Christina Aguilera heeft dit gekke dieet aangenomen om af te vallen

Inhoudsopgave:

Christina Aguilera heeft dit gekke dieet aangenomen om af te vallen
Christina Aguilera heeft dit gekke dieet aangenomen om af te vallen
Anonim

In de jaren sinds ze voor het eerst beroemd werd, is één ding heel duidelijk: Christina Aguilera is verreweg een van de meest talentvolle en getalenteerde artiesten in de muziekbusiness. Gezegend met een stem die zo krachtig is dat ze de luisteraars in een oogwenk de rillingen kan bezorgen, lijkt Aguilera in staat om zowat elke noot te produceren. Bovendien heeft Aguilera bewezen dat ze goed is in het houden van de vinger aan de pols, aangezien ze al meer dan twee decennia relevant is, wat een verbluffende prestatie is. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is natuurlijk dat Aguilera veel nummers heeft uitgebracht waar de massa zich mee kan identificeren.

Hoewel het vaak lijkt alsof alles wat Christina Aguilera aanraakt in goud verandert, is ze een mens die net als de rest van ons met haar eigen worstelingen te maken heeft. Zo is ze tijdens Aguilera’s tijd in de spotlights open geweest over het feit dat ze worstelde met haar gewicht. Natuurlijk kan een groot deel van de mensen zich hierin vinden, omdat ze hetzelfde hebben meegemaakt. Aangezien Aguilera vaak haar eigen weg in het leven lijkt te vinden, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat ze tijdens Christina's reis naar gewichtsverlies een gek dieet omarmde.

Christina Aguilera's gekke dieet

Als we terugkijken op de carrière van Christina Aguilera, is het heel duidelijk dat ze veel nummers heeft uitgebracht die tot de meest pakkende nummers van hun tijd behoorden. Hoewel veel mensen Aguilera herinneren voor al haar vrolijke deuntjes, kan gemakkelijk worden beweerd dat haar meest betekenisvolle nummer tot nu toe veel langzamer is. Immers, "Beautiful" is door veel groepen, waaronder de LGBTQ + -gemeenschap, omarmd als een van de meest krachtige nummers aller tijden. Gelukkig ondersteunt Aguilera de LGBTQ+-gemeenschap op manieren die verder gaan dan dat nummer. Natuurlijk zal iedereen die worstelt met zijn gewicht, of dat nu betekent dat hij moet afvallen of aankomen, waarschijnlijk ook veel van dat nummer krijgen.

Als het op het nummer "Beautiful" aankomt, kan het in de handen van veel zangers gemakkelijk toegeeflijk en overdreven zoetsappig aanvoelen. Gelukkig zingt Aguilera het nummer met zoveel emotie in haar stem dat luisteraars dat in hun botten kunnen voelen. Misschien is de reden daarvoor dat Aguilera zich lijkt te kunnen identificeren met veel van de thema's die in het nummer te horen zijn. Er is immers gemeld dat ze in het verleden een aantal vreemde methoden heeft omarmd om af te vallen.

Volgens een artikel uit 2012 in Cosmopolitan had Christina Aguilera iets dat het 7-daagse kleurendieet wordt genoemd, omarmd. Dat betekent dat elke dag van de week een bepaalde kleur krijgt toegewezen. Vervolgens consumeren volgelingen van het dieet alleen dingen die overeenkomen met de kleur van de dag. Gezien het feit dat er geen manier is om te meten hoe gezond bepaalde voedingsmiddelen zijn op basis van welke kleur ze zijn, lijkt het allemaal belachelijk en verwarrend.

De realiteit van het dieet

Enkele jaren nadat voor het eerst werd gemeld dat Christina Aguilera voedsel at op basis van hun kleur, oefende een schrijver genaamd Stephanie Ashe het dieet voor een Insider.com-artikel van 2018. Tijdens Ashe's fascinerende artikel brak ze haar gevoelens over het dieet af terwijl elke dag van de week verstreek, wat resulteerde in een aantal interessante passages die het lezen waard zijn. Aan het eind van de dag zijn het echter Ashe's ultieme ervaringen uit haar ervaring die het meest onthullend zijn.

Aan het einde van het bovengenoemde artikel vat Stephanie Ashe haar gevoelens over het 7-daagse kleurendieet samen onder de kop "Ik denk niet dat ik dit nog een keer zou kunnen doen". Op basis van wat Ashe schreef, was daar meer dan één reden voor, waaronder het feit dat "uiteindelijk [zij] veel van de tijd honger had". Ashe onthulde ook een zeer praktische reden waarom het 7-daagse kleurendieet niet zou werken voor de overgrote meerderheid van de mensen.

“Het dieet was ook duur! Veel van de ingrediënten gingen verloren omdat ik ze de volgende dag of de volgende dag niet kon eten. Ik deed mijn best om soortgelijke ingrediënten voor lunch en diner te gebruiken om dat te verzachten, maar soms was het onpraktisch en daardoor werd het dieet extra saai. Een betere kok of iemand die creatiever is dan ik had misschien spannende ma altijden kunnen samenstellen, maar ik had elke dag van de week moeite.”

Ten slotte somde Stephanie Ashe de belangrijkste reden op waarom ze vindt dat het 7-daagse kleurendieet nergens op slaat. “Kortom, hoe geweldig het ook is om meer fruit en groenten in je dieet op te nemen, het krijgen van alle vitamines en voedingsstoffen die je nodig hebt, kan alleen komen door alle kleuren van de regenboog te eten. Een beter dieet op de lange termijn, en een die ik misschien hierna zou kunnen proberen, is mezelf uit te dagen om elke dag elk van deze kleuren te eten.”

Aanbevolen: