Kim Kardashian verwijdert stemselfie nadat ze ervan werd beschuldigd op Trump te stemmen

Kim Kardashian verwijdert stemselfie nadat ze ervan werd beschuldigd op Trump te stemmen
Kim Kardashian verwijdert stemselfie nadat ze ervan werd beschuldigd op Trump te stemmen
Anonim

Kim Kardashian heeft fans in de war gebracht nadat ze tweette en vervolgens een selfie verwijderde om fans te vertellen dat ze bij de verkiezingen had gestemd.

De reality-tv-ster plaatste eerst een selfie op Twitter en Instagram waarin ze een rode doorschijnende top droeg. Kardashian hield trots een "I Voted"-badge op haar gezicht.

De moeder van vier kinderen verwijderde later echter de foto en deelde dezelfde afbeelding in zwart-wit. Haar beslissing kwam nadat fans haar hadden uitgescholden omdat ze vermoedelijk op Donald Trump hadden gestemd. Rood is natuurlijk de kleur voor de Republikeinen. "Je stemt niet op Trump. Tussen jou en je man ben je wanhopig om dit land te ruïneren", schreef een woedende fan. Terwijl een ander zei: "Denk niet dat we niet hebben gemerkt dat je een rood shirt aan had, het is oké. Je hebt op je vriend Trump gestemd." In 2018 bracht Kim haar eerste bezoek aan het Witte Huis om aan te dringen op hervorming van de gevangenissen. De Keeping Up With The Kardashians-ster ontmoette Trump in het Oval Office. Ze lobbyde voor grootmoeder Alice Johnson, die meer dan twee decennia in de gevangenis had doorgebracht. Johnson zat levenslang zonder voorwaardelijke vrijlating voor een niet-gewelddadige misdaad. Haar pleidooi dwong Trump om de levenslange gevangenisstraf om te zetten en haar volledig gratie te verlenen.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CHJeXMRA4sx/[/EMBED_INSTA]Onlangs Kim ging zitten voor een interview met David Letterman. De oprichter van SKIMS gaf toe dat ze tegen het advies van familie en vrienden in ging om met Trump samen te werken aan de hervorming van het strafrecht. Kardashian weigerde iets negatiefs over Trump te zeggen, zelfs toen Letterman haar herhaaldelijk ondervroeg over politiek. Ondertussen is elke kans dat Kim First Lady wordt verijdeld. Haar man, rapper Kanye West, heeft zich kandidaat gesteld voor het presidentschap. Maar nu heeft hij zijn zinnen gezet op de presidentiële race van 2024. De 'Gold Digger'-artiest stuurde een tweet naar zijn 30,9 miljoen volgers en schreef: 'WELP KANYE 2024', terwijl hij een foto van zichzelf deelde als silhouet tegen een kaart van de VS. korte tijd na 12 uur EST. [EMBED_TWITTER]komt nadat uit de resultaten blijkt dat hij minder dan 0,2% van de stemmen heeft. Eerder vertelde hij zijn volgers dat hij "stemde op iemand die ik vertrouw " en onthulde toen dat die betrouwbare persoon in feite zichzelf was.

Aanbevolen: