Wie is het rijkste castlid van 'On My Block'?

Inhoudsopgave:

Wie is het rijkste castlid van 'On My Block'?
Wie is het rijkste castlid van 'On My Block'?
Anonim

De Netflix hitserie, On My Block, kwam in de schijnwerpers direct nadat het eerste seizoen in première ging in 2018. De show volgt een groep straatbewuste tieners die proberen door te komen middelbare school, terwijl hun band herhaaldelijk op de proef wordt gesteld. De laatste draadseizoenen van de grote hit lieten fans op hun tenen met grote cliffhangers, en hetzelfde effect wordt geserveerd in het nieuwe seizoen.

De show is in zijn vierde seizoen, met de groep in hun laatste jaar van school, wat betekent dat de dingen misschien net klaar zijn voor dit tienerdrama. Seizoen vier bevat fan-favoriete acteurs Julio Macias en Jessica Marie Garcia. On My Block heeft door de jaren heen furore gemaakt en we kunnen het niet helpen, we vragen ons af hoeveel de bekendheid de castleden heeft verdiend. Hier is een overzicht van de rijkste On My Block-sterren.

8 Brett Gray - $400, 000

Brett Gray maakte zijn weg naar de filmindustrie via een korte film genaamd Tortoise in 2015. Gray is een succesvolle acteur die te zien was in verschillende projecten, waaronder de hitserie When They See Us. De ster zal ook de stem van het hoofdpersonage in de komende serie, Star Trek: Prodigy, inspreken. Naast zijn succes als acteur, is Gray ook een muzikant en heeft hij een geschat vermogen van $ 400.000 kunnen vergaren met zijn artistieke talenten.

7 Jason Genao - $400, 000

Jason Genao, geboren in New Jersey, is al een paar jaar actief in de Hollywood-scene. Hij maakte zijn debuut op het scherm als portret van William Reeves in de hitserie Law & Order Special Victims Unit in 2016. Daarna verscheen Genao in andere films en tv-shows, waaronder Logan, God Friended Me en The Get Down. Genao doet het goed voor zichzelf en wordt geschat op $ 400.000.

6 Diego Tinoco - $500, 000

Voor Diego Tinoco begon acteren als een informele hobby die uitgroeide tot de volwaardige carrière die het nu is. Tinoco maakte zijn debuut op televisie in 2016 en speelde de rol van Mateo in de hitserie Teen Wolf. Kort daarna scoorde hij rollen in een aantal films en shows, waaronder Mourning War, Drizzle of Hope, RJ en Welcome to Valhalla. Behalve een succesvolle acteur is de ster ook een professioneel model. Tinoco heeft ook verklaard dat hij geïnteresseerd is in het maken van muziek en later in zijn leven het carrièrepad zou kunnen nastreven. Tinoco heeft een geschat vermogen van $ 500.000 verdiend.

5 Julio Macias - $500, 000

Julio Macias begon zijn acteercarrière in 2016 toen hij een rol scoorde in Nickelodeon's Game Shakers. Kort daarna speelde Macias in een paar andere shows, waaronder Jane The Virgin en Por Sofia, voordat hij zijn grote doorbraak kreeg met Oscar Diaz in Netflix's On My Block. In 2020 kreeg Macias de hoofdrol als Pete Astudillo in Selena: The-serie. De ster heeft momenteel een geschat vermogen van $ 500.000.

4 Jessica Marie Garcia - $1 miljoen

De aftrap van haar acteercarrière in zowel televisie als film in 2010, heeft Jessica Marie Garcia naam gemaakt in Hollywood. Ze werd beroemd met haar rol in de comedyserie Liv en Maddie als Winifred "Willow" Cruz. Kort daarna kreeg de ster rollen in televisieseries, waaronder Hacking High School, How to Get Away With Murder, American Princess en Diary of a Future President. Garcia zal haar debuut maken in het vierde seizoen van On My Block met Jasmine. Momenteel wordt ze geschat op $ 1 miljoen en is ze ook een van de rijkste castleden van de show.

3 Sierra Capri - $ 1 miljoen

Kort na haar debuut op tv in On My Block, kwam de Amerikaanse actrice Sierra Capri in de schijnwerpers. Capri kreeg rollen in een aantal films, waaronder Neighbours 2: Sorority stijgende, American Skin en Hidden Figures. Haar talenten achter de camera hebben haar een geschat vermogen van $1 miljoen opgeleverd.

2 Peggy Blow - $1,5 miljoen

Peggy Blow is een Amerikaanse actrice van Duitse afkomst die al meer dan drie decennia in de filmindustrie werkt. Hoewel ze al eerder in verschillende projecten was opgenomen, kwam ze in de schijnwerpers met haar rol als Ruby's grootmoeder in Netflix's On My Block. In de loop der jaren was ze te zien in vele andere series, waaronder The Fresh Prince of Bel-Air, The Jeffersons, Hangin' With Mr. Cooper en Seinfeld. Blow heeft naar schatting een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

1 Emilio Rivera - $ 5 miljoen

Veteraan Amerikaanse acteur Emilio Rivera maakte zijn eerste televisieoptreden in 1992, waar hij speelde in de show Renegade. Sindsdien speelde Rivera in verschillende andere shows, waaronder The Bold and The Beautiful, 90210, Texas Ranger, Beverly Hills, NYPD Blue, My Name Is Earl. In 2008 speelde Rivera een terugkerende rol als Marcus Alvarezin in de hitserie Son of Anarchy. Rivera's succes was niet beperkt tot televisie alleen, hij speelde ook in verschillende films in de loop van zijn carrière, waaronder Spider-Man 3, The Cable Guy, hij Dead one en Strange Wilderness. Hij heeft momenteel een geschat vermogen van $ 5 miljoen die hij verdiende met zijn acteercarrière.

Aanbevolen: