Liv Tyler en andere beroemdheden werden duizenden opgelicht in een kapsalon

Inhoudsopgave:

Liv Tyler en andere beroemdheden werden duizenden opgelicht in een kapsalon
Liv Tyler en andere beroemdheden werden duizenden opgelicht in een kapsalon
Anonim

Als je beroemd bent, is de wereld jouw oester. Weinigen kunnen het voor elkaar krijgen, maar degenen die dat wel kunnen, genieten van een geweldige kwaliteit van leven. Dat gezegd hebbende, zelfs de rijken en beroemdheden zijn niet immuun voor valkuilen.

Liv Tyler is al eeuwen beroemd en ze heeft genoten van haar tijd in entertainment. Tyler heeft beroemde vrienden gehad, enkele opmerkelijke relaties met grote acteurs en speelde zelfs in de MCU. Hoewel de dingen grotendeels zijn gegaan zoals gepland voor de ster, werd ze jaren geleden het slachtoffer van een oplichterij die haar een fortuin kostte.

Laten we terugkijken op hoe de ster werd opgelicht voor meer dan $ 200.000.

Liv Tyler is een succesvolle actrice

Het kind van een rockster zijn, betekent uit hun schaduw breken om jezelf te vestigen als een onafhankelijke artiest. Dit was de weg die Liv Tyler jaren geleden insloeg toen ze uit de schaduw van haar vader, Steven Tyler, de iconische frontman van Aerosmith leek te komen.

Ironisch genoeg hielpen de Aerosmith-video's Tyler om naam te maken, maar uiteindelijk ontwikkelde ze haar eigen naam in het bedrijf. Dit is te danken aan de hoofdrol in grote films en zelfs een populaire tv-show.

Tylers belangrijkste filmcredits zijn onder meer Armageddon, de Lord of the Rings-films, The Incredible Hulk, Empire Records en meer.

Verrassend genoeg wees de actrice haar succesvolle rol in Armageddon meerdere keren af voordat ze de baan aannam.

"Ik wilde het eerst echt niet doen en ik heb het een paar keer afgewezen, maar de grootste reden dat ik van gedachten veranderde, was omdat ik er bang voor was. Ik wilde het daarom proberen Ik bedoel, ik ben hier niet echt in om geweldige dingen in mijn carrière te doen - ik wil gewoon dat het speciaal is als ik een film maak, "zei ze.

Tyler's had beperkt tv-werk, maar is daar succesvol geweest, met shows als 9-1-1: Lone Star die haar filmografie verankerde.

Dankzij al het succes dat Tyler heeft gevonden, heeft ze een indrukwekkend fortuin kunnen vergaren.

Tyler heeft een nettowaarde van $50 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is Liv Tyler momenteel $ 50 miljoen waard, wat betekent dat ze het financieel redelijk goed voor zichzelf doet.

De meeste salarissen van Tyler zijn onbekend bij dit type, maar met de reeks hits waarin ze is verschenen, waaronder haar succesvolle tv-show, kun je je alleen maar voorstellen hoeveel ze door de jaren heen heeft kunnen verdienen.

Een andere manier waarop Tyler wat geld heeft verdiend, is in de wereld van onroerend goed.

"In 2003 betaalde Liv $ 2,53 miljoen voor een brownstone met vier slaapkamers in West Village in New York City. Ze verkocht het huis in november 2019 voor $ 17,45 miljoen. Zij en haar partner, sportagent Dave Gardner, wonen voornamelijk in West-Londen, waar ze een herenhuis van $ 12,45 miljoen bezitten, "schrijft Celebrity Net Worth.

Natuurlijk kunnen we de goedkeuringsdeals die Tyler heeft gesloten niet negeren. Die hebben de neiging om miljoenen dollars uit te betalen, afhankelijk van de ster. Omdat we met merken als Givenchy hebben gewerkt, denken we dat de bankrekening van Tyler er alleen al geweldig uit zou zien met haar aanbevelingen.

Het is maar goed dat Tyler haar financiën heeft gedekt, want jaren geleden werd de actrice opgelicht met honderdduizenden dollars, iets dat vele anderen had kunnen verwoesten.

Hoe ze werd opgelicht van meer dan $200, 000

Dus, hoe is Liv Tyler opgelicht uit een klein fortuin? Ongelooflijk, Tyler, evenals een aantal andere Hollywood-elites, werden allemaal opgelicht in een salon.

In augustus 2010 meldde TheWrape: "De Amerikaanse geheime dienst heeft woensdag Maria Gabriela Perez, eigenaar van de chique Chez Gabriela Studio, gearresteerd op beschuldiging van fraude, zoals voor het eerst gemeld door TMZ. De 51-jarige, die haar salon in 1986 opende, zou later woensdag- of donderdagochtend voor de rechter verschijnen."

De site merkte ook op dat de "salon schijnbaar een frequente stop is voor een aantal celebs die op zoek zijn naar jongeren, waaronder verschillende die niet zijn genoemd in de rechtbank, zoals Penelope Cruz, Brad Pitt, Halle Berry, Angelina Jolie en verrassend genoeg Val Kilmer, wordt ervan beschuldigd Aniston en anderen over een periode van twee jaar honderdduizenden valse beschuldigingen te hebben gegeven."

Voor Liv Tyler omvatte deze kredietzwendel meer dan $ 214.000 op twee van haar kaarten.

Ongelooflijk, de eigenaar die bij de fraude betrokken was, werd slechts veroordeeld tot een proeftijd van 5 jaar voor de misdaden die ze had begaan.

Dit verhaal dient als een waarschuwend verhaal voor mensen om hun financiën nauwlettend in de gaten te houden, vooral wanneer er mogelijk miljoenen dollars in het spel zijn.

Aanbevolen: