10 Beroemdheden die veel geld verdienen aan cannabis

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die veel geld verdienen aan cannabis
10 Beroemdheden die veel geld verdienen aan cannabis
Anonim

Beroemdheden investeren meestal een deel van hun rijkdom in een soort onderneming. Wanneer iemand op een teveel aan kapitaal zit, zoals miljoenen dollars, is het moeilijk om zijn passieprojecten niet te verkennen. Voor sommigen is dat wiet. Het is niet te tellen hoeveel beroemdheden ook boetieks, restaurants of kledinglijnen hebben. Maar met de stijgende trend van legalisering van marihuana, doen ook beroemdheden mee aan het wietspel.

Van accessoires en parafernalia tot echte cannabisbloemproducten, talloze beroemdheden worden nu legale wietkoninginnen en boeren. Sommigen van hen zijn degenen die we zouden verwachten, zoals Seth Rogen of Snoop Dogg, maar sommige fans zullen misschien verrast zijn om te horen dat The View-presentator Whoopi Goldberg en komische acteur Jim Belushi ook in de zaak zitten.

Deze lijst vertegenwoordigt niet eens een fractie van de grote namen die cannabis verzilveren, maar het vertegenwoordigt wel een goede dwarsdoorsnede en geeft een idee van hoe beroemdheden profiteren van wiet.

10 Seth Rogen

Rogen maakte al carrière van wiet dankzij zijn rollen in stonerkomedies, en zijn film Pineapple Express inspireerde verschillende telers om hun gras naar de film te vernoemen. Maar nu hebben hij en Pineapple Express co-schrijver Evan Goldberg een aantal echte soorten op hun naam staan onder hun merk Houseplant. Het bedrijf opereert vanuit Rogen's geboorteland Canada en is verkrijgbaar in 17 dispensaria in Californië.

9 Tommy Chong

Het zou geen verrassing moeten zijn dat de stand-upkoning van de stoner en de helft van het Cheech en Chong-duo de wietindustrie hebben betreden. Chong was al bezig met het verkopen van stoner-parafernalia, zoals pijpen en grinders, en zijn bong-business bracht hem begin jaren 2000 zelfs in juridische problemen. Tegenwoordig leent Chong zijn naam aan verschillende producten die hij en Cheech onderschrijven van hun sociale media-accounts, evenals zijn eigen merk van voorgedraaide joints, vape-cartridges en topicals genaamd Tommy Chong's Choice.

8 Whoopi Goldberg

De Emmy en Oscar-winnende komiek lanceerde een paar jaar geleden een CBD-bedrijf, maar het moest de winkel in 2020 sluiten. In 2021 neemt ze echter een tweede wending in het spel met een bedrijf met de titel "Emma &Clyde". Haar vorige bedrijf was voornamelijk gericht op onderwerpen voor vrouwen, maar nu vertakt ze zich ook in bloemen en eetwaren. Goldberg stond ook op de cover van het onlangs gelanceerde Black Cannabis Magazine.

7 Montel Williams

Voormalig talkshowpresentator Montel Williams begon jaren voordat de 'groene stormloop' begon medische marihuana te gebruiken om zijn chronische pijnen en andere ziekten te behandelen. Montel is een uitgesproken voorstander van cannabis en de legalisering ervan sinds het einde van zijn talkshow. Sindsdien is hij een cannabisbedrijf begonnen genaamd Lentivlabs.

6 Jim Belushi

De voormalige SNL-ster en komische acteur exploiteert nu "Belushi Farms" op een stuk land dat hij in het zuiden van Oregon heeft gekocht. De producten van zijn bedrijf zijn verkrijgbaar in die staat, Colorado en Illinois. Blijkbaar neemt Belushi zijn nieuwe baan zeer serieus en werkt hij hands-on in zijn groeiende bedrijf. Hij voelt zich gehecht aan de plant omdat het het leven van zijn broer, wijlen John Belushi, had kunnen redden. Jim beweert dat als John Belushi cannabis had gebruikt om de ontwenningsverschijnselen te verminderen, hij zichzelf had kunnen afkicken van de harddrugs die hem uiteindelijk zo brutaal vermoordden.

5 Methode Man

Het cannabisbedrijf van alumni van de Wu-Tang Clan heet Tical, wat ook de titel was van zijn debuut solo-album. Hij debuteerde in 2020 met 4 soorten in dispensaria in Californië. Het is nu verkrijgbaar in de hele staat.

4 Carlos Santana

Het cannabisbedrijf van de gitarist, Mirayo, doet de dingen een beetje anders dan de meeste anderen. In plaats van hun soorten samen te voegen met de traditionele categorieën, namelijk Sativa, Indica en hybride, ordent hij ze op een meer metafysische manier: Radiance, Centered en Symmetry. Het bedrijf verkoopt pre-rolls en potjes bloemencannabis. Het is geen verrassing dat een overlevende van Woodstock zich bezighoudt met veranderde bewustzijnstoestanden.

3 Het spel

Trees By Game van de rapper produceert niet alleen hoogwaardige cannabisbloemen, maar ook kleding, dienbladen, blunt wraps en rollend materiaal. Zijn bedrijf heeft in 2020 blijkbaar $ 1 miljoen winst binnengehaald. Samen met zijn product van de bovenste plank verkoopt hij ook pakketten met voorgemalen materiaal van lagere kwaliteit dat specifiek bedoeld is voor stomp rollen.

2 Snoop Dogg

Niemand is geschokt dat Snoop Dogg, 's werelds beroemdste wietkop, cannabis verzilvert. In veel opzichten heeft hij dat al voor zijn hele carrière. Leafs van Snoop groeit in populariteit en Merry Jane, de mediafirma van de rapper, heeft nu een CBD e-commerceplatform. Het lijkt erop dat de gangsta-rapper van de jaren negentig nu een zakenman met glazige ogen is.

1 B-Real

De rapper en lid van Cypress Hill is iemand die synoniem is met cannabis, samen met Snoop en Seth Rogen. De meeste muziek van Cypress Hill ging over roken, en hun beroemdste album Black Sunday is praktisch niets anders dan een oproep tot legalisatie. Dr. Greenthumb, genoemd naar het gelijknamige nummer van Cypress Hill en gelanceerd in 2018, is verkrijgbaar in acht dispensaria in Californië. Hij is ook begonnen met het verkopen van herbruikbare glazen tips voor het roken van joint, Phuncky Feel Tips.

Aanbevolen: