Wie was de echtgenoot van Brittany Murphy, Simon Monjack?

Inhoudsopgave:

Wie was de echtgenoot van Brittany Murphy, Simon Monjack?
Wie was de echtgenoot van Brittany Murphy, Simon Monjack?
Anonim

Het overlijden van Brittany Murphy bracht veel vragen met zich mee, waarvan de meeste vandaag onbeantwoord blijven. Maar slechts enkele maanden nadat de actrice stierf, stierf ook haar man, en soortgelijke omstandigheden omringden zijn dood.

Niet alleen dat, maar de relatie van Simon Monjack met zijn overleden vrouw was ook het onderwerp van controverse voordat ze ooit ziek werd. Wie was de echtgenoot van Brittany Murphy, en hoe gaat het zo mis met het stel?

Brittany Murphy en Simon Monjack trouwden in 2007

In hetzelfde jaar dat Simon Monjack scheidde van zijn eerste vrouw (Simone Bienne), ontmoette hij Brittany Murphy. Het volgende jaar, 2007, zag het paar trouwen. Het was een verrassing voor de fans van Murphy, vooral omdat hun relatie grotendeels geheim werd gehouden.

Murphy had zelfs net een langdurige relatie verlaten toen ze Monjack ontmoette; ze was onlangs gescheiden van haar verloofde Joe Macaluso. Daarvoor had ze nog een afspraak met een talentmanager en daarvoor ging ze uit met Ashton Kutcher.

Brittany Murphy's echtgenoot was niet wat iemand verwachtte, maar hij zat in de industrie, dus het was logisch dat ze elkaar kruisten.

Wie was Simon Monjack voordat hij met Bretagne trouwde?

Hoewel fans meer geïnteresseerd raakten in het leven van Simon Monjack nadat ze hem zagen trouwen met Brittany Murphy, zorgde het paar niet voor veel krantenkoppen tot elk van hun vroegtijdige dood. Velen geloven echter dat roddelster Perez Hilton heeft bijgedragen aan de negatieve pers over het leven en de dood van Bretagne.

Voor zijn huwelijk met Bretagne was Simon, een Engelse scenarioschrijver, betrokken bij projecten als 'Factory Girl' en 'Two Days, Nine Lives'. Hij had ook een beetje een interessante relatiegeschiedenis, die later zou dienen om zijn naam een beetje in de media te bezoedelen.

Dat komt omdat een andere ex van Monjack (niet zijn voormalige vrouw Simone Bienne) verklaarde dat haar relatie met de overleden scenarioschrijver niet was wat het leek.

De ex van Simon Monjack verdenkt hem ervan

Elizabeth Ragsdale, de moeder van een van Simons twee kinderen, verklaarde dat ze geloofde dat de echtgenoot van Brittany Murphy verantwoordelijk was voor haar overlijden door nalatigheid, zo niet erger. Het was Monjack de schuld, beweerde Ragsdale, omdat hij haar had belet een dokter te zien toen ze ziek was terwijl ze zwanger was van zijn kind.

Ragsdale vertelde interviewers dat ze een soortgelijke ervaring had toen ze werd afgesneden van vrienden en familie, hetzelfde als wat insiders beweren dat er jaren later met Brittany Murphy gebeurde.

Het is natuurlijk allemaal speculatie, maar toen Simon nog leefde, zei hij nogal belastende dingen over Bretagne's ziekte en vroegtijdige dood waardoor mensen hem zijdelings aankeken.

Brittany Murphy's echtgenoot verklaarde dat ze wist dat ze stervende was

Ongeveer vijf maanden voordat hij zelf stierf aan een soortgelijke aandoening als zijn overleden vrouw, sprak Simon Monjack met Larry King over de ziekte en dood van Bretagne. Hij werd geciteerd als te zeggen dat Bretagne verklaarde: "Ik ga dood" en meldde dat ze moeite had om te ademen op de dag voorafgaand aan haar dood.

Later vertelde Simons moeder een ander verhaal en een ander citaat, waarin Brittany haar schoonmoeder vroeg: "Denk je dat ik doodga?" Simons moeder legde uit dat ze tegen Bretagne had gezegd dat ze niet doodging, maar dat ze naar een dokter moest.

Bretagne heeft echter geen dokter gezien, en de meeste mensen die dicht bij haar staan -- en haar man -- denken dat het Simon was die verhinderde dat ze werd behandeld.

Waar stierf Simon Monjack aan?

In een griezelige wending stierf Simon Monjack aan soortgelijke oorzaken als zijn vrouw. De doodsoorzaak van Brittany Murphy werd vermeld als longontsteking, met als secundaire oorzaken bloedarmoede en medicijncomplicaties.

Simon Monjacks doodsoorzaak was naar verluidt longontsteking en ernstige bloedarmoede, hoewel zijn moeder maanden eerder meldde dat haar zoon een "lichte hartaanval" had na het overlijden van Bretagne.

Verschillende andere mogelijke doodsoorzaken werden besproken, omdat mensen over het algemeen geschokt waren dat Simon en Brittany aan dezelfde aandoening waren overleden. Monjacks moeder beweerde op een gegeven moment zelfs dat schimmel de dood van haar zoon en schoondochter had veroorzaakt, hoewel er nooit iets overtuigends is bewezen.

Sommigen denken nog steeds dat de echtgenoot van Brittany Murphy haar heeft geschaad

Hoewel haar doodsoorzaak erg duidelijk lijkt, hoewel de gebeurtenissen die eraan voorafgingen dat niet zijn, denken fans van de overleden actrice nog steeds dat de echtgenoot van Brittany Murphy haar iets heeft aangedaan. Alleen denken ze niet per se dat hij haar heeft vermoord.

In plaats daarvan denken fans dat Simon Monjack Brittany Murphy zo geïsoleerd hield van haar vrienden en familie dat niemand het merkte toen ze ziek werd, omdat ze niet dichtbij genoeg waren. Verschillende mensen die met de actrice samenwerkten in de aanloop naar haar huwelijk met Simon, verklaarden dat nadat het paar was getrouwd, Simon Bretagne begon af te sluiten van geliefden en collega's.

Waardoor fans zich afvragen of het voor de starlet anders zou zijn gelopen als haar man bij het eerste teken van ziekte hulp had gekregen voor zijn zieke vrouw.

Aanbevolen: