Een kijkje in de transformatie van Christine Brown sinds ze Kody Brown heeft verlaten

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de transformatie van Christine Brown sinds ze Kody Brown heeft verlaten
Een kijkje in de transformatie van Christine Brown sinds ze Kody Brown heeft verlaten
Anonim

Christine Brown is al iets meer dan 26 jaar geestelijk getrouwd met Kody Brown en speelde samen met haar polygame familie in Sister Wives. Door alle aspecten van haar leven voor de wereld te laten zien, begon Christine's reis door polygamie op een zeer evenwichtige manier, en iedereen in haar familie leek op vriendschappelijke voet te staan.

Naarmate de jaren verstreken, kreeg ze steeds meer problemen met Kody, net als de andere vrouwen. Ze verbaasde fans in november 2021 door te verklaren dat ze officieel Kody verliet en naar Utah verhuisde, en sinds haar vertrek lijkt elk aspect van haar leven volledig te zijn veranderd. Christine heeft haar leven compleet vernieuwd en lijkt veel gelukkiger te zijn in haar nieuwe huid.

10 Kody Brown's lichaamsbeschamende opmerkingen

De eerste fase van de fysieke transformatie van Christine Brown kwam als gevolg van opmerkingen die Kody Brown maakte over zijn vrouw, Robyn. Nadat Robyn hun baby had gekregen, maakte Kody snel opmerkingen over hoe snel ze het babygewicht verloor en de manier waarop hij zijn berichten afleverde, was erg neerbuigend tegenover Christine. Ze voelde dat ze voor haar lichaam werd beschaamd en was diep onder de indruk van zijn opmerkingen. Ze zwoer een verandering aan te brengen en ze deed haar best om het door te zetten.

9 Christine Brown heeft haar online imago hernoemd

Toen Christine Brown een verandering in haar leven wilde aanbrengen, deed ze dat holistisch. Elk aspect van haar leven begon te veranderen, en ze ging zelfs naar sociale media om haar online persona te verfijnen. In de afgelopen twee jaar is ze op reis geweest om zichzelf op alle mogelijke manieren opnieuw te definiëren en heeft ze geïnvesteerd in het creëren van haar eigen aanwezigheid op sociale media en het vergroten van haar fans. In haar eentje smeden en zich concentreren op haar eigen identiteit buiten die van haar polygame familie, begon Christines perceptie van zichzelf en hoe ze in de wereld paste te veranderen.

8 Christine kan eindelijk tijd voor zichzelf nemen

Sinds ze terug was verhuisd naar Utah, had Christine Brown haar eigen agenda kunnen dicteren. Ze kan haar dag plannen zoals ze wil, zonder ooit rekening te hoeven houden met de andere vrouwen of de persoonlijke behoeften van Kody Brown. Ze is in staat om meer in contact te komen met haar eigen emoties en kan zich vrijer uiten. Christine vertelde onlangs over haar hervonden vermogen om te genieten van de simpele dingen in het leven, zoals het kunnen lezen van een boek en ontspannen de dag doorbrengen.

7 Christine Brown's fitnessroutine

Nu ze niet vastloopt door de rest van de familie, heeft Christine Brown tijd en energie kunnen besteden aan haar fitnessroutine. Ze wist dat ze haar lichaam wilde transformeren en begon met het implementeren van een dagelijkse routine om dat mogelijk te maken. Ze heeft een deel van elke dag besteed aan haar trainingsroutine en is nu een fitnessliefhebber geworden. Christine is enthousiast om zich toe te leggen op haar nieuwe regime - en dat is te zien!

6 Christine Brown's verhuizing terug naar Utah

Het was een groot probleem voor Christine Brown om haar hele leven te ontwortelen om naar Utah te verhuizen. Dit was iets wat ze altijd al had willen doen, maar Kody hield haar tegen, dus zette ze de stap alleen en liet hem gewoon achter. Nu ze in Utah is, kan ze genieten van een meer serene levensstijl en is ze opgewonden haar eigen ruimte aan het inrichten. Haar emotionele transformatie is net zo belangrijk geweest als haar fysieke transformatie.

5 Christine Brown's nieuwe dieet

Christine werkt samen met Janelle Brown en heeft geïnvesteerd in gezondheidsproducten om de kilo's kwijt te raken en gezond te worden. De twee zijn enthousiast over hun inspanningen en toegewijd aan het maken van een verandering. Christine heeft ook aan fans onthuld dat ze eet in overeenstemming met haar bloedgroep en daardoor energieker wordt. Ze heeft onderzocht hoe mensen met verschillende bloedgroepen voedsel en vitamines afbreken en is zich meer bewust van wat ze consumeert.

4 Christine Brown's enorme moderisico's

Een groot deel van Christine's transformatie is haar hervonden liefde voor zelfexpressie. De ooit verlegen vrouw van de Sister Wives is geëvolueerd tot een leuke, modeminnende dame die haar fans betrekt met regelmatige selfies in een verscheidenheid aan leuke outfits. Christine pronkt met haar nieuwe lichaam, heeft een aantal kledingopties met haar fans gedeeld en heeft onderweg wat moderisico's genomen. Ze heeft zichzelf getoond in een jurk met cheetah-print en felrode sneakers en heeft haar grappige, flirterige imago als onderschrift geschreven door te zeggen: "Ik ben normaal gesproken niet een persoon met dierenprint, maar deze @lularoe Ariel. Ik ben geobsedeerd door! En ik vond een nieuwe achtergrond voor foto's."

3 Het ongelooflijke gewichtsverlies van Christine Brown is zichtbaar

Het meest zichtbare aspect van de transformatie van Christine Brown sinds ze Kody heeft verlaten, is haar gewichtsverlies. Ze heeft zich echt toegewijd aan haar nieuwe levensstijl, en door dit te doen, heeft ze een aantal kledingmaten laten vallen en een geheel nieuwe versie van zichzelf onthuld. Hoewel ze niet naar voren is gekomen om precies te zeggen hoeveel kilo ze is kwijtgeraakt, is haar frame aanzienlijk dunner dan voorheen en ziet ze er zowel gezonder als gelukkiger uit.

2 Ze zet zich in voor een gezondere levensstijl

Het moeilijkste is gedaan, en nu ze Kody Brown officieel achter zich heeft gelaten, is Christine Brown vastbesloten om op een positievere manier verder te gaan. Ze deelt beelden van haar wraaklichaam zodat de wereld ze kan zien en ze schept op over haar opwinding over de gezondheidsproducten die ze promoot op haar sociale mediapagina. Ze is over het algemeen gelukkiger en lijkt toegewijd om dat zo te houden! Christine's transformatie naar onafhankelijk zijn is een enorm succes geweest en ze is vastbesloten om in haar eentje te blijven groeien.

1 Christine Brown's nieuwe vertrouwen

Elk aspect van Christine's leven is veranderd. Ze lijkt veel gelukkiger nadat ze Kody achter zich heeft gelaten, en ze blijft haar nieuwe identiteit verkennen door een reeks fysieke en emotionele veranderingen die hebben geleid tot een herziening van haar hele leven. Nu ze van binnenuit gezonder is geworden, heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen in alles wat ze doet. Haar zelfrespect is aanzienlijk verbeterd en fans kunnen zien dat deze nieuwe versie van Christine veel gelukkiger is.

Aanbevolen: