Dit is hoe Heidi Montag en Spencer Pratt hun nettowaarde van $ 10 miljoen verloren

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Heidi Montag en Spencer Pratt hun nettowaarde van $ 10 miljoen verloren
Dit is hoe Heidi Montag en Spencer Pratt hun nettowaarde van $ 10 miljoen verloren
Anonim

Toen The Hills trendy was, waren Spencer en Heidi het middelpunt van een drama. Van Heidi's vrienden die Spencer niet goedkeurden tot een paar ruzies op het scherm, het leek er niet op dat die twee gekke kinderen het zouden halen.

Toch werd het wilde huwelijk van Spencer en Heidi gefilmd voor de MTV-realityserie, en hoewel het zeker een gebeurtenis was om nooit te vergeten, zijn de twee vandaag gelukkig getrouwd (ondanks minstens één scheidingsangst). In de jaren sinds The Hills uit de lucht ging, hebben fans de dramatische relatie van Spencer en Heidi gevolgd. Toch hielden ze het vol en verwelkomden later hun zoon, Gunner, in 2017.

Fans hebben het beroemde paar ook kunnen inhalen tijdens de reboot The Hills: New Beginnings, en er is meer opwinding aan de horizon; Heidi kondigde aan dat zij en Spencer in juni 2022 hun tweede kind verwachtten.

De dingen waren echter niet altijd perfect voor een foto, vooral niet als het ging om de financiën van het paar. In feite hebben Heidi en Spencer op een gegeven moment hun volledige vermogen van $ 10 miljoen opgeblazen.

Bijgewerkt op 8 augustus 2022: Heidi en Spencer hebben hun vermogen van meer dan miljoenen verloren, maar vanaf 2022 zijn ze nu samen naar schatting $ 300.000 waard.

De unieke passie van Spencer Pratt kostte het paar $ 10 miljoen

Spencer Pratt en Heidi Montag hebben hun nettowaarde van $ 10 miljoen uitgegeven. Volgens CNBC is Heidi geweldig in geld sparen en Spencer geeft het graag uit. Het echtpaar begon in een huis in Carpinteria, Californië te wonen sinds Spencers vader en moeder de eigenaren waren en ze geen huur hoefden te betalen.

Het stel ging behoorlijk wild geld uitgeven, van duizenden dollars aan lijfwachten, flessen wijn en winkelen.

Volgens CNBC verdiende het paar jaarlijks $ 2 miljoen op het hoogtepunt van hun reality-tv-faam, en Spencer zou $ 175.000 hebben gekregen voor elke aflevering van The Hills.

Maar Heidi en Spencer waren naar verluidt helemaal niet voorzichtig met hun financiën.

Heidi verkende zang, en zij en Spencer betaalden voor haar om een album op te nemen en uit te brengen, wat $ 2,5 miljoen kostte.

Maar misschien wel het meest interessante van alles is dat Spencer Pratt echt geïnteresseerd raakte in kristallen, en hij heeft een hoop geld uitgegeven aan die hobby. Het lijkt erop dat een deel van de financiële problemen van Spencer en Heidi voortkwam uit deze passie.

Volgens Celebrity Net Worth kocht Spencer veel kristallen voor $500.000.

Dat aantal zou ook veel hoger zijn: Cheat Sheet meldde dat Spencer $ 1 miljoen aan kristallen heeft uitgegeven. Niet alleen dat, hij begon ook de speciale stenen te verkopen.

Spencer's bedrijfsmodel is… Kristallen?

Spencer Pratt sprak over kristallen in een interview met Hypebae en hij sprak over zijn website, Pratt Daddy, waar mensen kristallen kunnen kopen.

Hij zei dat mensen hun instinct moeten volgen: "Ik zeg altijd dat als het kristal er niet uitspringt, dat het waarschijnlijk geen kristal is dat je zou moeten kopen. Als ik persoonlijk of op WhatsApp via de miners, ik weet het meteen van 'Oh, dat heb ik nodig.' Dus ja, ik denk dat er stroom is via onze apparaten."

Spencer vertelde ook dat hij geïnspireerd was door een boek genaamd Love Is The Earth van Melody en zich realiseerde dat er veel te leren was over deze wereld.

De realityster zei: "Ik begon de kristallen pas echt te verbinden met mijn dagelijks leven en ik begon ze als armbanden en in mijn zakken te dragen. Ik droeg Gucci heuptasjes vol kristallen. Dus liefde zit in de Aarde; toen ik dat boek eenmaal las, was er geen weg meer terug."

De pandemie schaadde het inkomen van Heidi en Spencer

In een interview met Money.com sprak Spencer Pratt over het succes van zijn kristalbedrijf en zei: "Mijn klanten kunnen nu niet stoppen ze te kopen. Mensen krijgen ze, en ze zijn net alsof dit de beste dingen ooit zijn, omdat je zo'n kristal nergens kunt krijgen." Hij zei dat hij de beste kristallen koopt en dat anderen "niet op mijn niveau kunnen komen."

Maar terwijl het paar het beter doet en geld verdiende met de verkoop van kristallen, vertelde Spencer Pratt aan The Sun dat het moeilijk was om geld te verdienen tijdens de COVID-19-pandemie.

Zoals veel mensen die in deze tijd financiële problemen hebben gehad, vertelde Spencer dat hij verschillende personeelsleden moest ontslaan en dat het geld niet meer binnenkwam zoals voorheen. Spencer zei dat het moeilijk was om hierover op tv te praten: "Ik bedoel, ik wilde dat natuurlijk niet laten zien alsof onze echt succesvolle kristalbusiness ons zo failliet deed gaan."

Spencer en Heidi begonnen ook veel geld uit te geven aan wijn tijdens de COVID-19-pandemie en realiseerden zich dat ze daarmee moesten stoppen en wat geld moesten besparen.

Vanaf augustus 2022 waren Heidi en Spencer samen een gerapporteerde $300.000 waard. Het is ver verwijderd van de $ 10 miljoen die ze ooit hadden, maar het is beter dan een negatief bedrag!

Aanbevolen: