Hier is hoe Meghan Markle verbonden is met Robin Thicke

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Meghan Markle verbonden is met Robin Thicke
Hier is hoe Meghan Markle verbonden is met Robin Thicke
Anonim

Iedereen weet al dat Meghan Markle connecties heeft in Hollywood. Maar een van de meest verrassende is de manier waarop ze Robin Thicke kent.

Tussen haar acteeroptredens, het vasthouden van de koffers op 'Deal or No Deal' en andere verschillende banen die ze had om de eindjes aan elkaar te knopen, bracht Meghan veel tijd door in de industrie, ellebogen wrijvend met mensen overal in het entertainment wereld.

Hoe kwam ze in contact met Robin Thicke?

Meghan Markle Knew Paula And Robin Pre-Fame

Nadat Robin Thicke en Paula Patton uit elkaar gingen, werd er niet veel meer over Paula vernomen. Maar het paar had een lange geschiedenis samen, en het verhaal over hoe ze uiteindelijk uit elkaar gingen is interessant.

Maar het is het begin van het huwelijk van het paar dat fans de verrassende connectie van Meghan Markle met Robin en zijn vrouw kunnen vinden. Meghan kende ze allebei lang voordat Robin danste met een twerkende Miley Cyrus en de Twitter-geschiedenis inging.

Wat deed Meghan voordat ze actrice werd?

De meeste fans weten dat Meghan Markle een actrice was, namelijk in 'Suits', voordat ze Harry ontmoette en ermee trouwde. Maar Markle had nog een paar andere klusjes om de rekeningen te betalen, en bij een van hen ontmoette ze Robin Thicke voordat hij enorm beroemd werd vanwege 'Blurred Lines'.

Meghan heeft in interviews verteld dat ze kalligrafie deed als bijzaak. Ze leerde de vaardigheid terwijl ze op school zat, en het maken van handgeschreven uitnodigingen en kaarten hielp haar de kost te betalen terwijl ze een huis huurde met kamergenoten.

Hoe kent Meghan Markle Robin Thicke?

Het lijkt een eeuwigheid geleden, maar in 2005 trouwde Robin Thick met zijn toenmalige vriendin (van meer dan een decennium), Paula Patton. Hoewel het paar elkaar als tieners ontmoette, stapten ze uiteindelijk in 2005 in het huwelijksbootje, en natuurlijk hadden ze mooie uitnodigingen nodig voor hun bruiloft.

En Meghan Markle, die al een kalligraaf van de sterren was, stond bovenaan hun lijst voor hun huwelijksuitnodigingen.

Nadat Markle kalligrafie had geleerd op een katholieke school, begon Markle banen te vinden voor merken als Dolce & Gabbana en schreef hij tijdens de feestdagen 'correspondentie met beroemdheden'. Dus haar naam kwam gemakkelijk naar voren toen Paula en Robin op zoek waren naar de perfecte uitnodigingen voor hun huwelijk.

Het is duidelijk dat Meghan beide helften van het nu gescheiden paar kende, en hun huwelijksuitnodigingen waren waarschijnlijk top. Jammer dat ze sindsdien uit elkaar zijn gegaan, hoewel Robin het goed lijkt te doen met zijn nieuwe liefje -- en hun drie kinderen -- April Love Geary.

Het naar verluidt verloofde paar zal echter iemand anders moeten vinden om hun huwelijksuitnodigingen te doen; Meghan heeft geen ingehuurde kalligrafie meer gedaan sinds ze haar optreden op 'Suits' plaatste, en haar diensten zouden op dit moment waarschijnlijk ver buiten het budget van elke celeb liggen!

Aanbevolen: