Miley Cyrus weet niet hoe ze moet glimlachen, en daarom doet ze dit

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus weet niet hoe ze moet glimlachen, en daarom doet ze dit
Miley Cyrus weet niet hoe ze moet glimlachen, en daarom doet ze dit
Anonim

Miley Cyrus heeft een wereld van dingen om over te lachen. De popster heeft meer dan miljoenen volgers op Instagram en heeft zelfs nog meer geld. Als klap op de vuurpijl rockt Cyrus een unieke look die tegelijkertijd glamoureus, sexy en boos is. Desalniettemin glimlacht de jonge kunstenaar zelden wanneer hij wordt benaderd door de paparazzi, maar kiest hij ervoor om een gezicht voor de camera te trekken. Door de unieke poses van Cyrus vragen haar fans zich af waarom de popster zo ongelukkig lijkt op haar foto's. Kan ze überhaupt wel lachen? En zo ja, waarom niet?

We hebben wat onderzoek gedaan naar alles wat Miley te bieden heeft om lezers te helpen de waarheid achter de pose van de popzangeres te begrijpen en of er stiekem wel of niet een glimlach onder schuilgaat.

Miley kan eigenlijk niet glimlachen

Een simpele glimlach of zelfs een enthousiaste grijns worden beide beschouwd als fundamentele biologische reacties. Het kan echter moeilijk zijn om geluk te faken op een moment dat intens of ongemakkelijk is. Dat lijkt het geval te zijn voor Cyrus, die heeft toegegeven dat ze zich niet op haar gemak voelt voor de camera's. Tenminste, niet genoeg om haar parelwitte blanken te laten flitsen voor een foto.

Volgens een rapport van J-14 vertelde Cyrus haar publiek dat ze eigenlijk cameraschuw is. "Ik schaam me om foto's te maken", bekende de ster, "dat is eigenlijk de waarheid. Ik schaam me zo omdat mensen foto's van me maken, en ik niet weet hoe ik moet glimlachen, en gewoon ongemakkelijk ben." Dat is zeker geen gemakkelijke situatie voor een beroemdheid!

Dus, hoe gaat Cyrus om met haar gebrek aan zelfvertrouwen? De outlet houdt vol dat de zangeres gewoon spontaan een gezicht trekt. Cyrus legde uit: "Ik steek mijn tong uit, want ik weet niet wat ik anders moet doen."

Een parel van vertrouwen toevoegen

Het feit dat Cyrus niet van de camera houdt, betekent niet dat ze geen veranderingen heeft aangebracht om haar zelfrespect te verbeteren. Een van de grootste aanpassingen van de kunstenaar aan haar glimlach was een tandheelkundige ingreep die bedoeld was om haar tanden recht te maken.

Volgens een orthodontistenpraktijk in Aurora, Colorado, ligt het geheim van het verbeteren van de glimlach van de popster in een zeldzaam type beugel, 'linguale beugel' genaamd. In tegenstelling tot een traditioneel apparaat, wordt dit specifieke apparaat achter de tanden geplaatst in plaats van ervoor. Als gevolg hiervan kan het verfraaiingsproces plaatsvinden op de Down Low, zonder dat iemand anders erachter komt. Best chique!

Een glimp van geluk

Een beugel voor de tong heeft Cyrus misschien een hele nieuwe glimlach gegeven, maar gebruikt ze die ook? Het antwoord, volgens Instagram van de ster, is "soms". Terwijl de zangeres met een agressieve grimas met open mond blijft poseren voor de camera's, laat ze af en toe haar parelwitte blanken zien. We hopen in de toekomst meer glimlachen van Miley te zien.

Aanbevolen: