Hoe Patton Osw alt door het verdriet heen werkte na de dood van zijn vrouw, Michelle McNamara

Inhoudsopgave:

Hoe Patton Osw alt door het verdriet heen werkte na de dood van zijn vrouw, Michelle McNamara
Hoe Patton Osw alt door het verdriet heen werkte na de dood van zijn vrouw, Michelle McNamara
Anonim

Patton Osw alt is niet alleen een sympathieke stand-upcomedian, voor velen is hij een goed voorbeeld voor hoe je door de pijnlijke realiteit van het leven kunt navigeren. Patton heeft het nooit geheim gehouden dat hij worstelde met depressie, een zeer reële geestesziekte, en als een zelfverklaarde stripboek- en sciencefiction-nerd die opgroeide in Virginia in een militair huishouden, moest hij een aantal pesterijen en een giftige omgeving doorstaan. Maar hij hield stand en werd de stand-uplegende die hij nu is en heeft zichzelf uitgeleend aan een aantal grote films, waaronder zijn stem als Remi de Rat in het geliefde Disney Pixar-stuk Ratatouille.

Osw alt werd een familieman in 2009 toen hij en zijn vrouw, echte misdaadauteur Michelle McNamara, hun dochter Alice kregen. Helaas zou hun familieverhaal een grote tragedie doorstaan toen Michelle stierf aan complicaties van een hartaandoening, met achterlating van Patton en hun dochter – die toen nog maar 7 jaar oud was.

Iedereen met een depressie zal je vertellen dat zelfs een klein ongemak je kan terughoudend maken, maar een grote traumatische gebeurtenis zoals het verliezen van je levenspartner is genoeg om iemand over de rand te duwen, zelfs als ze niet de diagnose depressie hebben. Patton had gemakkelijk in een donker gat kunnen vallen waar hij zichzelf nooit uit zou graven, maar dat deed hij niet, Patton verdroeg het en hij verrukt nog steeds het publiek.

Hier is het tragische maar inspirerende verhaal over hoe Patton Osw alt het verlies van Michelle McNamara overleefde.

6 Hij concentreerde zich op zijn dochter

Patton geeft in een interview met Conan O'Brien toe dat een van de grootste redenen waarom hij doorging zijn dochter Alice was. Hij zag haar al haar moeder verliezen, hij zou haar ook niet van een vader beroven. De eerste paar maanden na het verlies van zijn vrouw richtte Patton zijn energie op het reizen met zijn dochter en het vullen van haar tijd met gezonde en constructieve activiteiten.

5 Hij bleef werken

Hoewel hij de eerste paar maanden langzamer ging werken, bleef Patton zowel voor televisie als voor film werken. Sommige mensen hebben constante activiteit nodig om zichzelf af te leiden om te voorkomen dat ze in wat sommigen "verdrietkuilen" noemen, vallen en Patton lijkt een van die mensen. Het jaar dat Michelle stierf, was Patton nog te zien in zaken als Lady Dynamite, Drunk History, Mystery Science Theater 3000 (waarvan Patoon een zelfverklaarde fan is) en Keeping Up With The Jones.

4 Hij keerde terug om op te staan

Terwijl hij door de rouwperiode werkte, werkte hij ook aan zijn act en keerde in 2017 terug naar het podium met een geheel nieuwe set en met commentaar op de realiteit die hij moest doormaken. Zijn komedie was niet somberder dan vóór zijn verlies, dus ondanks zo'n deprimerende en tragische gebeurtenis, was hij nog steeds de scherpzinnige, scherpzinnige thesaurus van grappen die hij altijd was geweest.

3 Hij hielp Michelle's werk te voltooien

Michelle McNamara was een echte misdaadfan en auteur. In vroege stand-up-routines maakt Patton grapjes over hoe ze het geweld van oude westernfilms niet aankon, maar dat Michelle geen genoeg kon krijgen van de grafische details van shows als Forensic Files. Voor haar dood naderde McNamara de voltooiing van het boek I'll Be Gone In The Dark. Door nauw samen te werken met redacteuren en de andere bijdragers aan het boek, zoals de detectives waarmee McNamara contact had, slaagde Patton erin het boek af te krijgen, en het bevatte een nawoord van Patton waarin hij uiting gaf aan de grootste trots die hij op zijn vrouw had voor dit werk. Het boek onderzoekt de zaak van The Golden State Killer, een naam die McNamara bedacht, die een seriemoordenaar en verkrachter was die jarenlang op vrije voeten bleef, dat wil zeggen totdat McNamara's boek ervoor zorgde dat de zaak opnieuw werd bekeken.

2 Hij zag haar werk de wereld veranderen

Nadat ze ervoor had gezorgd dat haar levenswerk was voltooid, had Patton het geluk haar werk te zien bloeien. Kort nadat het boek was uitgebracht, werd een breuk geslagen in wat anders een beetje een koude zaak was, en uiteindelijk werd de Golden State Killer a.k.a. Joseph DeAngelo gearresteerd en zit nu meerdere levenslange gevangenisstraffen uit in de Corcoran Central Valley Prison. Het moet een grote troost zijn geweest te weten dat het werk van McNamara niet voor niets was en dat haar werk gerechtigheid bracht aan de verschillende slachtoffers van DeAngelo.

1 Hij hertrouwde in 2018

Patton, met de zegeningen van zijn kind en familie en vrienden, hertrouwde met een vrouw genaamd Meredith Salenger. De twee zijn tot op de dag van vandaag samen en Patton werkt nog steeds even consequent als altijd. Hij lijkt weer liefde en vreugde te hebben gevonden en hij kan er voor altijd trots op zijn te weten dat het werk van zijn vrouw zo velen heeft geholpen. Patton Osw alt is meer dan een komiek, hij is een onderschatte inspiratie voor iedereen die een psychische aandoening of verlies heeft geleden, en door zijn soort zelfspot, is hij er ook behoorlijk bescheiden over. Moge Patton Osw alt ons blijven entertainen en inspireren, en moge Michelle McNamara voor altijd in vrede rusten met onze dankbaarheid voor het vernietigen van een echt monster.

Aanbevolen: