoe zou het kunnen, toch?

Jaren later beweerde Reese dat ze de gelegenheid was vergeten, maar toen ze eraan herinnerd werd, gaf ze toe verontrust te zijn. Maar fans weten tegenwoordig dat Reese groot is in girlpower, vrouwen die gelijk geld verdienen en echt de weg vrijmaken op het gebied van gendernormen.

Dus de opmerking van Ryan Phillippe heeft haar op een bepaalde manier opgewonden? Mogelijk! Hoewel Reese zei dat ze zich Ryans verklaring tijdens de prijsuitreiking niet herinnerde, is het geen geheim dat ze al heel lang vecht tegen de dubbele moraal van Hollywood.

Misschien heeft Ryans duwtje op de een of andere manier invloed gehad op Reese, ook al reageerde ze er onbewust op. Fans zouden haar zeker niets kwalijk nemen, maar de grap is uiteindelijk op Phillippe; Reese is meer dan dertien keer zoveel waard als haar ex.

Wie weet, misschien heeft hij er spijt van dat hij haar geribbeld heeft, aangezien het hem nergens leek te brengen.

Aanbevolen: