Zoe Kravitz en Channing Tatum vieren Halloween met cultfilm 'Taxi Driver'-kostuums

Inhoudsopgave:

Zoe Kravitz en Channing Tatum vieren Halloween met cultfilm 'Taxi Driver'-kostuums
Zoe Kravitz en Channing Tatum vieren Halloween met cultfilm 'Taxi Driver'-kostuums
Anonim

Zoë Kravitz en Channing Tatum hebben misschien net de titel "best geklede" deze Halloween gewonnen met hun kostuums geïnspireerd op Taxi Driver.

Geregisseerd door Martin Scorsese, de 1976 cultfilm met Robert De Niro als door PTSD geteisterde veteraan Travis Bickle en een toen 14-jarige Jodie Foster als Iris Steensma, een kinderprostituee die Travis helpt ontsnappen.

Zoë Kravitz en Channing Tatum als Iris en Travis uit 'Taxi Driver'

Channing Tatum als Travis Bickle en Zoë Kravitz als Iris Steensma voor Halloween via Instagram
Channing Tatum als Travis Bickle en Zoë Kravitz als Iris Steensma voor Halloween via Instagram

Het A-lister-paar verkleedde zich als Travis en Iris voor Halloween, en Kravitz keerde even terug om op Instagram te posten om een foto van hen in haar verhalen te delen. Tatum repliceerde zelfs De Niro's mohawk-kapsel en het resultaat was briljant.

Hoewel het niet meteen duidelijk was of de twee een item waren of gewoon vrienden, lijkt het erop dat het geruchtenpaar zeker het romantische gebied verkent.

De twee groeiden naar elkaar toe nadat ze samen aan een film hadden gewerkt. En niet zomaar een film: Kravitz' regiedebuut, genrethriller Pussy Island, met Tatum als techmagnaat Slater King en Naomi Ackie als Frida, een cocktailserveerster uit Los Angeles die zich een weg baant naar King's binnenste cirkel om een angstaanjagende ontdekking te doen.

Het moment waarop fans beseften dat Kravitz en Tatum absoluut samen waren

Nadat ze samen waren gespot tijdens meerdere uitstapjes in NYC, bevestigden Kravitz en Tatum hun romance in een hilarische uitwisseling, waarbij ook haar vader, muzikant Lenny Kravitz, betrokken was.

In juli plaatste Lenny een foto op Instagram waarop hij timmerwerk lijkt te doen terwijl hij pronkt met zijn strakke buikspieren.

Speels zei Zoë: "Doe je auditie voor MM3?"

Het werd meteen duidelijk dat de High Fidelity-actrice doelde op Tatum's Magic Mike aangezien ze de acteur ook getagd had in haar bericht. Als reactie zei Lenny: "Ik ben er klaar voor geweest." Ondertussen duurde het ook niet lang voordat Tatum zich bij de scherts voegde en zei: "Oh s!! Het werk van de heren doen, zie ik!! Ik bel je binnenkort om in je schema te komen, mijn vriend. Hehe." Het is duidelijk dat Tatum toen al een hechte band had met Lenny Kravitz.

Tegelijkertijd beschreef Tatum ook treffend hoe close hij is geworden met Zoë terwijl de twee werkten aan haar regiedebuut, Pussy Island. Interessant genoeg onthulde de acteur dat het Zoë was die hem overtuigde om zijn modestijl te veranderen.

"Als iemand gewoon naar buiten kan komen en me kan vertellen dat ik geen Crocs moet dragen, en er zo onvermurwbaar over is, heeft ze me volledig overtuigd en ik draag nooit meer Crocs", onthulde Tatum.

“Ik snap het, maar ik hield even helemaal van Crocs, en in één keer dacht ze: dat kun je nooit meer doen. En ik zei: ‘Oké, prima.’”

Aanbevolen: