Miley Cyrus' Mullet-kapsel is net als haar vader, Billy Ray Cyrus

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus' Mullet-kapsel is net als haar vader, Billy Ray Cyrus
Miley Cyrus' Mullet-kapsel is net als haar vader, Billy Ray Cyrus
Anonim

Miley en Billy Ray Cyrus hebben veel ups en downs gehad in hun vader-dochterrelatie, maar hun Mullet-kapsel is een constante gebleven.

Het is een paar maanden geleden dat Miley Cyrus haar dramatische Mullet-kapsel debuteerde, maar haar fans weten niet dat de look is geïnspireerd op haar vader, Billy Ray Cyrus! Haar vader is een countryster en droeg een mul in de jaren 90, vooral tijdens de release van de hitsingle Achy Breaky Heart.

Natuurlijk was Miley's vader niet de eerste die het kapsel populair maakte, maar hij deed het goed genoeg om in de jaren 90 een voorbeeldkind voor het kapsel te worden. Stijl lijkt in de Cyrus-familie te zitten, want nu heeft Miley de look zelf omarmd!

Zo vader, zo dochter?

Tijdens weer een verrassende terugblik deelde Billy Ray Cyrus een tijdloze herinnering aan de kleine Miley en zichzelf, waar hij wordt gezien met het huidige kapsel van zijn dochter.

"Gelukkige MulletMonday! Kijk hoe mooi mijn kleine meid is in haar kleine blauwe jurkje. Het lijkt gisteren… maar het was lang geleden", schreef Cyrus in een bericht dat op Instagram werd gedeeld.

"De dingen veranderen man en dat is een feit. Ik wil mijn mul terug", voegde hij eraan toe, zijn lied aanhalend van zijn studioalbum uit 2017 met de titel Set The Record Straight.

Fans reageerden op zijn bericht en schreven dat Miley inderdaad "die harder had teruggebracht", verwijzend naar het nieuwe kapsel van de zanger. Miley's moeder Tish Cyrus schreef: "Ik herinner me dit ook als de dag van gisteren. Waar is de hele tijd gebleven?"

Miley is nu al maanden sportief in de look

Miley Cyrus heeft sinds haar tijd op Hannah Montana honderd verschillende kapsels gewiegd, van haar lange lokken tot een A-lijn bob, ze heeft elk kapsel gedragen dat er is. Ze heeft echter al heel lang het mul-kapsel!

The Wrecking Ball-zangeres deelde haar look voor het eerst in januari van dit jaar, met als onderschrift de foto: "Nieuw haar. Nieuwjaar. NIEUWE MUZIEK!" Fans trokken meteen vergelijkingen met de nostalgische jaren 90-look en Miley heeft haar haar sindsdien nog korter geknipt.

Meestal droegen mannen het kapsel "kort aan de voorkant en lang aan de achterkant", maar Miley rockt de look nog beter. Het aankomende album van de zangeres, Plastic Hearts, komt op 27 november uit, en fans verwachten deze keer nog veel meer Rock n Roll van haar te horen! Misschien heeft het iets met het haar te maken.

Aanbevolen: