De geschiedenis van Kourtney Kardashian's liefdesleven voor Travis Barker

Inhoudsopgave:

De geschiedenis van Kourtney Kardashian's liefdesleven voor Travis Barker
De geschiedenis van Kourtney Kardashian's liefdesleven voor Travis Barker
Anonim

Het verhaal van Kourtney Kardashian's liefdesleven volgt de realityster sinds zij en haar beroemde familie in 2007 op onze schermen verschenen met de allereerste aflevering van Keeping Up Met de Kardashians. In de inaugurele aflevering had Kourtney een relatiedrama met haar toenmalige vriend (en toekomstige baby-papa) Scott Disick. Hun relatie zou zich herhalen, aan en uit, gedurende de 14 jaar dat ze in de show speelde, voorafgaand aan haar vertrek in seizoen 18. En hoewel die relatie niet lang duurde, is het nog lang en gelukkig voor de De 42-jarige Kardashian, die onlangs haar verloving met Blink-182-drummer Travis Barker, 45, heeft aangekondigd. De twee supersterren, die de krantenkoppen haalden met hun vriendschap met mede-celeb-powerkoppel Megan Fox en Machine Gun Kelly, hadden een wervelende romance die leidde tot een snelle verloving. Maar wie waren de geliefden in het leven van Kardashian vóór Barker? Lees verder voor een snelle romantische geschiedenis van de oudste van de Kardashian-klan!

6 Ze had een knipperlichtrelatie met Scott Disick

Disick, 38, en Kardashian ontmoetten elkaar in 2006 op een huisfeest in Mexico, maar zoals Kardashian zich herinnerde in de Keeping Up-spin-offshow Kourtney & Khloé Take the Hamptons, was het geen liefde op het eerste gezicht. Disick, vier jaar jonger dan zij, 'zo vervelend' vindt. De twee hadden de volgende negen jaar een knipperlichtrelatie, voordat ze in 2015 voorgoed uit elkaar gingen. Hun relatie werd zwaar uitgespeeld in hun tv-programma's, samen met Disick's worsteling met verslaving. Kardashian noemde het feesten van Disick voor de splitsing en een behoefte om te vertrekken voor het welzijn van haar en haar kinderen.

Het ex-koppel deelt drie kinderen uit hun bijna tien jaar durende relatie en is nog steeds nauw betrokken bij elkaars leven. Disick heeft een hoofdrol in de tv-programma's van Kardashian's familie, en Kardashian heeft een gastoptreden gehad in zijn renovatieshow in 2019, Flip It Like Disick.

5 Ze had naar verluidt een relatie met Justin Bieber

Deze kwam als een verrassing voor fans van zowel de realityster als de popzangeres, toen de twee beroemde gezichten, met een leeftijdsverschil van 15 jaar, naar verluidt eind 2015 met elkaar in contact kwamen na haar scheiding van Disick. Voor het eerst samen gezien in restaurant The Nice Guy in L. A., begon een vriend van de familie Bieber naar verluidt "alleen met Kourtney om te gaan omdat ze meer uitging", vertelde een bron aan Us Weekly in december 2015. "Sorry" zanger. Kardashian had naar verluidt "plezier" met de Canadese popster, in wat de media haar "wraakrelatie" noemden nadat Disick was gespot tijdens een feestje met een "kader van schaars geklede vrouwen"."

Twee maanden later vertelde Kardashian aan Ellen DeGeneres dat de twee gewoon vrienden waren. Wat Bieber betreft, de hitmaker had eerder tegen vrienden opgeschept over contact met de realityster, maar bleef terughoudend toen hem dat in december in het radioprogramma The Bert Show werd gevraagd. 'Ik word gebruikt, man. Wat kan ik zeggen?' zei hij tegen de radio-dj.

4 Ze ging uit met Younes Bendjima, die 14 jaar jonger was dan haar

Younes Bendjima en Kourtney Kardashian begonnen te daten nadat Kardashian het 14 jaar jongere model ontmoette tijdens Paris Fashion Week in oktober 2016, de avond voordat haar zus Kim Kardashian onder schot werd beroofd. De twee dateerden tot de zomer van 2018, toen Bendjima een "nare opmerking" achterliet op Kardashian's Instagram-pagina. Het paar ging kort daarna uit elkaar en Bendjima werd al snel gezien met de voormalige Las Vegas-serveerster Jordan Ozuna, die eerder in verband was gebracht met Kardashian's ex/vriend Justin Bieber.

3 Ze had een affaire met Luka Sabbat

Kardashian lanceerde opnieuw geruchten in september 2018 toen ze werd gespot tijdens een diner met model en volwassen acteur Luka Sabbat in The Nice Guy in L. A. (dezelfde plek waar ze voor het eerst werd gezien met Justin Bieber!) Het leeftijdsverschil leek het paar niet te deren, die samen naar Chicago vlogen om twee weken later de TAO-nachtclub te openen, voordat ze terugkeerden naar L. A. en op een dubbele date gingen met zus Kendall Jenner en haar toen bekende beau Anwar Hadid. Hoewel de twee de komende maanden schijnbaar geen genoeg van elkaar konden krijgen, terwijl vrienden van de Kardashians People vertelden dat de twee steeds exclusiever werden, vertelde Sabbat The Cut in februari 2019 dat de twee "absoluut niet aan het daten waren".

2 Ze begon te daten met Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn al jaren vrienden, blijkbaar ontmoetten ze elkaar in 2006 toen Barker verkering had met Paris Hilton, toen bestie van Kardashian's zus Kim. Nadat ze in 2019 uit eten waren gezien, zei Barker dat ze gewoon vrienden waren, maar de dingen veranderden eerder dit jaar toen het paar voor het eerst openlijk begon te flirten op Instagram. Internetspeurneuzen merkten op dat het paar foto's op dezelfde locaties plaatste en commentaar leverde op elkaars foto's. Rond Valentijnsdag plaatste Kardashian een foto van de handen van het paar verstrengeld op haar Instagram, alles behalve bevestigend dat het paar een item was. Het paar had eind maart 2021 hun eerste openbare date in Las Vegas, tijdens een UFC-wedstrijd met hun favoriete koppel Megan Fox en Machine Gun Kelly, en de twee koppels zijn sindsdien niet meer gestopt met het pronken met hun liefde.

1 …En dan voor altijd

Barker is de eerste oudere man met wie Kardashian een date heeft gehad sinds hij in de openbaarheid was, en voor de eerste keer lijkt het alsof haar relatie voor altijd zal zijn, met de 45-jarige beroemde drummer die de moeder ten huwelijk vraagt van drie slechts zeven maanden na de bevestiging van hun relatie. Barker heeft haar naam in zijn borst geschreven en dankt Kardashian dat hij hem voor het eerst sinds zijn crash in 2008 aan boord van een vliegtuig heeft geholpen. Op 17 oktober deelde het beroemde paar op hun sociale media-accounts dat Barker een met rozen bedekte Montecito had geregeld Strand in Californië als locatie van het voorstel. Het moment zou zijn vastgelegd voor de komende Hulu-televisieshow van de Kardashian-familie. Dit is het eerste huwelijk voor Kardashian en het derde voor Barker.

Aanbevolen: