Stephen King is maar uit één film weggelopen - en het zou je kunnen verbazen

Inhoudsopgave:

Stephen King is maar uit één film weggelopen - en het zou je kunnen verbazen
Stephen King is maar uit één film weggelopen - en het zou je kunnen verbazen
Anonim

Geliefde horrorauteur Stephen King heeft meer dan een paar van zijn boeken laten verfilmen voor het grote scherm - hoewel sommige meer goed werden ontvangen dan andere - en nu laat hij fans een klein geheim weten. De productieve pen-pusher gaf eerder toe welke horrorfilm hem doodsbang maakte, en nu zegt hij dat deze Michael Bay-film zo slecht was dat hij het theater uitliep.

Stephen King is misschien geen fan van Shia LaBeouf

Eerder deze week ging collega-romanschrijver Linwood Barclay - beroemd om zijn bestverkopende detectiveromans - naar Twitter om zijn teleurstelling te uiten over het nieuwste deel in de Jurassic Park-franchise, Jurassic World: Dominion. In een bijzonder vernietigende recensie schreef Barclay: "Jurassic World Dominion onderscheidt zich door de eerste film te zijn waar ik in jaren uit ben weggelopen."

Jakkes! King nam kennis van de tweet en stemde in met een eigen antwoord en schreef: Ik ben als volwassene maar uit één film weggelopen: TRANSFORMERS. Zou graag willen weten bij welke andere films mensen zijn weggelopen.”

Een fan reageerde in een poging King zijn opmerking te verduidelijken en vroeg of King doelde op de cartoon uit 1986 of de live-actionfilm uit 2007, geregisseerd door Michael Bay. "Oké, meneer King. U bent zonder twijfel mijn favoriete schrijver aller tijden. In welke Transformers-film liep u weg? De tekenfilmfilm uit 1986 of een van de creaties van Michael Bay?"

King, die een enkele regie-inspanning had met Maximum Overdrive uit 1986, hield zijn reactie kort: "Michael Bay. De eerste."

'Transformers' slaagde erin ondanks kritiek te slagen

King stond niet alleen in zijn kritiek; Transformers werd gefilterd door critici. De actiefilm wist nog steeds meer dan $ 1 miljard binnen te halen aan de kassa en wordt gecrediteerd voor het veranderen van Shia LaBeouf en Megan Fox in bekende namen.

Er kwamen nog een paar bekende gezichten bij om te onthullen van welke ellendige film ze de bioscoop uit hebben gehaald. Sport- en politiek commentator Keith Olbermann voegde toe: “Godfather 3. Nacht na de première in LA. Daarna weer naar binnen gelopen in de veronderstelling dat het erger zou worden. En dat deed het. Kamer vol met Godfather-fans die allemaal juichten toen de dochter werd neergeschoten en lachten toen moeder schreeuwde.”

Aanbevolen: