Wie is de echtgenoot van Tori Kelly, André Murillo?

Inhoudsopgave:

Wie is de echtgenoot van Tori Kelly, André Murillo?
Wie is de echtgenoot van Tori Kelly, André Murillo?
Anonim

Tori Kelly, die in 2013 voor het eerst in de schijnwerpers brak, heeft sindsdien naam gemaakt in de gospelmuziekindustrie. Met meerdere prijsnominaties, twee Grammy Awards en verschillende andere erkenningen, is het niet te overdrijven hoe getalenteerd de 29-jarige is. Maar buiten haar carrière heeft Tori ook een fijne relatie met haar dierbaren, waaronder haar man André Murillo.

Murillo en Tori stapten in mei 2018 in het huwelijksbootje en zijn sindsdien fans blijven verbazen met hun prachtige liefdesverhaal. En met een Grammy-winnende zangeres als vrouw, is Murillo duidelijk de beroemdste van het paar. Wie is hij? Wat doet hij? Lees verder om dit en meer te weten te komen.

10 Hij is een Stier

Murillo werd geboren op 18 mei 1990, waardoor hij onder het sterrenbeeld Stier v alt. Kelly daarentegen is een Boogschutter, en haar verjaardag v alt op 14 december. Volgens astrologen zijn een Stier en Boogschutter behoorlijk onverenigbaar, maar hebben ze kansen op een stabiel en gelukkig huwelijk als ze elkaars verschillen begrijpen en accepteren. Met drie jaar huwelijk in het verschiet, lijkt het alsof astrologen de horoscoop van het paar goed hebben.

9 Hij was een professionele basketballer

André Murillo is misschien geen grote NBA-ster, maar hij is op zich wel succesvol. De 31-jarige is een professionele basketbalspeler die zijn carrière begon bij de Hamburg Towers in de Duitse Pro A Basketball League. Murillo zou later naar Rostock verhuizen, waar hij de power forward-positie speelde voor de Rostock Seawolves. Met zijn uitzonderlijke speelvaardigheden heeft Murillo verschillende prijzen en erkenningen gekregen, waaronder de NAIA All-American Honorable Mention.

8 Zijn basketbalcarrière begon op de middelbare school

Murillo begon met basketballen op de middelbare school toen hij naar El Toro High in Lake Forest, Californië ging. Daarna speelde hij universiteitsbasketbal aan de Concordia University. Na zijn verwijdering van de school bleef Murillo basketballen aan de Biola University tot zijn afstuderen.

7 Hij ging met pensioen na een blessure

In 2019 kondigde Murillo aan dat hij stopte met basketballen nadat hij een blessure had opgelopen waardoor hij niet meer kon basketballen. Sinds zijn pensionering geniet Murillo nog steeds van het leven met zijn vrouw en gezin.

6 Murillo leed ooit aan een verslaving

Murillo werd ooit neergestoken op een feestje, waardoor hij ernstig gewond raakte. Nadat hij het ziekenhuis had verlaten, begon Murilo medicijnen te gebruiken om zijn pijn te beheersen. Het duurde niet lang voordat hij verslaafd raakte. Murillo werd al snel verbannen van de Concordia University, waar hij destijds student was. Hij zou zich later inschrijven aan de Biola University, waar hij zegt dat hij God vond en zijn leven veranderde. Dave Holmquist, Murillo's basketbalcoach aan de universiteit, zou ook een belangrijke rol hebben gespeeld in de genezingsreis van de basketballer.

5 heeft een nettowaarde van meer dan $800k

Het lijkt erop dat het de liefde niet uitmaakt hoeveel je in je zak hebt, zolang je maar goed handelt! De knappe basketballer en echtgenoot hebben een nettowaarde van meer dan $ 800.000. Hoewel zijn nettowaarde slechts ongeveer een kwart is van die van Tori, die een geschatte nettowaarde van $ 3 miljoen heeft, ziet het paar er gelukkig uit en wordt het ondanks alles sterker.

4 Hij is een vrome christen

André Murillo is een christen, en hij is door geloof gedreven. De basketballer studeerde bijbelstudies en is sindsdien groot voorstander van zijn overtuigingen. Het is daarom alleen maar passend dat zijn huwelijk met Tori de overtuigingen van het paar volledig weerspiegelt. Vaker wel dan niet, zul je zien dat Murillo foto's en berichten deelt die uitdrukken hoe verbaasd hij is door Gods werken.

3 Hij is een familieman

André is dol op familie en hij is niet bang om zijn socialemediafans dit deel van zijn leven te laten zien. De basketballer is dol op zijn vrouw en houdt haar nooit met liefde overladen. Naast Tori lijkt André ook dol op zijn zus Michelle Murillo, zijn nichtjes en zijn neven.

De Instagram van de basketballer staat vol met foto's van zijn neven en nichten en hoewel hij en Tori hun eigen kinderen nog moeten verwelkomen, is het vrij duidelijk dat Murillo een geweldige vader zal worden. Het stel heeft een hond, Froddo, waar ze helemaal gek op zijn, en wie weet hebben we binnenkort een mini Tori en André.

2 Murillo steunt zijn vrouw heel erg

Tori sprak tijdens een interview in 2019 en legde uit hoe ondersteunend haar man zegt: "De laatste tournee, daar kon hij voor uitkomen. Het was gewoon geweldig. Hij vindt het gewoon leuk om te helpen. Hij is zo hands-on. Waar hij ook nodig is, hij zal er zijn. Het is gewoon geweldig om hem te hebben." De trotse echtgenoot steunt ook de carrière van zijn vrouw en promoot regelmatig haar muziek op zijn sociale media.

1 Hij is extravert dan Tori

Tori is misschien de ster van het gezin, maar Murillo is blijkbaar de meer extraverte van het stel. De zangeres heeft ooit toegegeven dat haar man extravert is dan zij. Ze legde verder uit dat ze, in tegenstelling tot wat het lijkt, eigenlijk heel verlegen is als ze niet optreedt.

Aanbevolen: