De waarheid over de controversiële relatie van Jennette McCurdy met haar overleden moeder

Inhoudsopgave:

De waarheid over de controversiële relatie van Jennette McCurdy met haar overleden moeder
De waarheid over de controversiële relatie van Jennette McCurdy met haar overleden moeder
Anonim

De iCarly-ster werd fysiek en emotioneel misbruikt door toedoen van haar moeder, Debbie, die in 2013 aan kanker stierf. Jennette McCurdy, die Sam speelde in de oorspronkelijke serie van de show, koos ervoor om niet deel te nemen aan de reboot vanwege tot haar pensionering van acteren. Terwijl ze haar redenen eerder heeft aangeroerd, gaat de ster nu echt open. Onlangs onthulde Jennette aan het tijdschrift People alle details over haar relatie met haar overleden moeder.

Die beschuldigingen omvatten haar controversiële verhalen met Debbie, die haar psychologisch misbruikte sinds ze een kind was. Hoewel Jennette intensieve therapie heeft ondergaan om te herstellen van al het trauma, achtervolgen de herinneringen met haar overleden moeder haar nog steeds. Fans prijzen haar omdat ze sterk genoeg is om haar verhaal te delen. Laten we eens kijken naar de controversiële relatie van de ster met haar moeder.

Gewelddadige omgeving thuis

Tijdens haar interview met People, vertelde Jennette haar rotsachtige leven thuis en legde uit: "Mijn vroegste herinneringen aan de kindertijd waren van zwaarte en chaos. De emoties van mijn moeder waren zo grillig dat het was alsof je elke dag op een slappe koord liep. stemmingswisselingen waren dagelijks." Ze vertelde het tijdschrift dat ze "getuige was van fysieke gevechten tussen haar ouders" en dat de uitbarstingen van haar moeder Debbie vaak "gewelddadig" werden toen ze een jong meisje was.

Haar moeders aandacht verschoof rond de tijd dat Jennette zes jaar oud werd. Ze zei: "Mijn moeder had er altijd van gedroomd een beroemde acteur te worden, en ze raakte geobsedeerd door van mij een ster te maken… Ik had het gevoel dat het mijn taak was om de vrede te bewaren. En ik wilde mijn moeder gelukkig maken."

Toegegeven dat ze toen "verlammend verlegen" was, deed Jennette mee en deed ze audities die al snel haar vaste baan opleverden, wat een gelukkige en opwindende tijd voor haar had moeten zijn. Op basis van haar onthullingen was het echter allesbehalve dat.

Jennette McCurdy's ervaring met eetstoornissen

Op 10-jarige leeftijd begon haar moeder Jennette's haar te bleken en haar tanden te bleken, en op 11-jarige leeftijd introduceerde Debbie haar dochter in het tellen van calorieën, iets dat blijvende gevolgen had voor Jennette.

Toen ze de felbegeerde rol van Sam op iCarly kreeg, zei de actrice dat ze leed aan volwaardige anorexia, die later zou veranderen in eetaanvallen en dan boulimia zou worden.

Ze had niet alleen eetstoornissen, maar Jennette onthulde dat haar moeder tot haar 17e "erop stond om vginal en brast examens te doen en haar dochter nooit alleen te laten douchen."

Op die leeftijd was de ster al drie jaar bezig met een hoofdrol in een hitshow. De actrice legde uit dat ze "zo onderdrukt en vertraagd was in haar ontwikkeling" dankzij Debbie's intense controle over haar dochter. Toen Debbie in 2013 aan kanker stierf, zei Jennette dat ze eindelijk in staat was in opstand te komen.

Je vrij voelen na de dood van haar moeder

Ze begon seks te hebben en voor het eerst te experimenteren met alcohol, wat haar een jarenlange strijd met boulimia en een afhankelijkheid van alcohol opleverde. Tot ze besloot dat het tijd was om een aantal belangrijke veranderingen aan te brengen en een leven voor zichzelf op te bouwen buiten de controle en beperkingen van haar overleden moeder.

Jennette zei: "Het is een risico om je leven te veranderen, maar ik heb er mijn missie van gemaakt. Ik wist niet hoe ik mijn identiteit kon vinden zonder mijn moeder. En ik ga niet liegen. Het was erg moeilijk om hier te komen. Maar nu ben ik op een plek in mijn leven die ik nooit voor mogelijk had gehouden. En ik voel me eindelijk vrij."

Fans kunnen niet anders dan trots zijn op Jennette omdat ze dat allemaal heeft overleefd en nu de wereld erover heeft verteld. Ze ging verder met te zeggen dat de enige reden dat ze kon genezen, de dood van haar moeder was, en gaf toe: "Ik weet dat als mijn moeder nog leefde, ik nog steeds een eetstoornis zou hebben. Alleen de afstand van haar zorgde ervoor dat ik gezond."

Nu de ster is hersteld dankzij 'intense therapie', heeft Jennette haar ervaring getransformeerd in een duistere komische one-woman-show. De naam is I'm Glad My Mom Died, een titel die ze 'tot nadenken stemmend' noemt. De actrice legde verder uit: "Ook al lijkt het zwart-wit, mijn verhaal is vol. Het leven kan donker en rommelig zijn. Niemand heeft een perfect leven."

Momenteel werkt Jennette hard aan een aanstaande memoires die nog dieper ingaat op alles wat er in haar leven is gebeurd en een manier voor haar zal zijn om haar hele verhaal op haar eigen voorwaarden te delen.

Heeft Jennette McCurdy de iCarly-revival gezien?

De iCarly-revival ging in juni in première op Paramount+ en fans zijn dol op de nieuwe kijk op de oude show. Originele castleden Miranda Cosgrove, Nathan Kress en Jerry Trainor werden vergezeld door Laci Mosley en Jaidyn Triplett.

Het is duidelijk dat fans merkten dat Jennette McCurdy, ook bekend als Carly's beste vriend Sam, ontbrak bij de reboot. De actrice onthulde uiteindelijk dat ze niet zou deelnemen aan de opwekking en dat ze acteren achter zich liet om zich op andere projecten te concentreren. Maar ondanks dat ze niet in de show was, sprak Miranda met Entertainment Tonight over waarom het nog steeds zo belangrijk voor haar was om Sam op te nemen in de verhaallijn van de reboot.

Miranda onthulde: "Ik denk niet dat zij [Jennette McCurdy] de show heeft gezien sinds deze werd uitgezonden. Ik weet niet zeker of ze dat wel of niet zal doen, maar ik zou graag willen weten of ze dat ooit doet kijk of ze het leuk vindt of wat ze ervan vindt."

Aanbevolen: