Fans zijn geobsedeerd door de drakentattoo van Billie Eilish

Inhoudsopgave:

Fans zijn geobsedeerd door de drakentattoo van Billie Eilish
Fans zijn geobsedeerd door de drakentattoo van Billie Eilish
Anonim

Billie Eilish wierp haar wijde kleren af voor haar Britse Vogue-fotoshoot en fans zijn onder de indruk van de foto's. Door de jaren heen is de Your Power-zangeres een verfrissende artiest geweest die unieke muziek naar de tafel brengt, en Eilish pronkte altijd met haar kenmerkende wijde garderobe.

Met haar nieuwe fotoshoot is het duidelijk dat Billie's nieuwe artistieke tijdperk, samen met haar aankomende album, haar zelfverzekerd genoeg heeft gemaakt om deze onverwachte kant van zichzelf met de rest van de wereld te delen. Vorig jaar onthulde de met een Grammy bekroonde artiest dat ze had aangevinkt om een tatoeage van haar bucketlist te krijgen, maar fans zouden nooit zien wat het was.

Billie heeft een drakentattoo op haar dij

In de onlangs vrijgegeven foto's poseerde de zangeres in op maat gemaakte korsetten, waardoor fans haar prachtige, gedetailleerde drakentattoo konden bekijken.

Hoewel Billie in het interview niet inging op haar tatoeage, deelde ze een nieuwe mantra die ze in de loop der jaren zal volgen.

"Het gaat er allemaal om waar je je goed bij voelt. Als je geopereerd wilt worden, ga dan voor een operatie." Ze voegde eraan toe: "Als je een jurk wilt dragen waarvan iemand vindt dat je er te groot uitziet, f k it… als je het gevoel hebt dat je er goed uitziet, zie je er goed uit." Fans zijn dol op deze nieuwe versie van Billie en hebben alleen maar goede dingen te zeggen over haar tatoeage. [EMBED_TWITTER]zei: "Er wordt van mij verwacht dat ik mijn dag ga beëindigen na het zien van de tattoo van @billieeilish ???" @makonthemic deelde: "Vandaag zag ik voor het eerst de hippe tatoeage van Billie Eilish en ik weet niet hoe ik ooit zonder heb geleefd."

@mizphantasm zei: "BILLIE EILISH HEEFT EEN DRAAKTATTOO OP HAAR DIJ!!"

De zangeres bereidt zich voor om haar tweede studioalbum, Happier Than Ever op 30 juli uit te brengen. Het bevat 16 nummers, en sommige heten "Billie Bossa Nova", "mijn toekomst", "Oxytocin, " Lost Oorzaak" en "NDA", onder andere.

[EMBED_TWITTER]Net toen fans geen genoeg konden krijgen van Billie's internetbrekende transformatie, werd de zanger onthuld als een van de covoorzitters van het Met Gala dit jaar, samen met Naomi Osaka, Amanda Gorman en Timothée Chalamet. Door de aankondiging is Billie Eilish de jongste covoorzitter ooit in de geschiedenis van de Met Gala.

Aanbevolen: