Dit is hoe het leven van MTV's 'The Challenge'-ster Tina Barta buiten de camera is

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het leven van MTV's 'The Challenge'-ster Tina Barta buiten de camera is
Dit is hoe het leven van MTV's 'The Challenge'-ster Tina Barta buiten de camera is
Anonim

MTV's The Challenge heeft veel mensen geholpen om hun grote doorbraak in de entertainmentindustrie te bereiken, zelfs als hun tijd bij de show om de een of andere reden werd ingekort. Tina Barta, ook bekend als Tina Bridges, is een van de OG's van The Challenge, en gezien het feit dat ze een favoriet bij de fans was in de show, kun je zeggen dat ze het behoorlijk naar de zin had met de serie.

Tina maakte voor het eerst deel uit van de show in 2003 op MTV's Road Rules: South Pacific, als vervanging voor castlid Cara Zavaleta tijdens het seizoen. Na haar eerste optreden op MTV, verscheen Barta in totaal vijf seizoenen van The Challenge, tot haar laatste eliminatie door mede The Challenge-ster, Coral Smith in een Gauntlet-game genaamd Dead Man's Drop. Jaren later verscheen Tina weer, tot grote vreugde van de fans, voor All Stars 2. Ze hield het echter niet lang vol tijdens het seizoen.

Sinds het begin van haar Challenge-carrière heeft Tina Barta veel levensveranderende beslissingen genomen en nu kan haar leven buiten de camera verrassender zijn dan je denkt.

7 Tina stopt volledig met 'The Challenge'

Tenzij je een grote fan bent van MTV's The Challenge, ben je er misschien niet van op de hoogte gebracht dat Tina Barta er daadwerkelijk voor heeft gekozen om geen deel meer uit te maken van de show. De reden dat dit als zo'n schokkend nieuws wordt beschouwd, is dat ze een uitstekende run had gehad nadat ze na haar tien jaar lange pauze terugkeerde naar de show.

Tijdens een interview met Mike Lewis legde de ster uit dat de belangrijkste reden voor haar vertrek was dat ze geen plezier meer had. Ze blijft uitleggen dat ze niemand iets schuldig was en dat ze gelooft dat ze de juiste keuze voor zichzelf heeft gemaakt.

6 'The Challenge: All Stars 2' was niet wat Tina had verwacht

Volgens Tina Barta, de tweevoudig finaliste, was haar terugkeer naar de show aanvankelijk gebaseerd op het idee dat dezelfde ouderwetse regels die ze gewend was nog steeds van toepassing zouden zijn in de spelletjes in de achtertuin. Het netwerk schokte haar echter met de toevoeging van nieuwe soorten games die volgens haar vooral het plezier weghaalden om deel uit te maken van de uitdaging.

Voor haar waren andere deelnemers altijd "paranoïde" in plaats van te genieten van hun tijd en dit was een dealbreaker in haar boek. Voor de ster, het besef dat ze door de nieuwe soorten uitdagingen een zware strijd zou moeten aangaan, leidde haar tot de conclusie dat het de fysieke inspanning niet waard was en deed haar er uiteindelijk voor kiezen om ermee te stoppen met de show.

5 Tina's oude vijand, Beth Stolarczyk had wat gedachten

Over het algemeen zijn er maar een paar rivaliteiten op The Challenge die in de buurt komen van wat er is gebeurd tussen Tina Barta en Beth Stolarczyk. Nu, het is meer dan anderhalf decennium geleden en hier hebben we het nog steeds over de iconische woordenwisseling tussen deze twee Challenge-reuzen. Hoewel het onduidelijk is wat precies tot de woordenwisseling heeft geleid, is het enige dat fans zich levendig kunnen herinneren, dat Stolarczyk in het gezicht wordt geslagen. Ook al leidde dit tot de diskwalificatie van Barta tijdens The Duel, het lijkt erop dat Stolarczyk er nooit echt overheen is gekomen.

Eind vorig jaar, toen de eerste aflevering van The Challenge All-Stars op het punt stond te beginnen, kon Barta het niet halen. Terwijl de ster was uitgenodigd, liet ze het netwerk en het publiek weten dat ze Covid-19 had en als zodanig niet zou kunnen deelnemen aan de show. Het nieuws maakte Stolarczyk behoorlijk opgewonden, omdat ze het als "Karma" bestempelde. Karma of niet, Barta heeft verklaard dat ze er geen spijt van heeft dat ze Stolarczyk in 2006 heeft geslagen, en dat ze het waarschijnlijk nog een keer zou doen.

4 Tina Barta's leven buiten 'The Challenge'

In het verleden zijn de meeste sterren van The Challenge overgestapt naar de entertainmentwereld, maar dit was niet het geval bij Tina Barta. Tijdens de show was Barta's dagelijkse baan als klantenserviceadviseur bij Kaplan, later werd ze directeur studentenservice binnen dezelfde organisatie. Nadat ze echter had besloten om de show volledig te verlaten, begon ze haar eigen huidverzorgingsbedrijf genaamd Tina Skin Therapy, dat gespecialiseerd is in esthetiek, huidverzorging en permanente make-up.

3 Tina Barta's netto waarde

Terwijl een beroemde realityster van The Challenge een behoorlijk loon krijgt, lijken de financiën van Tina Barta iets boven fatsoenlijk te zijn. Momenteel wordt de ster geschat op $ 1,1 miljoen. Buiten haar tijd als realityster en haar bedrijf, is Barta ook gebonden aan enkele andere vormen van investeringsopties. De ster heeft ook veel geld verdiend met aanbevelingen en advertenties op sociale media.

2 Het romantische leven van Tina Barta

In tegenstelling tot de meeste sterren in de schijnwerpers, is het romantische leven van Tina Barta volledig van de baan. Hoewel ze over het algemeen als een privépersoon wordt beschouwd, zou je verwachten dat nieuws over haar partners de krantenkoppen zou hebben gehaald, maar er is niets van dat soort gebeurd. Zelfs nu is er niet bijzonder veel informatie over haar datinggeschiedenis, waardoor het voor fans moeilijker wordt om toegang te krijgen tot haar persoonlijke leven. Aan het begin van All Stars 2 beschreef Tina haar leven als "fantastisch. Ik heb een man, geen kinderen. Ik werk niet. Ik heb een zwembad in de achtertuin. Het leven is echt goed."

1 Toekomstplannen van Tina Barta

In december 2021 twitterden een paar fans dat Tina Barta haar eigen televisieshow begon. Een van hen schreef: Tina, ik zou je waarschijnlijk op letterlijk alles kunnen zien reageren - zou het meest alledaagse kunnen zijn omdat je het interessant en hilarisch zou maken! maar zou graag een 'Tina Does'-show zien waarin je willekeurige sh doet of uitdagingen aangaat zonder filter/censuur.”

De ster antwoordde dat ze er zelf ook over heeft nagedacht. In haar woorden: Dit zou leuk zijn! Mensen hebben tegen me gezegd dat ze graag zouden zien hoe ik door het leven strompel. Hoe ik door moeilijke situaties en beslissingen navigeer. Mijn denkproces en reacties op uitgedaagd worden.”

Aanbevolen: