4 acteurs die er spijt van hadden dat ze live-action Nickelodeon-sterren waren (en 16 die er dol op waren)

Inhoudsopgave:

4 acteurs die er spijt van hadden dat ze live-action Nickelodeon-sterren waren (en 16 die er dol op waren)
4 acteurs die er spijt van hadden dat ze live-action Nickelodeon-sterren waren (en 16 die er dol op waren)
Anonim

Als mensen aan Nickelodeon denken, zijn de eerste shows die ze zich meestal herinneren tekenfilms, en we nemen het ze niet kwalijk. Dit kanaal weet hoe je tekenfilms moet maken. Dit betekent echter niet dat Nick geen geweldige live-actieshows heeft geproduceerd, en het zal niet lang duren voordat Nick-fans het hiermee eens zijn, aangezien ze waarschijnlijk een voorbeeld uit hun hoofd kunnen bedenken. Ze hebben geweldige spelshows gehad zoals Legends of the Hidden Temple en Double Dare, onvergetelijke sitcoms zoals Drake en Josh en The Adventures of Pete & Pete, en zelfs variétéshows zoals The Amanda Show en natuurlijk All That.

Helaas, hoewel veel acteurs net zoveel plezier beleefden aan het deelnemen aan genoemde shows als wij aan het kijken ernaar, zoals we eerder hebben besproken met sommige CW- en Disney Channel-shows, hebben sommige acteurs niet de beste tijd met hen. Dit is niet per se omdat ze een hekel hebben aan de show of iets dat met Nickelodeon te maken heeft, maar kan in plaats daarvan soms worden toegeschreven aan debatten met andere castleden, persoonlijke problemen die op dat moment gaande waren, of een onenigheid met hoe hun personages zijn geschreven.

Gelukkig hebben de meeste acteurs die we op deze lijst zullen bespreken niet alleen genoten van hun tijd op Nickelodeon, maar blijven ze zichzelf associëren met hun personage. Sommigen hopen zelfs een revival te zien of eraan mee te werken, wat zeker een aantal hardcore Nick-fans zal aanspreken.

Dus, laten we teruggaan naar het land van slijm en dwaze shows terwijl we kijken naar 4 acteurs die er spijt van hadden dat ze live-action Nickelodeon-sterren waren (en 16 die er dol op waren).

20 Spijtig: Ariana Grande (Sam & Cat)

Afbeelding
Afbeelding

Sam & Cat was zowel een vervolg als een spin-off van de favoriete sitcoms iCarly en Victorious, en volgden de vriendschap (en babysit-business) van Sam Puckett van Jennette McCurdy en Cat Valentine van Ariana Grande. Helaas, hoewel de serie op een tweede seizoen leek te staan, werd deze op mysterieuze wijze geannuleerd na foto's van McCurdy die online opdoken die haar in een twijfelachtig daglicht lieten zien. Gecombineerd met geruchten over een vete tussen Grande en McCurdy, leek het alsof het einde van de succesvolle show het gevolg was van een schandaal.

McCurdy ontkende later hun vete en Grande besprak een van haar grootste problemen met de show met Billboard: niet McCurdy, maar haar karakter.

"Ik was lange tijd gehecht aan een personage dat helemaal niet op mezelf leek", zei ze. "Het was een beetje frustrerend."

19 Aanbeden: Kenan Thompson (All That)

Afbeelding
Afbeelding

2019 is een heel bijzonder jaar voor acteur/komiek Kenan Thompson. Het markeert niet alleen zijn 16e seizoen op Saturday Night Live, maar ook de 25e verjaardag van All That, zijn debuut op tv. Hij mocht niet alleen het podium delen met mensen als Amanda Bynes en Kel Mitchell (zijn toekomstige co-ster in Good Burger en Kenan & Kel), maar hij werd ook onderdeel van een van Nickelodeon's grootste shows ooit.

Thompson vertelde Variety zelfs dat de show "alles" voor hem is en dat "het een hoofdprogramma voor Nickelodeon zou moeten zijn."

Daarom is het geen wonder dat Thompson een revival van de klassieke schetsreeks gaat produceren. Hoewel het onduidelijk is of Thompson Bynes terug in de show zal krijgen, lijdt het geen twijfel dat hij zal helpen om wat bekende gezichten voor oudere fans binnen te halen.

18 Aanbeden: Drake Bell (Drake And Josh)

Afbeelding
Afbeelding

Over voormalige Nickelodeon-sterren gesproken die graag willen deelnemen aan een revival van hun oude show, we gaan nu over naar Drake Bell, voormalig co-ster naast Josh Peck in het zeer populaire Drake & Josh. Sinds de finale via de kerstfilm in 2008 hebben fans aangedrongen op een reünie. Echter, na het nieuws dat Bell niet was uitgenodigd voor Peck's bruiloft in 2017 (ondanks dat hij vorig jaar in Peck's kortstondige sitcom Grandfathered verscheen), hadden fans het gevoel dat hun dromen waren vervlogen.

Gelukkig verzonnen de twee later dat jaar op de VMA's, en Bell heeft sindsdien zijn opwinding uitgesproken over een reboot waar hij "in een oogwenk" deel van zou uitmaken.

"Josh kwam met iets kleins waarvan ik denk dat het waarschijnlijk de meest geniale en absoluut meest briljante manier is om ons terug te brengen," vertelde Bell aan Metro.

17 Aanbeden: Jamie Lynn Spears (Zoey 101)

Afbeelding
Afbeelding

Genomineerd voor een Primetime Emmy voor Outstanding Children's Program en met een van de meest pakkende themaliedjes in de geschiedenis van Nickelodeon, bleek Zoey 101 een van de populairste sitcoms voor tieners van de late jaren 2000. Het eindigde echter in 2008 na een reeks van vier seizoenen, en direct nadat werd onthuld dat ster Jamie Lynn Spears op 16-jarige leeftijd zwanger was. Hoewel Spears heeft ontkend dat dit de reden was voor het einde van de show, is het zeker beïnvloedde haar carrière.

Gelukkig heeft dit haar liefde voor de show niet beïnvloed, zoals blijkt uit haar Instagram-bericht eerder dit jaar.

"Serieus, zo dankbaar voor deze show en iedereen die ervan hield en steunde", schreef ze. "Ik ben opgegroeid met deze show, dus het was ook zo'n beetje mijn jeugd."

En, mocht je het je afvragen, ja, Spears heeft interesse getoond in een reboot.

16 Aanbeden: Keke Palmer (True Jackson VP)

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we eerder hebben opgemerkt, zijn er enkele sitcom-acteurs die het gewoon niet met elkaar kunnen vinden. Gelukkig leek dit geen probleem te zijn voor Keke Palmer en haar co-sterren in haar hitshow True Jackson VP. Tijdens een gesprek met International Business Times besprak de actrice/zangeres de geweldige chemie die ze had met de cast, met name Ashley Argota en Matt Shively.

"Ja, we hadden meteen de chemie, maar tijdens onze samenwerking werden we natuurlijk nog meer op elkaar afgestemd en zelfs beter in staat om tegen elkaar uit te spelen en een beetje te komen waar de ander gaat met iets mee, 'zei Palmer."Maar onze band is in de loop van de tijd alleen maar toegenomen."

Toen hem werd gevraagd naar een mogelijke reünie, zei Palmer dat ze misschien iets voor de fans zou willen doen, maar "het zou zeker volwassener moeten zijn."

15 Spijtig: Ryan Reynolds (Vijftien)

Afbeelding
Afbeelding

Veel acteurs schamen zich als ze terugkijken op hun eerdere rollen. We hadden echter nooit gedacht dat we Ryan Reynolds op Nickelodeon zouden zien.

In het begin van de jaren '90 speelde Reynolds de rol van Hillside School-student Billy Simpson in Fifteen (Hillside in Canada), die opkeek tegen 'cool kid' Dylan en zich uiteindelijk wendde tot het lastigvallen van kinderen vanwege persoonlijke problemen. Terwijl hij op LIVE met Kelly en Ryan verscheen, kreeg Reynolds een clip van de show te zien (zijn eerste acteerbaan), en hij was zowel geschokt als beschaamd om te zien dat dit deel van zijn carrière ter sprake kwam, want ondanks het feit dat hij $ 150 per aflevering verdiende, tijdelijk stoppen met acteren na deze rol.

"…Ik haatte (acteren) toen, echt waar", zei hij. "Ik deed het gewoon om het huis uit te komen."

Goed om te zien dat je het nu beter bev alt, Ryan.

14 Aanbeden: Melissa Joan Hart (Clarissa legt het allemaal uit)

Afbeelding
Afbeelding

Voordat ze haar 'charms' op Sabrina the Teenage Witch liet zien, besprak Melissa Joan Hart adolescente problemen met Nickelodeon-kijkers in Clarissa Explains It All. Ook was ze blijkbaar een trendsetter, althans volgens wat fans aan Hart vertellen.

"Clarissa had absoluut een betere stijl dan Sabrina," zei Hart op Today.

Naast mode besprak Hart ook haar eerste rodeloperevenement dat plaatsvond in haar Nick-dagen.

"…Ik heb de Mowry-zussen en de meisjes van Full House ontmoet, " zei ze. "Het was gewoon geweldig."

Hart speelde verder in een andere succesvolle sitcom, Melissa & Joey van ABC Family. Vingers gekruist, het zal worden gevolgd door een Clarissa-reboot (als het ooit weer in productie komt).

13 Aanbeden: Steve Burns (Blue's Clues)

Afbeelding
Afbeelding

Wie kan tellen hoeveel kinderen zijn opgegroeid met dit geliefde educatieve programma? Tot op de dag van vandaag blijft het een van Nickelodeon's meest succesvolle kinderprogramma's, niet in de laatste plaats vanwege het optreden van Steve Burns' Mr. Rogers-achtige houding. Echter, toegewijde fans herinneren zich Burns' vertrek uit 2002, waarna hij werd vervangen door zijn "broer" Joe (Donovan Patton). Geruchten begonnen zich te verspreiden over alles, van een muziekcarrière tot zijn overlijden, maar gelukkig was de echte reden hierachter eenvoudiger (en minder tragisch): hij werd ouder en verloor zijn haar, dus hij vond dat het tijd was om te gaan.

TMZ sprak met Burns over de aanstaande reboot (die wordt gehost door Joshua Dela Cruz), wat hem niet alleen dankbaar maakte voor nostalgische fans, maar ook bereid was John Cena (die misschien auditie deed om te hosten) uit te dagen voor zijn oude functie. Verander nooit, Steve.

12 Aanbeden: Victoria Justice (Victorious)

Afbeelding
Afbeelding

Jennette McCurdy is niet de enige Nickelodeon-acteur die geruchten over een vete met Ariana Grande moest verdrijven, want Victorious-ster Victoria Justice deed hetzelfde in The Meredith Vieira Show. Volgens haar leidde een misverstand van een Seventeen-interview met Grande ertoe dat fans haar de schuld gaven van het feit dat ze een last was en hielpen bij het annuleren van de show, wat ze beweerde: "kan niet verder van de waarheid zijn."

"Natuurlijk hebben we onze meningsverschillen gehad, maar uiteindelijk was iedereen in de cast van Victorious een familie, en ik hou van ze en respecteer ze allemaal en wens ze allemaal het beste, ongeacht wat, "zei Justitie.

Maar als er geen vete is, waarom was Justice dan niet te zien in Grande's "thank u, next" muziekvideo?

11 Adored: Nat And Alex Wolff (The [Bare] Brothers Band)

Afbeelding
Afbeelding

Eerst een mockumentary, toen een tv-show, en nu een dierbare herinnering in de hoofden van verschillende Nickelodeon-fans, The [Bare] Brothers Band was een fenomeen voor kinderen van eind jaren 2000 en gaf ons hitnummers als "'Crazy Car" en "Ik wil niet naar school." Ja, dat waren mooie tijden, en de broers Nat en Alex Wolff zijn het daarmee eens. Terwijl de bandleden een reünie bespraken via Twitter in 2017, zei het pop-rockduo: "een heleboel geweldige momenten waar ik graag aan terugdenk uit de NBB-dagen."

Terwijl de broers momenteel het groot maken met hun acteercarrières, klinkt het alsof ze nooit te oud zullen zijn om samen te komen en een "Banana Smoothie" te maken met al hun oude fans.

10 Spijtig: Jennette McCurdy (iCarly)

Afbeelding
Afbeelding

Jennette McCurdy heeft misschien haar problemen met co-ster Ariana Grande op Sam & Cat ontkend, maar haar gevecht met persoonlijke problemen was maar al te reëel. Hoewel ze sinds haar elfde een stoornis had, trof het haar nog harder door het overweldigende succes van iCarly. Helaas bleef het daar niet bij. Op 18-jarige leeftijd werd bij haar moeder een terminale ziekte vastgesteld, die haar met haar aandoening in de tegenovergestelde (maar even tragische) richting duwde.

"iCarly was een wereldwijd fenomeen geworden, ik had een platencontract bij een chique platenlabel, mijn moeder kwam langs en ik kon de druk van alles wat er om me heen gebeurde gewoon niet aan", schreef ze in haar HuffPost-essay.

Gelukkig heeft McCurdy hulp gezocht in therapie en sindsdien gaat het beter.

9 Aanbeden: Kendall Schmidt (Big Time Rush)

Afbeelding
Afbeelding

Voor de Nickelodeon-fans die het tijdperk van de Naked Brothers Band hebben gemist, is het waarschijnlijk dat ze in plaats daarvan rockten naar de volgende jongensband van het netwerk, Big Time Rush, die ook speelde in hun eigen sitcom van 2009 tot 2013. Bestaande uit Kendall, James, Carlos en Logan, vier beste vrienden uit Minnesota die het 'big time' in Hollywood deden, wordt de show herinnerd om zijn slapstick-humor (met dank aan Ned's Declassified School Survival Guide-maker Scott Fellows) en, natuurlijk, super pakkende liedjes.

Groepsleider Kendall Schmidt is misschien weer bij zijn eerste muziekgroep, Heffron Drive, gekomen, maar hij kijkt nog steeds met plezier terug op zijn tijd bij de boyband.

"We hebben veel tijd en energie in de band gestoken en heel hard gewerkt", vertelde Schmidt aan Bustle. "Het hele jongensbandgedoe gebeurde op dat moment niet echt - en we hebben het echt teruggebracht."

8 Aanbeden: Devon Werkheiser (Ned's Declassified School Survival Guide)

Afbeelding
Afbeelding

De middelbare school overleven is voor veel studenten een nachtmerrie geweest, maar gelukkig voor de Nickelodeon-fans van eind jaren 2000, heeft medestudent Ned Bigby (gespeeld door Devon Werkheiser) ons alles verteld, van georganiseerd blijven tot het oplossen van badkamersituaties. En met de hulp van zijn twee beste vrienden, techneut Cookie en stoere meid Moze, gaf hij ons ook een geweldige show om na school te kijken.

Toen hij met MTV sprak, noemde Werkheiser het opnemen van de show een van de leukste momenten in zijn carrière.

"…Het voelde als drie jaar van een droom -- spelen en de hoofdrol spelen op Nickelodeon op de leeftijd dat ik naar Nickelodeon keek," zei hij.

Hij zei ook dat hij nog steeds "op één lijn ligt met de boodschap van de show", namelijk "het is oké om te zijn wie je bent". Dat is misschien wel de belangrijkste tip van de gids.

7 Aanbeden: Mike O'Malley (Nickelodeon GUTS)

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel veel Nickelodeon-fans nog steeds praten over netwerk-favoriete spelshows zoals Legends of the Hidden Temple en Double Dare (geholpen door de recente heropleving), maar het is verrassend hoeveel velen een van Nicks meer sportgerichte klassiekers over het hoofd zien, Nickelodeon GUTS. Spelers kregen te maken met vier "extreme" versies van atletiekwedstrijden voordat ze naar de top van de Crag (een nepberg) racen. Niemand minder dan de toekomstige Emmy-genomineerde acteur Mike O'Malley, die hen aanmoedigde, vertelde ET dat hij de show net zo serieus nam als de concurrenten.

"Ik keek naar de rol alsof ik de rol van een oudere broer speelde," zei hij. "Als een coole kampbegeleider. Ik vond het heerlijk om met de kinderen te werken."

O'Malley sprak ook liefdevol over het idee van een reboot, en met veel van de huidige generatie die worstelen om fit te blijven, is hij misschien iets op het spoor.

6 Aanbeden: Michael C. Maronna en Danny Tamberelli - The Adventures of Pete & Pete

Afbeelding
Afbeelding

Disney Channel heeft ons misschien Zack en Cody gegeven, maar in de jaren 90 waren de broers Big en Little Pete Wrigley het duo om naar te kijken op tv. Ondanks dat ze opscheppen over "het schrijven van kinderen op zijn best" (volgens IGN), duurde The Adventures of Pete & Pete helaas maar drie korte seizoenen. Maar acteurs Michael Maronna en Danny Tamberelli hebben in de loop der jaren contact gehouden, zelfs voor een reünie-evenement in LA in 2012 en het starten van een podcast in 2013.

Toen Consequence of Sound het duo vorig jaar (het 25-jarig jubileum van de serie) inhaalde, kregen ze inzicht in de show, die Tamberelli 'een geweldige ervaring' noemt.

“Ik ontmoette (Maronna) in die beginjaren, en 25 jaar later werken we nog steeds samen, maken grappen met elkaar en maken grappen met elkaar”, zei hij.

5 Spijt: Morgan Kibby (100 daden voor Eddie McDowd)

Afbeelding
Afbeelding

Net als bij Ryan Reynolds, heeft zangeres Morgan Kibby (ook bekend door "White Sea") in verlegenheid teruggekeken op haar oude Nickelodeon-rol. Kibby speelde Gwen Taylor, de zus van een gepest kind dat toevallig de enige is die een hond kan begrijpen die echt zijn vroegere lastpost in hondenvorm is en 100 goede daden moet verrichten om terug te keren naar een jongen … Ja, dat kunnen we begrijpen waar Kibby vandaan komt.

Verrassend genoeg was deze vreemde premisse (die Kibby tegelijkertijd "vreselijk en verbazingwekkend" noemde niet het belangrijkste probleem waarmee ze werd geconfronteerd, maar in plaats daarvan handelde ze in het algemeen.

"Ik werd er gewoon niet blij van", vertelde ze aan RIFF Magazine. "Als het me (niet) een krachtig of creatief vervuld gevoel geeft, is het het niet waard om te doen."

4 Aanbeden: Kirk Fogg (Legends Of The Hidden Temple)

Afbeelding
Afbeelding

Als Indiana Jones een spelshow had, zou het er ongeveer uitzien als Nickelodeon's Legends of the Hidden Temple. Met de set ontworpen als een Maya-tempel, kregen de deelnemers de opdracht om door het pratende standbeeldhoofd Olmec vragen te beantwoorden en fysieke uitdagingen aan te gaan om een verborgen schat te bereiken. Ze werden door de obstakels geleid door gastheer Kirk Fogg, die de deelnemers altijd graag wilde helpen.

In 2016 was er een live-action film waarin Fogg (en Olmec) terugkeerde, en hij ging zitten met The A. V. Club om zijn liefde voor de rol te bespreken.

"Ik ben hier door mijn geheugen gegaan, maar dit is een van die shows waar ik blij ben dat ik het helemaal tot in mijn graf kan meenemen", zei hij. "Het zijn alleen maar goede tijden geweest, en dat wordt altijd versterkt als ik fans van de show tegenkom."

3 Aanbeden: Trevor Eyster (Salute Your Shorts)

Afbeelding
Afbeelding

Niet om Disney Channel weer te bagatelliseren, maar lang voordat Bunk'd het publiek liet zien hoe zomerkamp was, had Nickelodeon's Salute Your Shorts het publiek al een goede uitstraling gegeven. Deze serie speelt zich af in het fictieve Camp Anawanna en gaf ons verschillende gedenkwaardige personages, waaronder kampgenie/nerd Eugene "'Sponge" Harris (gespeeld door Trevor Eyster). Hoewel Eyster een personage uitbeeldde, onthulde hij in een interview met Millionare Playboy dat hij zich wel identificeert met Sponge omdat hij ook een beetje een nerd is. Zijn favoriete aflevering was ook 'Sponge's Night Out', waar Sponge op een date mocht.

"Het was erg leuk om te zien hoe mijn personage, de geeky zogenaamde niet-[aantrekkelijke] out-of-the-"in-crowd"-loop, op een date ging en een meisje kust !" zei Ester. "Ik had het gevoel dat ik er een aan het winnen was voor het team - voor geeks overal."

2 Aanbeden: David Lascher (Hey Dude)

Afbeelding
Afbeelding

Werken op een ranch is niet gemakkelijk, vooral niet met al het relatiedrama dat ermee gepaard gaat … Oeps, sorry! We hadden het over Hey Dude. Hoe dan ook, ondanks het drama dat gepaard ging met het werken aan Bar None Dude Ranch, kijkt David Lascher (die de charmante onruststoker Ted McGriff speelde) er met plezier op terug. Tijdens een 25-jarig jubileumreünie op het ATX Television Festival 2014 in Austin, Texas, was Lascher erg opgewonden om de bende weer bij elkaar te zien.

"Het is zo leuk om iedereen te zien", vertelde hij aan CNN. "Het is gewoon een stortvloed van geweldige herinneringen."

Lascher onthulde ook dat hij zijn kinderen in de show kon krijgen nadat hij de afleveringen had opgenomen.

"Mijn oudste, die toen waarschijnlijk acht was, vond het geweldig", zei hij. "Ze had er helemaal zin in!"

1 Aanbeden: Larisa Oleynik (The Secret World Of Alex Mack)

Afbeelding
Afbeelding

Junior middelbare scholier Alex Mack liep op een dag naar huis toen een chemische vrachtwagen haar per ongeluk overgoot met een mysterieuze substantie. Wat deed het met haar? Wat nog meer? Het gaf haar superkrachten, waaronder telekinese en de mogelijkheid om elektriciteit uit haar vingers te schieten. Ja, het was een vreemd concept, maar we zouden niet anders willen. En hoewel actrice Larisa Oleynik deze krachten niet heeft (voor zover we weten), heeft ze wel een speciale waardering voor het personage.

"Voor het grootste deel was ze behoorlijk down met haar eigen uniekheid zonder dat het gekunsteld was of iets dergelijks, " vertelde Oleynik aan HuffPost. "Ze verontschuldigde zich niet voor wie ze was, en dat, om mij, is erg cool."

Oleynik onthulde ook dat ze nog steeds veel van Alex' hoeden bezit en draagt, maar eerlijk gezegd, wie kan haar de schuld geven?

Aanbevolen: