Twitter ontmaskert Channing Tatum voor het volgen van meerdere fanpagina's van zijn geruchtmakende vriendin Zoë Kravitz

Twitter ontmaskert Channing Tatum voor het volgen van meerdere fanpagina's van zijn geruchtmakende vriendin Zoë Kravitz
Twitter ontmaskert Channing Tatum voor het volgen van meerdere fanpagina's van zijn geruchtmakende vriendin Zoë Kravitz
Anonim

Acteurs Channing Tatum en Zoë Kravitz hebben de afgelopen weken geruchten verspreid over daten, vooral nadat ze betrapt waren op het delen van een fiets in New York City. Meest recentelijk volgde Tatum een aantal Kravitz-fanpagina's op Instagram, een riskante zet die fans 'dorstig' hebben genoemd.

Het duo is samengebracht door de aanstaande thriller Pussy Island, waarin Kravtiz regisseert en in de hoofdrol speelt. Volgens Deadline voegde Tatum zich bij de cast om "filantroop en techmagnaat" Slater King te spelen - die lijkt het middelpunt van de aandacht voor het karakter van Kravtiz.

Tegelijk met het flirterige Instagram-gedrag van Tatum, werd Kravtiz' scheiding van Nocturnal Animals-acteur Karl Glusman afgerond. Er is gemeld dat de twee hun echtscheidingsregelingen op maandag 23 augustus hebben afgerond nadat ze in december 2020 uit elkaar gingen. "Zoe Kravitz en Karl Glusman zijn officieel gescheiden. ET heeft vernomen dat het vonnis over hun scheiding maandag bij een rechtbank in New York is ingediend voordat het de volgende dag in de archieven wordt opgenomen, "schrijft Entertainment Tonight.

Zoals fans hebben opgemerkt, lijkt het er niet op dat Kravitz van plan is om lang 'single' te blijven. Velen wijzen erop dat het geruchtenpaar er gelukkig uitziet terwijl ze samen tijd doorbrengen. Ze zijn ook niet terughoudend geweest over hun voorliefde voor elkaar. Zoals opgemerkt door een fan, is Tatum begonnen met het volgen van meerdere Kravtiz-fanpagina's op zijn persoonlijke Instagram-account.

Deze fan schreef: "LMFAO CHANNING TATUM VOLGEND EEN ZOE KRAVITZ STAN-ACCOUNT STUURT MIJ!"

Sinds deze tweet hebben fans en outlets bevestigd dat Tatum vier verschillende fanpagina's volgde die gewijd waren aan het werk en leven van Kravitz. In een reactie op deze bevinding tweette een fan: "Dit is schattig, ik wil dat mijn man zo geobsedeerd door mij is!"

Een ander voegde eraan toe: "Ik heb het gevoel dat Zoe een van die meisjes is die je binnen de eerste 10 minuten nadat je haar kent, verslaafd maakt."

Een derde schreef: "Beroemde mensen hebben zoveel geluk dat je in elke situatie online naar eindeloze foto's van je SO kunt kijken en een band kunt opbouwen met mensen die ook door hen geobsedeerd zijn."

Hoewel er kleine details over de aankomende film van Kravitz zijn aangekondigd, houden de twee costars de pers zeker in hun zak met hun vriendelijke escapades. Naar verluidt zal Pussy Island het personage Frida van Kravitz volgen dat zich een weg baant in King's leven en op zijn privé-eiland. De synopsis luidt: "Frida voelt dat er meer is op dit eiland dan op het eerste gezicht lijkt. Iets waar ze haar vinger niet helemaal op kan leggen. Iets angstaanjagends."

Fans zijn verheugd om te zien wat de toekomst biedt voor het dynamische duo en houden de ontwikkeling van hun relatie nauwlettend in de gaten. Telt het volgen van fanpagina's als Instagram-officieel? Het vonnis is nog niet bekend.

Aanbevolen: