Hier is hoe de Property Brothers hun $200 miljoen fortuin vergaarden

Inhoudsopgave:

Hier is hoe de Property Brothers hun $200 miljoen fortuin vergaarden
Hier is hoe de Property Brothers hun $200 miljoen fortuin vergaarden
Anonim

Het netwerk HGTV is de geboorteplaats geweest van vele sterren die miljoenen hebben verdiend op het kleine scherm. Natuurlijk komen er veel shows langs die niet helemaal resoneren met fans, maar degenen die erin slagen te blijven hangen, worden uiteindelijk lucratief voor de sterren. De grootste sterren van het netwerk, zoals Joanna Gaines, veranderen in legitieme beroemdheden.

The Property Brothers behoren tot de grootste namen die ooit op het netwerk zijn verschenen, en in het afgelopen decennium hebben ze samen een nettowaarde van $ 200 miljoen behaald. Dit is een duizelingwekkend aantal, maar het begint niet eens het volledige verhaal te vertellen van hoe ze hun bank maken.

Laten we eens nader bekijken hoe de Property Brothers hun miljoenen verdienen!

Ze begonnen in 2004 een vastgoedbedrijf

The Property Brothers zijn nu een bekende handelswaar, maar toen ze hun weg naar volwassenheid vonden, probeerden ze hun hand in ondernemingen die niet helemaal werkten. Uiteindelijk bereikten ze een punt waarop er iets moest veranderen, en het paar zou in 2004 hun eigen vastgoedbedrijf, Scott Real Estate, beginnen.

De beslissing om dit bedrijf te starten kwam op de hielen van Drew die datzelfde jaar zijn vastgoedlicentie kreeg en van Jonathan die constructie en ontwerp studeerde aan het Southern Alberta Institute of Technology. Dit was al vroeg een perfecte balans en het zou bepalen wat het paar sindsdien heeft kunnen doen in de afgelopen 17 jaar.

Volgens Celebrity Net Worth werd hun bedrijf aanvankelijk gebruikt om toezicht te houden op de ontwikkeling en bouw van zowel woningen als commercieel vastgoed. Dankzij hun opleiding en hun arbeidsethos zou het bedrijf de komende jaren snel groeien, en het paar bouwde langzaamaan een klein imperium op.

Na te hebben gezien wat andere mensen op het kleine scherm hadden gedaan, werkten de jongens er gestaag aan om hun naam in de ring te krijgen voor hun eigen show. In feite begonnen ze hun eerste productiebedrijf, Scott Brothers Entertainment, en een paar jaar later zou het duo een enorme stijging in de reguliere populariteit hebben.

Ze hebben heel veel tv-shows

Succes op het gebied van onroerend goed en een eventueel productiebedrijf leidden Jonathan en Drew Scott naar het kleine scherm voor hun eerste televisieshow, Property Brothers. De show begon in 2011 en in tegenstelling tot andere HGTV-artiesten, zou het succes van het duo leiden tot wat een legitieme franchise van shows is geworden die buitengewoon lucratief is geweest.

Zodra Property Brothers op het kleine scherm van start ging, zouden de broers al snel hun overstap maken naar andere shows om hun merk te versterken. Hun volgende show zou Buying and Selling zijn, die in 2012 debuteerde en het publiek kon aanslaan, net zoals hun eerste show had. Van daaruit zouden de broers Brother vs. Brother lanceren, dat het volgende jaar debuteerde, wat zorgde voor drie hitshows in drie jaar.

In 2014 markeerde Property Brothers: At Home de vierde show waarin de jongens speelden, en het was meteen een succes voor het netwerk. Volgens IMDb heeft die show tot nu toe drie seizoenen gehad. Het jaar daarop werd Property Brothers: At Home on the Ranch gelanceerd op HGTV en was het weer een spin-off-project van Jonathan en Drew.

Ongelooflijk, de jongens stopten daar niet. Sinds At Home on the Ranch hebben Jonathan en Drew sindsdien minstens 6 andere programma's gelanceerd met meer in de maak. Dit is een ongelooflijke hoeveelheid succes en werk dat het duo sinds 2011 op hun bord heeft gehad, en het is een enorm deel van hun totale vermogen. Een van de belangrijkste redenen waarom ze geld verdienen, is vanwege hun wereldwijde bedrijf, dat toezicht houdt op al dit succes.

Ze hebben wereldwijd Scott Brothers en een meubelmerk

The Scott Brothers zijn veel meer dan alleen renovatiejongens; ze zijn een bonafide merk dat elk jaar miljoenen binnenha alt. Samen met hun broer, JD, zijn Jonathan en Drew eigenaar van Scott Brothers Global, een overkoepelend bedrijf dat er veel voor over heeft.

Scott Brothers Entertainment, het productiebedrijf dat toezicht houdt op hun succesvolle televisieshows, maakt deel uit van Scott Brothers Global. Bovendien v alt hun meubelmerk Scott Living, dat op QVC te zien was, ook onder de Scott Brothers Global-paraplu en fungeert het als een andere bron van inkomsten voor de broers.

Nog steeds niet onder de indruk? De broers treden ook op als muzikale act en brengen muziek uit onder, je raadt het al, Scott Brothers Global. Deze onderneming is een schijnbaar onstuitbare machine die in de nabije toekomst miljoenen zal opleveren.

Jonathan en Drew Scott hebben een vermogen van $200 miljoen verzameld en vertonen absoluut geen tekenen van vertraging.

Aanbevolen: