Een unieke groep fans houdt om deze reden van Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Een unieke groep fans houdt om deze reden van Jennifer Aniston
Een unieke groep fans houdt om deze reden van Jennifer Aniston
Anonim

De meeste beroemdheden hebben iets van een schare fans, of ze nu beroemd zijn vanwege acteren, zingen of gewoon het kind, broer of zus of ouder zijn van iemand die een grotere beroemdheid is. En het is waar dat Jennifer Aniston liefde heeft verdiend van fans over de hele wereld, niet alleen de VS, waar ze wordt beschouwd als zo Amerikaans als appeltaart.

Maar er is een specifieke groep fans die Jennifer leuk vindt om een unieke reden.

Sommige fans houden van Jennifer Aniston om een rare reden

Ok, dus het is een beetje raar, maar alleen omdat Jennifer zelf zich niet precies heeft uitgesproken op de manier waarop deze Redditors lijken te hebben gedaan. Een groep fans houdt echt van Jennifer omdat ze, in een notendop, zeggen dat ze overal kinderloze, ongehuwde vrouwen vertegenwoordigt.

Om eerlijk te zijn, de subreddit waar fans hun gedachten deelden, heet r/Childfree, dus er is wat achtergrond voor toeschouwers die misschien hun hoofd krabben.

Maar in termen van waarom ze zoveel van haar houden? Het is omdat Jennifer zich uitgesproken heeft over het niet ontmoeten van het huwelijk en kinderen om een vervuld leven te leiden. Toegegeven, Aniston is eerder getrouwd geweest -- twee keer -- dus ze is niet bepaald de autoriteit om voor een langere periode alleen te blijven.

Maar er gaan geruchten dat ze Brad heeft verlaten, en niet andersom…

Fans kunnen een relatie hebben als Jen zegt dat het huwelijk niet alles is

Een paar jaar geleden gaf Jennifer een interview waarin ze vertelde hoe irritant de media en het publiek zijn als het gaat om het beoordelen van haar levensstijl. Om te beginnen heeft Jennifer een hekel aan de hele "vrijgezel" en "geminachte" alleenstaande vrouw-trope.

Ze wees erop dat helaas veel van de kritiek op vrouwen die een alleenstaand, kinderloos leven leiden, eigenlijk afkomstig is van vrouwen (die misschien niet zo gelukkig zijn in hun eigen leven). Ze benadrukte ook dat ze het gevoel heeft dat haar huwelijken succesvol waren.

Yep -- Jennifer Aniston zegt dat ze geen "leegte" voelt of geen "angst" heeft om alleen te zijn na twee schijnbaar minnelijke breuken.

Jennifer wil misschien geen moeder zijn -- en fans zijn er dol op

Het is duidelijk dat de r/Childfree-thread precies de plaats is voor sommige van Jen's gevoelens: ze zei letterlijk: "Sommige mensen zijn gewoon gemaakt om echtgenotes te zijn en baby's te krijgen. Ik weet niet hoe natuurlijk dat bij mij opkomt."

Veel mensen in de subreddit delen dezelfde denkwijze, waarbij een fan herha alt: "Ik wou dat de wereld de boodschap zou krijgen dat het leven van een vrouw niet alleen draait om echtgenote of moeder zijn."

Jennifer voelt hun pijn, vooral omdat alle wil-zij-of-wil-niet-zij over het krijgen (of adopteren) van baby's in de media wordt verspreid. Een fan suggereert dat Aniston nooit plannen had om een baby te krijgen, wat suggereert: "Fans waren een beetje geschrokken dat een bijna 50-jarige vrouw kinderloos is."

Het probleem is echter dat iemand ooit heeft aangenomen dat Jen in de eerste plaats moeder wilde worden -- zonder ooit om haar gedachten te vragen.

Aanbevolen: